12. Festival za tretje življenjsko obdobje razpisuje natečaj medgeneracjskega sodelovanja

11. junij 2012

POGOJI SODELOVANJA:
KDO? Natečaja medgeneracijskega sodelovanja se lahko udeležijo vsi posamezniki, ki pripomorejo k boljšemu življenju starejših, in tisti, ki bogatijo znanje mlajših.
DO KDAJ? Natečaj medgeneracijskega sodelovanja poteka do 13. avgusta 2012.
KAKO? Z izpolnjeno prijavnico in kratkim opisom medgeneracijske dejavnosti lahko organizacija prijavi posameznike, ki svoj prosti čas namenjajo medgeneracijskim projektom ali dejavnostim in s tem prispevajo k utrditvi in širjenju vrednot sožitja med generacijami.
Izpolnjeno prijavnico in priloge pošljite po pošti na naslov Festival za tretje življenjsko obdobje, Proevent d. o. o., Dunajska cesta 10, p. p. 3558, 1000 Ljubljana, s pripisom: NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA.
TEHNIČNE ZAHTEVE V prijavnici zapišite (ali pošljite kot prilogo prijavnici) kratek opis medgeneracijskega projekta ali aktivnosti (največ 1000 znakov vključno s presledki). Prijavnici priložite do tri fotografije.

KRITERIJI IZBORA: Število izvedenih projektov na temo medgeneracijskega sodelovanja ter časovna aktivnost na projektih, prispevek k bogatitvi solidarnosti med generacijami in bolj strpni ter solidarni družbi.

NAJBOLJŠI: Zmagovalca bosta prejela naziv Mlado srce za nasmeh starejših ter Plemenito zrelo srce za nasmeh mlajših in bosta predstavljena v okviru kulturnega programa festivala.
 

Prijavnico pošljite do 13. avgusta 2012 na naslov:

Festival za tretje življenjsko obdobje
Proevent d. o. o.
Dunajska cesta 10, p. p. 3558
1000 Ljubljana
ali preko elektronske pošte na sanja.hadjur@f3zo.si.
s pripisom: NATEČAJ MEDGENERACIJSKEGA SODELOVANJA

Povezava na prijavnico: http://www.f3zo.si/natecaji/medgeneracijski-natecaj/.

Za vse dodatne informacije se lahko oglasite koordinatorki natečaja Sanji Hadjur (01 300 32 05 ali sanja.hadjur@f3zo.si).


Prijavitelji in sodelujoči dovoljujete uporabo vaših podatkov in podatkov nominiranca za interne namene in za obveščanje o Festivalu za tretje življenjsko obdobje. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media