MALI OGLASI NOVEMBER 2019

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Sem 60-letna upokojenka prijetnega videza, veselega značaja in preskrbljena. Spoznati želim iskrenega in urejenega gospoda višje postave, nekadilca in nealkoholika, starega do 70 let, s Primorskega za druženje ob kavi, plesu, na izletih in kulturnih prireditvah. JESEN ŽIVLJENJA 1/11

Sem moški iz okolice Ljubljane, star 60 let. Iščem resno, pošteno, osamljeno gospo nekadilko in nealkoholičarko. Bodite srednje višine in postave, stari od 53 do 65 let, iz okolice Ljubljane ali Ankarana, Kopra, Izole ali Pirana. Rad hodim v naravo, na kakšen nižji hrib, morje in v toplice. 
ČEBELICA ZA VEDNO 2/11

Upokojenec, star 65 let, 176/88, s svojim stanovanjem in avtomobilom, ne kadim in ne pijem, sem poštenega, dobrega značaja. Iščem umirjeno nekadilko srednje postave ali vitko, staro do 65 let, s svojim stanovanjem, najraje iz omrežne skupine 02, a ni pogoj. 
NI ŠE PREPOZNO 3/11

Sem 75 let star vdovec, upokojenec z avtomobilom, mladostnega videza, nekadilec, nealkoholik. Za druženje, kuhanje, izlete, kopanje iščem prijateljico, ki ni kmetica in ni zasedena z vnuki, samostojno, osamljeno, z lastno pokojnino, z vsaj srednjo šolo, ki zna voziti avtomobil, iz omrežne skupine 02 ali 03.  
WALTER 4/11

Sem upokojen, zelo osamljen, star 75+. Po tej poti želim najti upokojenko enakih lastnosti, ki bi bila pripravljena živeti pri meni v Prlekiji, zato pričakujem ponudbe bolj s tega konca Slovenije ali okolice. Prosim, če navedete kraj, ime in telefonsko številko. JESEN JE TU 5/11

Sem 75-letna upokojenka in iščem moškega za prijateljstvo. Alkoholiki in kadilci izključeni, želena starost od 70 do 77 let. Ne potrebujem bogastva, samo poštenost in medsebojno razumevanje. Zaželeni ste moški iz Maribora ali bližnje okolice. 
NE BODIMO SAMI 6/11

Za prijetno druženje, obisk kulturnih prireditev, izlete in potovanja bi rada spoznala gospoda višje postave, starega 70+, z vsaj višjo izobrazbo. Sem vitalna, materialno preskrbljena vdova iz Ljubljane, naveličana samote. Tudi ti bodi iz Ljubljane, da sva si krajevno blizu.
LJUBLJANČANKA 7/11

Urejena upokojenka v zrelih letih, ločena, išče za prijateljevanje gospoda brez slabih navad, ki si želi videti še kaj sveta. Bodi doma z območja 03, ni pa nujno, star do 72 let. O vsem drugem se pogovoriva ob kavici.
POTOVANJE 8/11

Spoznati želim gospo, staro 70+, iz okolice Ljubljane, s podeželja, ni pa nujno. Lahko ste lažja invalidka, malo močnejše postave. Poiščiva novo pot, čakam le resne ponudbe.
SREČANJE V NOVEMBRU 9/11

Spoznati želim prijatelja za družbo pri obisku prireditev, na izletih ali samo pri kavici. Bodite pošteni, brez cigaret in alkohola, stari do 70 let, po možnosti iz okolice Celja, ni pa pogoj.
NIKOLI SAMA 10/11

Sem 70-letni upokojenec, urejen in preskrbljen, ne kadim in ne pijem. Spoznati želim sebi primerno gospo nižje in vitke postave, staro do 70 let, za druženje in trajno prijateljstvo. Bodi s celjskega območja. IVAN 11/11

Sem starejši moški in živim na Obali ob morju. Rad bi spoznal primerno gospo za resno zvezo. Več se pogovoriva po telefonu ali ob srečanju. 
SPREHODI OB MORJU 12/11

Sem upokojenec, star 66 let. Stanujem na deželi, imam svojo hišo in prevoz, sem preprost. Po tej poti bi rad spoznal preprosto žensko za skupno pot. JOŽE 13/11

