SVET IN MI

jul. '19

Park Evropa

Počitnice so tukaj, to velja tudi za starejše. To je čas, ko lahko vsaj za nekaj dni izprežejo in zaživijo svoje sanje. S prijatelji, vrstniki, partnerjem, v spremstvu odraslih otrok in vnukov se lahko zabavajo in brezskrbno veseljačijo v raznih zabaviščnih parkih Evropa. Marketing teh novih čudes, ki združujejo različne narode in starosti, ima dnevno 23 ur strokovnega vodenja po parku. 

Največji zabaviščni park Evropa meri 95 hektarjev in leži v trikotniku med Francijo, Nemčijo in Švico, v neposredni bližini Strasbourga. V njem je razporejenih petnajst evropskih pokrajin, ki se predstavljajo z značilno arhitekturo, rastlinstvom, kulinariko, vini in okuševalci vina ter naravne vode. Stotine privlačnih prireditev se vrsti po različnih delih tega parka 23 ur na dan in vabi obiskovalce na nepozabna doživetja. Zasebna maneža, imenovana Madam veseljaških zanimivosti, popelje obiskovalce na srečanje z dinozavri, na drugi strani pa Kankanska železnica vozi v Moulin Rouge, utrujeni popotniki si spočijejo v Baltazarjevem gradu, ob katerem uživajo tako starejši kot mlajši, ki odkrivajo svet mladosti starih staršev. Vsi se na koncu zberejo v Španski areni pod osupljivim svetlobnim spektaklom vodnih curkov in kaskad. Do 28. novembra bo odprto tudi vodno vesolje Aquatic Rulantica z veličastnimi tobogani …

Prikazan je samo večji odlomek članka. Ogled celotnih člankov je na voljo naročnikom, ki se za ogled članka v celoti lahko prijavijo tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media