MALI OGLASI APRIL 2021

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Sem urejena, iskrena in poštena vdova in želim spoznati prijaznega gospoda, starega do 73 let, za prijateljevanje na jesen življenja. Ljubim naravo in živali.

Živim na podeželju, sem preskrbljen 73-letnik, 171/79, zelo čustven, nekadilec, nealkoholik, športnik. Za preživljanje lepih trenutkov želim spoznati čustveno in nežno gospo, staro od 63 do 70 let, vitke postave, saj samota ubija. Ne bo ti žal.

GREVA NA MORJE 1/4

Preskrbljena mladostna upokojenka, 66/168, želi spoznati primernega in poštenega moškega, starega do 75 let, višje postave, po možnosti z območja 01 ali 04, da bi skupaj nadaljevala pot.
ZAUPANJE 2/4

Sem 76-letni vdovec, 176/85, iz okolice Ljubljane, še vitalen, dobrega srca, pošten, brez slabih razvad, še voznik, ne kadim, alkohol pijem v mejah. Iščem prijateljico z območja 01 ali bližnje okolice, visoko vsaj 168 cm. 
KORONA ODHAJA 3/4

Sem pošten in iskren dedek s Koroškega. Iščem iskreno sopotnico, staro od 60 do 68 let, voznico. Želim le, da bi se kasneje preselila k meni in nadaljevala skupno življenjsko pot. 
ZVONČEK 4/4

Gospod Franci, javili ste se mi na oglas »Lepa Slovenija« v februarski številki. Ker pa vaša mobilna številka ni pravilna, vas ponovno prosim, da se mi javite.
LEPA SLOVENIJA II 5/4

Podeljeno veselje je dvojno veselje, podeljeno trpljenje je polovično trpljenje. Spoznati želim prijatelja, starega 64+, iz omrežne skupine 02, ki si tudi želi prijetne družbe in izletov v dvoje.
KULTURA 57 6/4


Če ste pošteni, spoštljivi in resnicoljubni, se oglasite. Bodite voznik, vitalen, razgledan, iz omrežne skupine 02, ni pa pogoj. Čaka vas 73-letna optimistka enakih lastnosti, srednje postave. Lahko samo iskreno prijateljujeva ali zaživiva pri meni.
LJUBEZEN IMA 1001 OBRAZ 7/4

Osamljen upokojenec, 73/188, s celjskega območja želi spoznati preprosto gospo z veliko srčne kulture, z željo po obojestranskem spoštovanju brez konfliktov, saj so dnevi brez malih sladkih grehov in iskrenih nasmehov izgubljeni. 
POMLAD 8/4

Leta bežijo, mi se staramo. Zakaj bi samevali? Je kje moški vdovec, star od 65 do 70 let, brez slabih navad, ki bi se družil z mano? Bodi iz Posavja, da se bova lažje družila, voznik in z malo obveznostmi. Odgovorim na vsako pošto.
ČAS BEŽI 9/4

Sem 72-letni vdovec, nekadilec in nealkoholik, preprost. Rad bi spoznal žensko enakega značaja, staro od 64 do 73 let, iz Maribora ali okolice. 
MARIBOR 10/4

Spoznati želim gospo, staro okoli 65 let, z območja 01 ali 04, nekadilko. Sem zdrav, delovno aktiven, brez slabih razvad, ljubitelj zdravega načina življenja, primerno preskrbljen, brez obveznosti, z željo po resni zvezi.
POMLAD JE TU 11/4

Sem samski, doma iz okolice Celja, s svojo hišo z vrtom. Maja bom dopolnil 69 let. Spoznati želim vdovo, staro od 65 do 72 let, za resno zvezo. Javijo naj se samo resne, po možnosti voznice. 
TEČE BISTRA HUDINJA 12/4

70-letna urejena in samostojna gospa ter ljubiteljica narave si želi družbe prijetnega, urejenega, razgledanega in duhovitega gospoda podobne starosti. Imej rad kužke, poezijo, dobro hrano in mene. Utrgaj me!
REGRATOVA LUČKA 13/4