Ali si želiš čudovitega prijateljstva, polnega razumevanja, spoštovanja in ljubezni? Če si iskrena, visoke postave, urejena, dobrega značaja, stara do 65 let, po možnosti z mojega območja 07, se javi dobro situiranemu 68-letnemu povratniku iz tujine, 185/95, s smislom za humor in željo po resni zvezi. E-naslov: elitakk@yahoo.de 
JESEN 14/11

Sem 70-letna upokojenka, vitalna, urejena, preskrbljena. Želela bi spoznati iskrenega in urejenega gospoda, da bi skupaj pregnala samoto in doživela še veliko lepega.
NAJINA SREČA 15/11

Moški, lažji invalid, čist, urejen, vitke postave, voznik, finančno preskrbljen, dobro situiran, iščem sebi primerno žensko, staro do 60 let, pošteno in spoštljivo. Malo več se pogovoriva ob kavici. Ne bo ti žal. Zaželeno je območje 01 ali 04.
LEPO TI BO 16/11

Po tej poti želim spoznati urejeno in dobrosrčno vdovo. Sem 75 let star vdovec, nealkoholik in nekadilec, urejen, razgledan, voznik, vesele narave in ljubitelj zdravega načina življenja. Spoznati želim urejeno vdovo, ki ji iskrenost in spoštovanje veliko pomenita. V dvoje je mnogo lepše in srečnejše. CVETJE V JESENI 17/11

Upokojenec, star 65 let, 185/90, želi spoznati žensko za druženje in obisk toplic. Vozim, imam avtomobil, ne pijem, ne kadim. Bodi z območja 07, preskrbljena, stara do 63 let, solidne postave. Bodi iskrena in brez obveznosti. ISKRENOST 18/11

64-letni vdovec z Goričkega želim spoznati pošteno žensko, staro do 65 let. 
VESLAJVA SKUPAJ 19/11

Za skupna doživetja v naravi, tudi v visokogorju, želim srečati vitalno, razgledano sopotnico srednje postave, staro do 70 let, po možnosti voznico, s katero bi se ujela v odnosu in lahko ustvarila trajnejšo zvezo v obojestranskem zadovoljstvu. Toda brez plesnih ritmov uspeh ne bi v celoti zaživel.
VSE ZA SREČO 20/11

Iščem prijatelja za skupne pohode v naravo in izlete. Zaželen je nekadilec, star do 70 let. Sem vitalna 64-letnica z željo po najinih skupnih poteh. Bodi iz Ljubljane ali širše okolice.
LEPOTA DRUŽENJA 21/11

Sem 73-letni upokojenec dobrega srca in pošten, nealkoholik in nekadilec. Iščem prijateljico, staro 60+, za občasna srečanja in telefonske pogovore. 
IŠČEM PRIJATELJICO 22/11

Moški, star 74 let, vitalen, zdrav, iščem žensko za skupno gospodinjstvo. Moja konjička sta kolesarjenje in plavanje. Če tudi ti to obvladaš, se mi pridruži, da bova skupaj še marsikaj doživela.
ŠE JE ČAS 23/11

Spodobna, iskrena, nežna, prikupna gospa, stara 60+, želi spoznati iskrenega gospoda, starega do 70 let, za prijetna druženja. Če bo usoda hotela in bo sreča na najini strani, bova dobra prijatelja ali še kaj več. PRIPADNOST 24/11

Sem 74-letni upokojeni moški. Že nekaj let sem vdovec, visok sem 170 cm, voznik. Živim v svoji hiši, sem vsestransko preskrbljen. Ker prihajajo prazniki, bi rad, da ne bi bil sam. Bodi urejena, stara do 68 let, visoka od 160 do 170 cm, z vozniškim izpitom, iz omrežne skupine 03 ali 02.
SAVINJSKA DOLINA 25/11

Iščem pošteno, razgledano gospo, staro do 70 let, za skupno gospodinjstvo ali občasna srečanja. Star sem 75 let, s SŠI, iz območne skupine 03. Imam solidno pokojnino.
SOŽITJE 8844 26/11

Sem upokojena 67-letna vdova. Iščem sebi primernega poštenega in urejenega prijatelja z lepimi navadami, nekadilca, nealkoholika, voznika, da bi preživela skupaj lepo obdobje preostalega življenja. Če si tudi ti želiš isto, mi piši, ne bo ti žal. Mogoče se ujameva in srečno živiva.
SREČA TE IŠČE 27/11

