Naročilo na revijo

Želim (izberite):
Moji podatki
Ime:
Priimek:
Ulica:
Kraj:  
Pošta:  
E-naslov:  
 Rojstni podatki:    
Telefon:  
Položnico za plačilo
naročnine želim prejemati:Revijo naročam od vključno meseca: dalje
Kje ste izvedeli za revijo?:
Opomba:
  
Podatki prejemnika revije
Ime:
Priimek:
Ulica:
Kraj:  
Pošta:  
Rojstni podatki:    
Zaščita pred roboti
Izračunajte:  
Pogoji
Pogoji:
Z izpolnitvijo tega obrazca izrecno dovoljujem, da Zavod Vzajemnost sam ali pri svojih pogodbenih partnerjih neomejeno časovno obdobje z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja zbira, obdeluje, vzpostavlja evidence in uporablja osebne podatke, ki sem jih posredoval, do mojega pisnega preklica.

 

Vzajemnost je edina revija za starejšo generacijo, ki izhaja že 50 let.

V reviji boste vsak mesec našli prispevke o pokojninah, o socialnih in zdravstvenih pravicah in drugih aktualnih temah. Potem veliko praktičnih spodbud – nasvetov za boljše zdravje, zdravo prehrano in gibanje, kuharske in vrtnarske nasvete, ideje za prenovo stanovanja, reportaže, predloge za ročna dela, male oglase in križanke. Prebrali boste lahko tudi zanimive življenjske zgodbe ljudi ter obujali spomine na preteklost. Vse to boste našli v eni najcenejših in vsebinsko najbogatejših revij, ki pa je na voljo samo naročnikom in ni v prosti prodaji.

Vzajemnost je mesečnik. Na leto izide 11 številk (poletna številka je dvojna). Cena revije je 2,80 evra. Naročnino lahko sklenete najmanj za 6 mesecev. Polletna naročnina je 16,80 evra, za tujino pa 37 evrov.

Naročniki Vzajemnosti imajo na voljo več različnih ugodnosti – od popustov ponudnikov blaga in storitev v Klubu Vzajemnost, brezplačnih pravnih in zdravstvenih nasvetov, nasvetov s področij pokojninskega in invalidskega zavarovanja, delovnega prava ter socialnega varstva do brezplačnih objav treh malih oglasov na leto, številnih nagradnih iger in žrebanj ob plačilu naročnine ter setveni koledar Vzajemnosti.

Naročniki lahko zahtevate številko PIN za neomejen dostop do vseh vsebin na spletnih straneh Vzajemnost.si . Zaprosilo pošljite na: evzajemnost@vzajemnost.si .

Za vsa vprašanja glede naročnine smo vam na voljo.
Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure.
tel: 01/ 530-78-42, 01/530-78-44
fax: 01 / 530-78-50

© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media