Sem vitalen 70-letnik iz Ljubljane, vsestransko usmerjen, nikoli kadil, brez obveznosti. Rad bi spoznal upokojenko, staro med 55 in 65 let, vitko, vitalno. Planinarim, plavam, plešem. Pomagal bi pri hišnih opravilih. Vesel bom prijateljstva in druženja.
MOŽNA RESNA ZVEZA 14/4

Spoznati želim prijaznega, poštenega gospoda, ljubitelja narave. Izleti v naravo, sprehodi, iskren pogovor in topel objem bi nama polepšali vsakdan, kar v jeseni življenja tako potrebujemo. Sem 72-letna upokojenka iz omrežne skupine 02.
NAJINA POMLAD 15/4

Spoznati želim prijetnega, iskrenega prijatelja iz omrežne skupine 04, starega do 65 let. Ujemiva sončne žarke v hribih, na kolesu ali na morju. 
SONČNI ŽARKI 16/4

Sem iskrena, poštena 71-letna vdova. Spoznati želim prijaznega, poštenega gospoda, starega od 70 do 75 let, z območja 02 ali 03, ni pa pogoj. Samota ubija, zato bi rada, da se srečava in najdeva skupno pot. Avanturisti in alkoholiki izključeni!
MARJETICA 17/4

Sem moški višje postave in lažji invalid iz jugovzhodne regije, star 60+. Iščem žensko dobrih navad, preskrbljeno, brez večjih obveznosti, staro do 65 let. Ne pijem in ne kadim, in to pričakujem tudi od tebe. 
TEMENICA ŽUBORI 18/4

Želim spoznati srčnega, urejenega, prijetnega gospoda, kakršna sem tudi sama, šoferja višje postave, starega 75+, za druženje, izlete in dopust. Bodite iz omrežne skupine 01.
LEPŠI JUTRI 19/4

Končno je napočil čas, da se najdeva. Če si star od 70 do 75 let, visok nad 175 cm, prijeten, resen nekadilec, nealkoholik in bi imel ob sebi osebo v oporo in ji to tudi vračal, se javi. Sem 72-letna gospa.
BREZ AVANTUR 20/4

Sem moški, star 57 let, z območja 03, preprost, vesele narave, vitalen. Rad hodim na morje in kolesarim. Spoznati želim žensko, staro od 45 do 55 let, za preživljanje prostega časa. Kasneje je mogoča resna zveza.
MOŽNA RESNA ZVEZA 21/4

Par, star 54+, iz omrežne 03 išče osamljeno, prijazno starejšo osebo ali par za druženje in pomoč. Mogoči so kasnejša oskrba, nudenje terapij ter odkup nepremičnine. Zaželena je Primorska.   
SOBIVANJE 22/4

Leta bežijo, jaz pa razmišljam, zakaj sem sam. Imam 48 let, sem ljubitelj narave, hribov, morja, brez obveznosti. Rad vrtnarim, rad imam vse lepo. Za prijetno druženje ali kaj več bi rad spoznal iskreno, preprosto žensko, staro do 55 let. 
SPOZNAJVA SE 23/4

Spoznati želim vdovca za prijateljstvo ali kaj več, starega od 62 do 67 let, iz okolice Ljubljane. Stara sem 61 let, vdova iz Ljubljane. Veselim se srečanja in kavice.
OBJEM 24/4

69-letni vdovec želim spoznati žensko, staro do 69 let, vitkejše postave, vesele narave, ki ne bi hodila le v gledališče, na razstave, ampak bi prišla k meni v mojo bivalno zidanico, da bi tudi kaj dobrega pojedla, popila in se poveselila. 
VSA SLOVENIJA 25/4

Ali si lepa, pametna, v duši bogata in si boš vzela čas zame? Iščem damo za resno zvezo, ples, potovanje, večno ljubezen. Bodi visoke, lahko močnejše postave, stara do 65 let, po možnosti z vikendom na morju. Čaka te 68-letnik višje postave, povratnik iz tujine. 
MORJE 26/4