Sem upokojenka, 66-letna vdova srednje postave, nekadilka, družabna in urejena, dobrosrčna, brez obveznosti. Rada imam red in mir v hiši in obojestransko spoštovanje in razumevanje. Spoznati želim sorodno dušo, dobrosrčnega partnerja brez obveznosti. Sem z območja 01.
NOV ZAČETEK 28/11

Moški pri 70 letih, še kar izobražen, delaven in družaben, želi spoznati prijetno gospo za skupno uživanje življenja in medsebojno pomoč. Doma sem z Obale.
JESEN NA MORJU 29/11

69-letni upokojenec bi rad spoznal do 67 let staro prijazno vdovo s SŠI iz Medvod, Kranja, Škofje Loke z okolico za klepet in polepšanje dni.
LEPA JESEN 30/11

Spoznati želim zdravo in urejeno gospo, staro do 70 let, za druženje, izlete, pohodništvo itd. Možna je tudi selitev k meni, kar pa ni pogoj. Sem urejen moški brez obveznosti in iz okolice Kranja.
UŽIVATI V NARAVI 31/11

Morda imaš vse, a nimaš sorodne duše, si osamljen, urejen, dobrosrčen, brez slabih razvad, mobilen in star do 75 let. Jaz jih imam 72, sem iskrena, srednje postave, brez obveznosti. Ne iščem bogastva, le kakšen korak v naravo, klepet ali nasvet. Imej čut za sočloveka! Morda se kasneje razvije iskreno prijateljstvo.
MB Z OKOLICO 32/11

Sem 64-letna ženska iz Savinjske doline in želim spoznati nevezanega, iskrenega, urejenega in preskrbljenega prijatelja za druženje. Avanturisti me ne zanimajo.
BODIVA SREČNA 33/11

70-letna upokojenka iz Ljubljane, srednje postave, urejena in preskrbljena, z VŠI, tudi voznica, želi za prijetno partnerstvo in lepšo jesen življenja spoznati prijaznega gospoda, starega od 68 do 75 let, višje postave, podobnih lastnosti in brez slabih razvad.
SPOZNAJVA SE 34/11      

Prijetna in urejena vdova želim spoznati gospoda, starega okrog 75 let, za druženje in zabavo, ki rad tudi zapleše. Bodi iz omrežja 05.
CENIM ISKRENOST 35/11

Sem 74-letni vitalen vdovec, nekadilec, nealkoholik, voznik, preskrbljen. Spoznati želim sebi primerno iskreno, simpatično partnerko z območja 02 ali 03, ki si ne želi avantur, temveč da odkrito prijateljstvo ob medsebojnem razumevanju preraste v trajno zvezo. 
ČAROBNA JESEN 36/11

Želim spoznati 70-letnika, ki je vdovec ali ločenec, ima vnuke, kajti jaz jih nimam, otroke pa imam zelo rada. Sem 73-letna upokojenka, rada imam glasbo in knjige.
KRIZANTEMA 37/11

Moški, star 76 let, iz okolice Maribora želi spoznati žensko za partnerico. Sprejemam le resne ponudbe, lahko boste pri meni za vedno. Sem nealkoholik in nekadilec. 
VZAJEMNOST 38/11

Sem prijetna, preskrbljena vdova iz okolice Ljubljane. Ljubim vse, kar je lepo za dušo in oko. Iščem razgledanega gospoda s podobnimi lastnostmi, starega do 75 let.
BARVITA JESEN 39/11

Sem Ljubljančan in štejem nekaj čez 50 let, ne kadim in ne pijem, športne postave, visok 175 cm, ljubitelj izletov, morja in sonca, narave in vabim simpatično žensko na neobvezen sladoled. 
LJUBLJANČAN 40/11

Sem vdova, stara 80+, preskrbljena, poštena in pozitivno misleča, ljubim urejen dom. Rada delam na vrtu okoli hiše in sem rada doma. Spoznati želim osamljeno, iskreno in pošteno osebo svojih let, sorodno dušo za medsebojno bogatenje vsakdana. Sem iz okolice Ljubljane.
OBOJESTRANSKA SIMPATIJA 41/11

Sem vitalna vdova s svojim domom, voznica, ljubiteljica narave in vsega lepega. Spoznati želim iskrenega prijatelja, nekadilca, starega do 75 let. Zaželen je iz omrežne skupine 01.
LEPOTA JESENI 42/11

DRUGO

Prodam dva 60-litrska soda iz nerjavečega jekla za vino in sod iz nerjavečega jekla z manometrom, 100-litrsko hidravlično prešo domače izdelave in mlin za grozdje. Prodam tudi šivalni stroj Bagat v omarici s kompletno opremo. Informacije: 031 740 487. PRODAM 43/11

