Poletno nabiranje znanja 

12. julij 2016

 V dobri družbi nabirati dodatno znanje je prav prijetna popestritev poletnih dni. Podjetje ISA ZNANJE d. o. o, ki že 15 let pripravlja tečaje ter celoletno šolo računalništva za starejše, vas tudi poleti vabi na različne delavnice, ki jih pripravljajo v izobraževalnem centru ISA IT  na Železni cesti 14  v Ljubljani (Zupančičeva jama). Nekatere že potekajo,  a ne skrbite, delavnice bodo ponovili tudi v avgustu, nekatere še v začetku septembra.Podrobnejše informacije najdete na spletni strani: www.senior.si ali po telefonu na št.: 01 43966 00. 

Če ste bolj literarno navdahnjeni, še lahko ujamete začetek delavnice Kreativno pisanje – pisanje bloga, ki bo v četrtek, 14. julija ob 9. uri. Sicer pa je vsebina poletnih delavnic res pestra, med drugim se boste seznanili z družabnimi omrežji (Facebook od A do Ž – zabavno in varno) in sodobnimi tehnologijami (Sam vzdržujem svoj računalnik, Učinkovito uporabljajte svoj pametni telefon …). Vabijo vas tudi na Sprehod s Plečnikom, ko boste na ljubljanskih ulicah pobliže spoznali delo in življenjsko zgodbo arhitekta Jožeta Plečnika. Na delavnici ročnih spretnosti se lahko naučite kvačkanja rožic in jih uporabite za dodatek na oblačilu ali kot okrasek na darilu, kot knjižno kazalo … Če se želite naučiti risati oziroma slikati ali le sprostiti z barvanjem zadnje čase tako priljubljenih pobarvank, pripravljajo posebno delavnico na to temo; prav tako se lahko naučite sestaviti svojo fotoknjigo ali urediti arhiv fotografij na računalniku; obnovite znanje angleščine ali italijanščine ter razgibate prste z igranjem klavirja.

A. Ž. foto: Janez Platiše


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media