Ali si osamljena, razočarana, ali te manjša zdravstvena težava omejuje pri iskanju partnerja? Pogrešaš topel objem in razumevanje? Če si vedra, preprosta, srčna, nežna, srednje ali vitke postave in simpatična, se mi oglasi. Sem preskrbljen, mladosten, star 50+, visok 172 cm.
BODIVA IGRIVA 27/4

53-letni moški, visok 180 cm, močneje postave želi spoznati prijateljico za klepet, izlete, rekreacijo, ples. Smeh, dobra volja, krasno počutje naj prevladajo v našem življenju. 
POMLADNO SONCE 28/4

Sem 66-letnica z območja 04, vitalna, urejena, brez obveznosti, voznica s svojim avtomobilom, preskrbljena, komunikativna, neodvisna od alkohola in cigaret. Rada imam morje, sprehode v naravo. Spoznati želim urejenega gospoda, starega od 60 do 70 let, s podobnimi lastnostmi. Priloži sliko! 
NA MORJE 29/4

68-letna Mariborčanka, ljubiteljica narave in vsega, kar je z njo povezano, bi želela za skupne sprehode in druženje spoznati resnega, razgledanega moškega, neavanturista, nealkoholika in nekadilca. Lahko mi pišete na e-naslov: pohorje1953@gmail.com 
POHORJE 30/4

Nisem star, imam pa 84 let. Sem osamljen in sam, imam vozniško dovoljenje in avtomobil. Iščem prijateljico za preganjanje osamljenosti.
PRAVO PRIJATELJSTVO 31/4

Ob sebi želim imeti nekoga, s katerim bi se bilo prijetno družiti ali živeti, iskrenega, dobrosrčnega, primerno preskrbljenega gospoda brez slabih razvad, starega do 75 let. Sem prijetna, zanesljiva, srčna, z višjo izobrazbo, iz 02. 
V LETIH 32/4

Samota me ubija. Iščem žensko, ki bi bila z veseljem na deželi, kjer imam hišo z vrtom, na območju 03. Sem vdovec, ne kadim, vozim avtomobil, imam 66 let. Želim, da pomagava drug drugemu in si privoščiva kakšen izlet. 
PRIDI NA DEŽELO 33/4

Vitka izobražena Ljubljančanka, stara 70+, vdova, materialno preskrbljena, bi rada spoznala gospoda višje postave iz Ljubljane ali okolice, z vsaj višjo izobrazbo za klepet ob kavi, izlete, potovanja, za prijetno druženje. Lahko tudi resna zveza, ko se bolje spoznava. 
UPANJE 34/4

DRUGO

Prodam novejšo bolniško posteljo z električnim dvigom na daljinsko upravljanje. Zraven podarim dve vzmetnici. Telefonska številka: 031 462 904, Šmarje - Sap.
BOLNIŠKA POSTELJA 35/4

Na Plečnikovih Žalah oddam urejen grob s spomenikom. Informacije dobite na telefonski številki: 068 619 737.
PLEČNIKOVE ŽALE 36/4

Oddam grob na Žalah. Kličite na telefonsko številko: 041 945 936.
ODDAM GROB 37/4

Ugodno prodam 150 CD-plošč večinoma hrvaške zabavne glasbe in 150 velikih vinilnih plošč tujih izvajalcev, komplet za 300 evrov. Informacije dobite na telefonski številki: 031 634 873, Maribor.
CD IN VINILNE PLOŠČE 38/4

Prodam opremljen samostojen manjši bivalni vikend s pokrito teraso in prostorom za spravilo orodja in koles. Je pri Medvodah ob Zbiljskem jezeru. Telefonska številka: 041 637 165.
ZBILJSKO JEZERO 39/4

Iščem 24-urno pomoč za 91-letno nepomično in dementno mamo, in sicer vsak tretji konec tedna v mesecu, po potrebi tudi več. Pokličite na telefonsko številko: 031 203 556, Janja.
IŠČEM POMOČ 40/4