Prodam fižol sorte češnjevec ekološke pridelave (certifikat), cena 5,50 evra. Pošljemo tudi po pošti. Telefonska številka: 031 262 973. ČEŠNJEVEC 44/11

Vneto zbiram starejše predvojne razglednice. Z veseljem jih prejmem v dar ali jih odkupim. Telefonska številka: 041 949 633. STARE RAZGLEDNICE 45/11

Prodam volneno kvačkano večbarvno pregrinjalo velikosti 2,30 m x 1,50 m, primerno za stanovanja, ki so opremljena bolj v starinskem slogu. Cena po dogovoru, pokličite na telefonsko številko 031 473 233. STARINSKI SLOG 46/11

Prodam dvostanovanjsko hišo s poslovnim prostorom in bazenom v Kamniku na dobri lokaciji. Telefonska številka: 051 651 012. HIŠA V KAMNIKU 47/11

Na Dolenjskem, okolica Žužemberka, prodam zemljišče velikosti 2.000 m². Del zemljišča je zazidljiv, asfaltni dostop, ob parceli je infrastruktura, ni vinorodni okoliš. Cena po dogovoru. Kličite zvečer na telefonsko številko 051 391 341. UREJENO LASTNIŠTVO 48/11

Materi samohranilki, študentki, podarim oblačila št. 40, opremo za dom, televizor … Vse je odlično ohranjeno, nekaj tudi novo. Telefonska številka: 041 652 258. PODARIM 49/11

V Ljubljani in okolici ponujam pomoč starejši osebi pri gospodinjskih opravilih, nakupovanju, spremstvo, pogovor in podobno. Imam izkušnje in prevoz. Telefonska številka: 070 756 735. LJUBLJANA 50/11

Prodamo starejšo hišo z manjšim gospodarskim poslopjem in 3.000 m² zemljišča. Hiša je na Hrvaškem, 5 km oddaljena od slovenske meje (Razkrižje), v naselju Banfi. Vse informacije dobite na telefonski številki 041 636 644. BLIZU MEJE 51/11

Priložnost za investicijo! Za dobro najemnino (za pet let), dogovorjeno v pogodbi, prodam generalno obnovljeno in popolnoma na novo opremljeno lepo stanovanje z balkonom in krasnim razgledom na super lokaciji v Lendavi. Ogled je mogoč po predhodnem dogovoru, pokličite na telefonsko številko 031 227 050. VREDNO NAKUPA 52/11

Prodam zbirko 50 fotoaparatov na film. Vsi delujejo, nekateri so novi, cena 600 evrov, pošljem spisek. Telefonska številka: 041 899 133. DOBRA ZBIRKA 53/11

Potrebujem družabništvo, pomoč za 96-letno mamo na domu, in sicer enkrat tedensko popoldne. Je delno pomična s hojico. Živi v svoji hiši na deželi v okolici Domžal. Pokličite na telefonsko številko 041 652 258. BLIZU DOMŽAL 54/11

Če ste stari, osamljeni, brez otrok, potrebni asistence, a ne želite v dom starostnikov, se lahko sama ali z družino preselim k vam. Lahko v Ljubljani, na Obali ali drugje. NAJLEPŠE JE DOMA 55/11

Zbiram in odkupujem stare ročne in žepne ure. Ure so lahko v delujočem ali nedelujočem stanju. Telefonska številka: 051 255 090, Gašper. STARE URE 56/11

Hišo ali vikend želiva najeti na samem, urediva tudi okolico. Imava dva dresirana prijazna psa, ki nista v stanovanju. Najameva najraje na Primorskem, ni pa pogoj. Želiva, da nama oddajo hišo ali vikend ljubitelji živali, da vaš vikend ne bo sameval. Sva skrbna in želiva takojšen najem. Telefonska številka: 040 774 047. NA SAMEM 57 /11

Rabljeno aluminijevo mrežo dolžine okoli 70 metrov in višine 1,25 metra ugodno prodam. Telefonska številka: 01 257 16 06, zvečer. MREŽO PRODAM 58/11

Ponujam vsestransko pomoč starejši osebi ali paru. Ni za denar, pošten odnos. Roka roko umije. Sem delaven upokojenec iz Posavja. Telefonska številka: 070 370 008. POMOČ NUDIM 59/11 

© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media