Letošnje srečanje bralcev Vzajemnosti bo v Neumu

jan. '17

Neum

Dragi naši bralci in prijatelji,

kot smo vam že namignili v decembrski Vzajemnosti, bo naše že 13. srečanje potekalo v nekoliko manj znanem biseru Jadranske obale – v Neumu v Hercegovini, ki se je šele v zadnjih 25 letih razvil v moderno obmorsko letovišče s številnimi hoteli in apartmaji. Oddaljen je približno 30 kilometrov od Ploč in doline Neretve in samo 70 kilometrov od Dubrovnika.

Vabimo vas na veselo druženje, sprostitev, zanimive izlete po bližnji in daljni okolici, poučna popoldanska predavanja in večerne zabave ter ples ob zvokih dalmatinske glasbe. Naužili se bomo prvih poletnih sončnih žarkov, se kopali v morju ali pokritem bazenu in se sproščali v velneškem centru. 

Vabljeni v našo družbo od četrtka, 1. junija, do nedelje, 4. junija 2017.

Nastanjeni bomo v prenovljenem Grand hotelu Neum s štirimi zvezdicami, ki slovi po svoji gostoljubnosti in ugodni legi tik nad obalo. Vse sobe so zelo prostorne in z balkonom, obrnjenim na morsko stran. Hotel ima velik letno-zimski bazen, fitnes, enega največjih velneških centrov na Jadranu, več restavracij in veliko dvorano za prireditve in druženje.

Kaj bomo počeli?

Mostar

V četrtek se bomo na pot podali v zgodnjih jutranjih urah in se po avtocesti mimo Zagreba in Splita v popoldanskih urah pripeljali do Neuma, kjer nam bodo domačini ob pijači dobrodošlice pripravili topel sprejem. Po večerji se bomo poveselili in zaplesali ob zvokih žive glasbe. Drugi in tretji dan bomo pripravili več zanimivih predavanj in izletov. Vsebine in predavatelje vam bomo razkrili v naslednji Vzajemnosti kot tudi podrobnejše opise izletov. Tamkajšnja okolica ponuja veliko možnosti za lepe in zanimive izlete: obiskali in ogledali si bomo lahko Mostar, romarsko središče Medžugorje, se sprehodili po Stradunu v Dubrovniku, se zapeljali po dolini Neretve in uživali v čarih neokrnjene narave.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je 217 evrov. Za vse, ki boste pohiteli s prijavo, pa velja posebna promocijska cena 207 evrov. Znižana cena velja do 31. januarja 2017.

Redna cena za tiste, ki niso naročniki revije Vzajemnost, je 239 evrov.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, avtobusni pre­voz in celoten program, uporabo bazena, savn, fitnesa in interneta. Za izlete je potrebno doplačilo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavlje­nih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Za vse dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Kompas, ki smo ji zaupali organizacijo in izvedbo srečanja, na telefonsko številko 01 2006 111 ali obiščite eno izmed Kompasovih poslovalnic.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta, tel. št.: 01/2006222, in v poslovalnicah - Pražakova: 01/200 63 33; BTC - hala A: 01/520 69 00; Kranj: 04/201 42 61; Maribor: 02/234 69 55; Škofja Loka: 04/511 17 70; Koper: 05/633 05 84; Nova Gorica: 05/335 80 11.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media