11. srečanje bralcev in prijateljev Vzajemnosti

Prosti čas | jan. '15

Vabljeni na prijetno druženje z bogatim programom in zabavo 

v Novi Vinodolski od četrtka, 28., do nedelje, 31. maja 2015

 Nastanjeni bomo v »Novem Resortu & SPA«, novejšem počitniškem naselju, ki je v neposredni bližini Novega Vinodolskega, in sicer v hotelu »The View« s 5 zvezdicami in v apartmajskih hišah s 4 zvezdicami z lepim pogledom na kvarnerski zaliv. Razvajali se bomo lahko v enem največjih SPA-centrov v Evropi in se kopali v notranjih ali zunanjih bazenih z ogrevano morsko vodo. V naselju so tudi teniška igrišča in igrišče za mali nogomet.

PROGRAM

Prvi dan si bomo na poti do Novega Vinodolskega ogledali Reko s Trsata, kjer stoji starodavna utrdba, bomo imeli lep razgled na mesto in Kvarnerski zaliv. V Novem Vinodolskem nas po pijači dobrodošlice čaka kulturni program, ki ga bodo pripravili domačini, po večerji pa sledi zabava ob glasbi. Drugi in tretji dan bo na sporedu tudi več predavanj in izletov. Predavali bodo: Marija Merljak o zdravi prehrani, dr. Tomislav Majić, specialist internist kardiolog, o skrbi za zdravo srce in ožilje, Davor Špehar o skrivnostih vrtnarjenja.

Vsako jutro boste lahko telovadili in se razgibavali s Savino Vybihal in se čez dan odpravili na izlet na otok Rab, Plitvice ali z ladjico do otoka Krka. Uživali boste lahko v kopanju in razvajanju v centru sprostitve, zvečer pa se zabavali ob živi glasbi. Četrti dan, v nedeljo,  se bomo po zajtrku odpravili proti Zagrebu, kjer si bomo z vodnikom ogledali znamenitosti hrvaškega glavnega mesta.

Cena: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, z avtobusnim prevozom in celotnim programom, vstopom v SPA-center z uporabo bazena, savn, interneta je od 199 evrov, odvisno od izbranega tipa nastanitve, za izlete je potrebno doplačilo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta (parkirišče v garaži – doplačilo 5 evrov na dan).

Prisrčno vabljeni!

Za vse dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Palma, ki smo ji tudi letos zaupali organizacijo in izvedbo srečanja, na brezplačno telefonsko številko 082 80 9000 ali obiščite eno izmed Palminih poslovalnic.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media