Od Mojstrane do Rateč z avtobusom

26. julij 2017

  Če si želite ogledati odsev visokih gora v kristalni jezerski vodi, če vas zanima, kakšne so smučarske skakalnice poleti in  bi radi izvedeli več o  "Kranjski Sibiriji", pa se vam v tej vročini ne da voziti z avtomobilom po Kranjski Gori in okolici, je tu rešitev. Vožnja s turističnim avtobusom od Mojstrane do Rateč, ki vse do septembra  od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure kroži  po trasi: Kranjska Gora – Gozd Martuljek -  Mojstrana – Slovenski planinski muzej - Slap Peričnik - Dovje - Belca – Kranjska Gora – Podkoren - Rateče - Nordijski Center – Podkoren – Jasna – Kranjska Gora.

 Avtobus s stekleno streho je posebej prirejen za panoramsko vožnjo. Vanj je vgrajen sistem GPS vodenja, ki ponuja  predstavitev Zgornjesavske doline, njene kulturne in naravne dediščine, kulinarike in ostalih zanimivosti v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku, in WI-FI.  Na nekaterih postajah ima po pol ure postanka.

Odrasli za krožno vožnjo plačate 12 evrov, otroci do 14. leta se lahko peljejo zastonj.

Komentiraj članek

Komentiranje je na voljo naročnikom. Za komentiranje članka se prosim prijavite tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.

© 2017 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media