Koncert ob 500. letnici reformacije

14. junij 2017

 Združenje Trubarjev forum in Zaživi življenje vas vabita na prav poseben koncert v počastitev izida posodobljenega Dalmatinovega prevoda Nove zaveze in jubilejnega leta reformacije. Nastopil bo ameriški mešani pevski zbor, ki je v Slovenijo  na krajšo turnejo prišel posebej za to priložnost. 

Zbor The Placer Pops Chorale iz Kalifornije bo nastopil na gala koncertu v Slovenski filharmoniji v nedeljo, 18. junija ob 19. uri,  ob spremljavi slovenskih instrumentalistov ter s posebno gostjo Katarino Bordner, ki je med drugim posodila pevski glas priljubljenim pravljičnim junakinjam v sinhronizacijah animiranih filmov Zlatolaska, Princesa in žabec ter Troli.

Naslednji dan, v ponedeljek, 19. junija ob 19. uri bo Placer Pops Chorale (brez slovenskih gostov )nastopil še v Taverni v Kopru.

Na obeh koncertih boste uživali v ameriški glasbi z Broadwaya (kot npr. Moje pesmi, moje sanje, My Fair Lady, Briljantina, The Wiz), navdihujoči glasbi (The Prayer, You Raise Me Up, Seen the Lift iz Zlatolaske) in gospelu (O Happy Day, Motherless Child, Every time I feel the Spirit), v počastitev reformacijskega jubileja pa boste slišali celo Trubarjevo Nu pujte in Luthrovo Trden grad je naš Gospod.

 Vsak obiskovalec koncerta bo prejel brezplačen izvod prevoda Dalmatinove Nove zaveze v sodobni slovenščini. Več informacij o  tem preberite na spletni strani:  http://reformacijasrca.si/

Brezplačne vstopnice za koncerta rezervirajte na muzikalslo@gmail.com

Komentiraj članek

Komentiranje je na voljo naročnikom. Za komentiranje članka se prosim prijavite tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.

© 2017 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media