Stare predvojne razglednice in cerkvene podobice vneto zbiram. Prosim, pokličete na telefonsko številko: 041 949 633.
STARE RAZGLEDNICE 41/4

Prodam umivalnik in straniščno školjko v rjavi barvi in umivalnik, straniščno školjko in bide v bež barvi. Telefonska številka: 051 311 997.
ŠTAJERSKA 42/4

Ugodno prodam malo rabljeno kuhinjo tipa Ixtra (bivše tovarne Paron) za minimalno ceno. Informacije dobite na telefonski številki: 041 300 270, Celje. 
KUHINJA 43/4

Prodam zelo dobro ohranjeno moško gorsko kolo LIYANG AT 200, 26-colsko, ogrodje iz krom-molibdena. Ugodno prodam bon za 10 ur kondicijske vožnje pri AŠ v Ljubljani. Prodam rabljeno dvotarifno el. uro in enofazni števec Iskra. Telefonska številka: 031 213 821.
LJUBLJANA 44/4

Imam oziroma prodam očetovo plinsko pečko iz 1. sv. vojne. Če se kdo zanjo zanima, naj me pokliče na telefonsko številko: 070 896 870.
PLINSKA PEČKA 45/4

Sem starejša upokojenka. V Ljubljani kupujem garsonjero, dostopno z dvigalom, saj so mi stopnice velika ovira.
GARSONJERA 46/4

Belokranjsko in štajersko narodno nošo št. 40-44 ter škatlo Lego kock (10 evrov) prodam. Pokličite na telefonsko številko: 041 318 803.
NARODNA NOŠA 47/4

Urejen, malo starejši moški, nad 70 let, dobrosrčen, pošten, nealkoholik in nekadilec, s svojo hišo želi spoznati pošteno, pridno, skromno, resno žensko, staro med 40 in 55 let, za sobivanje in pomoč.
SOBIVANJE IN POMOČ 48/4

Ste starejši, želite potovati, obiskati toplice, morje, vikend? Za prijetno, varno pot in bivanje poskrbi 62-letna voznica brez slabih razvad. Telefonska številka: 064 298 299.
POLETJE 21 49/4

Angleški poslikan servis za pecivo, star 40 let, prodam za 60 evrov, enak servis – skledo in 6 skodelic za 60 evrov, porcelanast kavni servis s poslikavami vrtnic, izdelan v Jugoslaviji, za 50 evrov, nerabljeno. Telefonska številka: 01 540 56 81.
STARI SERVISI 50/4

Pritlično enosobno stanovanje v bloku na dobri lokaciji v Šiški, sončno, z izhodom v park, prirejen izhod tudi za muco, zamenjamo za večje z atrijem, tudi v Šiški, z našim doplačilom, dobra obojestranska rešitev. Telefonska številka: 051 879 469.
MENJAMO V ŠIŠKI 51/4

Starejši osebi ponujam pomoč, družabništvo, pogovor, nakupe, spremstvo ter manjša gospodinjska dela in podobno. Zaželena je Ljubljana z okolico. Telefonska številka: 040 319 262.
NUDIM POMOČ 52/4

Zelo ugodno prodam Škodo Felicio letnik 1998 po ceni 300 evrov. Informacije dobite na telefonski številki: 031 636 195.
ŠKODO PRODAM 53/4

Vzamem v najem skromno hišico, vikend, z možnostjo kasnejšega odkupa. Lahko je brez vode in elektrike, da ima le malo zemlje za vrtiček. Naj bo na lepi mirni lokaciji na Dolenjskem, Notranjskem ali Primorskem. Telefonska številka: 031 853 751.
SPOMLADI 54/4

Ste mogoče starejši in potrebujete občasno pomoč ali nimate svojih bližnjih? Sem mlajša upokojena vdova in opravljam delo negovalke. Pokličite, o vsem se pogovorimo. Telefonska številka: 071 379 729.
DELO NEGOVALKE 55/4

