O nas

Revijo Vzajemnost izdaja Zavod za založniško dejavnost Vzajemnost, ki sta ga leta 2001 ustanovila Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in Zveza društev upokojencev Slovenije. Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje ima 51 % ustanoviteljski delež Zavoda Vzajemnost, Zveza društev upokojencev Slovenije pa 49 %.

Nadzorni organ Zavoda Vzajemnost je svet zavoda, ki ima 7 članov od tega so 3 predstavniki ZPIZ, 2 ZDUS, predstavnik zainteresirane javnosti in predstavnik delavcev zavoda.

Zavod Vzajemnost vsako leto obema ustanoviteljema pošlje poročilo o delu, o uresničevanju vsebinske zasnove ter finančnem poslovanju.

Zavod Vzajemnost se financira s prodajo revije Vzajemnost in oglasnega prostora v reviji. Ustanovitelja jo ne sofinancirata oziroma ne prispevata nobenih sredstev. V skladu s pogodbo o ustanovitvi Zavoda Vzajemnost pa imata v reviji zagotovljeno določeno število strani, na katerih bralce obveščata o svoji dejavnosti in aktualnih temah.

Revija Vzajemnost je edina slovenska revija za ljudi v zrelih letih, ki nepretrgoma izhaja že 50 let. Prva številka je izšla 26. januarja 1974. Revija ni v prosti prodaji, prejemajo jo le naročniki. Poleg pestrega branja jim prinaša še različne ugodnosti, ki so predstavljene v Klubu Vzajemnost.

Prispevke sprejemamo do 12. v mesecu za objavo v naslednjem mesecu. Nenaročenih prispevkov in fotografij ne vračamo, razen starih fotografij za rubriko Izbrskano iz spomina.

Uredništvo

Zavod Vzajemnost
Dunajska cesta 109
1000 Ljubljana

Telefon uredništva: 01 530 78 42
Fax: 01 530 78 50
E-pošta: urednistvo@vzajemnost.si

ODGOVORNA UREDNICA
mag. Jožica Dorniž

NOVINARKA – UREDNICA
Anita Žmahar

LEKTORICA
Lučka Falkner

TEHNIČNI UREDNIK
Janko Balej

TRŽENJE OGLASNEGA PROSTORA
Medioglas, Ljubljana
Zdenka Peloz 041/388-690

zdenka@vzajemnost.si  

NAROČNINE

narocnine@vzajemnost.si
Tel: 01/530-78-44

MALI OGLASI

mali.oglasi@vzajemnost.si

© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media