Kupim manjše dvosobno stanovanje v Ljubljani s širšo okolico ali v Slovenskem primorju. Obstaja tudi možnost menjave z manjšo hišo v Šmarjeških Toplicah z vso infrastrukturo, na lepi sončni panoramski lokaciji.
MENJAVA 56/4

Ali potrebujete pomoč pri pospravljanju okoli hiše, delu na vrtu, obrezovanju, košnji trave v Ljubljani in okolici? Pokličite me na telefonsko številko 041 273 262.
POMOČ NUDIM 57/4

Iščemo upokojenko za pomoč v gospodinjstvu v okolici Škofje Loke. Zainteresirane pokličite na telefonsko številko: 031 876 214, Bernarda.
ŠKOFJA LOKA 58/4

Oskrbovano stanovanje velikosti 59 m² oddam v Brežicah poleg doma upokojencev. Stanovanje ima kuhinjo z dnevnim prostorom, balkon, spalnico, kopalnico z WC-jem, shrambo in parkirni prostor. Telefonska številka: 041 640 900.
BREŽICE 59/4

Na manjši kmetiji v okolici Slovenske Bistrice, kjer se trudimo za čim večjo samooskrbo in sonaravno življenje, oddamo opremljeno stanovanje velikosti 50 m² upokojencu/-ki, somišljeniku, z možnostjo občasnih kosil iz doma pridelanih sestavin. Telefonska številka: 031 240 148, Barbara.
SLOVENSKA BISTRICA 60/4

V okolici Kranja iščemo osebo za ureditev okolice hiše in razna manjša dela pri obnovi hiše. Ugodno prodamo gorilnik za peč na kurilno olje, razne krožne žage, razno ročno orodje, ključe, izvijače in knjige. Več na telefonski številki: 068 601 728. 
GORENJSKA 61/4

V bližini Šmarjeških Toplic prodamo manjšo hišo, primerno za upokojene ali mlajšo družino. Hišo oddamo tudi v najem ali menjamo za podeželsko hišo v osrednji Sloveniji.
TOPLICE 62/4

Upokojenka živim v hiši na deželi. K sebi vzamem v oskrbo pomično osebo, ki ne želi v dom starejših.
LEPA JE NARAVA 63/4

Ugodno prodam dobro ohranjen in malo rabljen prekopalnik Honda GCV 160 po ceni 350 evrov. Prodam tudi stare lestence, lesen kovček, laterno, radio z gramofonom Iskra, kamero in stacionarni telefon. Moja telefonska številka je 041 866 641.
PRODAJAM 64/4

Kupim krivce od ruševca. Take krivce je nosil za klobukom Avsenikov legendarni trobentač Franc Košir. Če jih kdo ima in bi jih s klobukom vred odstopil proti plačilu, naj pokliče na telefonsko številko: 031 695 763.
KRIVCI OD RUŠEVCA 65/4

Adaptacije stanovanj, hiš, prenova kopalnic, podstrešij, krovsko-kleparska dela, barvanje fasad, napuščev, stanovanj, vrat, vodovodna, zidarska in elektro dela z 10-odstotnim popustom do 30. 5. 2021. Telefonska številka: 031 879 739, www.kompletstoritve.eu.
KOMPLET STORITVE 66/4

Oddajamo klimatiziran pritlični apartma (55 m²) Ruj v Zambratiji, dve sobi s posteljo 140 x 200 cm in ena s pogradom, kopalnica s pralnim strojem, kuhinja z dnevno sobo, izhod na ograjen vrt, do obale z mivko pet minut. Informacije: 051 338 926.
BLIZU SAVUDRIJE IN UMAGA 67/4

Prodam diatonično harmoniko Melodija. Oglašena je CFB, skoraj nič rabljena, je kot nova. Na tako izdelane harmonike je igral tudi Lojze Slak. Telefonska številka: 051 740 445.
FRAJTONARICA 68/4

Gobeline prodam, uokvirjene, različnih velikosti in različnih motivov. Cena po dogovoru. Telefonska številka: 041 875 728.
GOBELINI 69/4 

© 2021 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media