MALI OGLASI DECEMBER 2018

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne male oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in dogovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p.p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

68-letni moški višje in vitkejše postave iščem prijateljico – partnerko, ki bi se mi pridružila pri skupnih doživetjih, sprehodih v naravo in hribe, na dopustu ob morju, pri plesu, poslušanju glasbe, skratka vse bi počela v dvoje. Sem bolj preprost in miren tip. TOPLI OBJEM 1/12

Mlajša atraktivna, iskrena in sposobna upokojenka iščem gospoda, starega od 64 do 70 let, za preživljanje prostega časa. Ne potrebujem drame, konfliktov ali drugih naporov, ampak dobrega in iskrenega prijatelja za druženje. PRIPADNOST 2/12

Spoznati želim gospoda, starega do 68 let. Upam, da se bova našla in z malo sreče premagala samoto. Sem v 65. letu, doma blizu Kranja. UPANJE OSTAJA 3/12

Vdovec v pokoju, 70+, 175/85, še vitalen, mladostnega videza, razgledan in dobrega srca, iščem žensko do 70 let, po možnosti visoko vsaj 170 cm in iz Ljubljane ali okolice. PREDOLGE NOČI 4/12

Čeprav sem star kar nekaj čez 60, je naneslo, da iščem vitko temperamentno deklico, staro 60+. Z njo bi želel uživati v plesanju, sprehajanju, prestopiti ob penini v 2019, se namakati v toplicah in na barčici poslušati valove. O vsem drugem se dogovoriva ob prijetnem klepetu 
PRESTOP V 2019 5/12

Moja želja je, da za druženje spoznam prijetnega gospoda. Zaželeno je, da je voznik, nekadilec in nealkoholik in z območja 01. Sem gospa pri 64 letih, vdova, srednje postave. Rada imam sprehode, toplice, morje in še kaj bi se našlo. 
NOVO LETO 6/12

Sem sama in iščem prijatelja za izlete in kopanje. Bodi voznik, nekadilec in iz omrežne skupine 03. NARAVA JE LEPA 7/12

Sem samski moški v 73. letu, nekadilec, nealkoholik in željan potovanj po svetu. Doma pa z veseljem obiskujem slovenske toplice in hodim na manjše vzpetine. ZDRAVA STAROST 8/12

Draga dama, če imate radi naravo in zdrav način življenja in ste pripravljeni za to storiti tudi kaj več, se javite. Sem iz Ljubljane, star 65+, nikoli nisem kadil, nisem avanturist. Jesen življenja bi rad preživel v spoštovanju, iskrenosti, poštenju, brez laži in sprenevedanja, v slogi z ljubečo partnerko. POSKUSIVA ZNOVA PRED 2019 9/12

70-letni vitalen gospod z avtom, preskrbljen, a osamljen, išče žensko za druženje. NOV ZAČETEK TAKOJ 10/12

Ker se je z menoj življenje kruto poigravalo do zrelih let, bom napisala tole. Srčno želim spoznati poštenega človeka. Letos me je v Ljubljani pred vstopom v dvorano, pred začetkom seje, vprašal moški: Se midva poznava? NE! Jaz sem se začudila, on pa tudi, saj sem trikrat odgovorila z ne. Morda bo videl ta oglas. SE MIDVA POZNAVA? 11/12

Želim spoznati žensko, staro od 45 do 55 let, nižje vitke postave, ki bi rada živela s prijetnim moškim, uživala na izletih in v dolgih nočeh ter se prepustila lepim dnem. Tudi v zrelih letih je lepo osvajati in ljubiti. NE ČAKAJ NA MAJ 12/12

Za prijateljstvo in druženje želim spoznati gospoda, starega do 75 let, brez razvad. Sem 70-letna razgledana gospa srednje postave iz okolice Ljubljane. Želim življenju dodati lepši jutri.
OKOLICA LJUBLJANE 13/12

Ne iščem bogastva, iščem osamljeno gospo, kot sem tudi sam. Sem iz omrežne skupine 01, voznik, hodim malo v hribe in kolesarim. Sem iz okolice Ljubljane, star 71 let.
PETER 14/12

Sem 64 let star moški, nekadilec in nealkoholik, urejen, z območja 07. Po tej poti bi rad spoznal urejeno in simpatično žensko vitkejše postave, lahko s podeželja. O vsem drugem se pogovoriva ob kavi. SIMPATIJA 15/12

Prazniki so pred vrati. Sem 65-letna upokojenka Lidija iz Maribora in želim spoznati do 70 let starega gospoda, s katerim bi živela v slogi, iskrenosti, spoštovanju, brez alkohola in cigaret, laži in sprenevedanja v skupnem gospodinjstvu. Rada imam vrt, sprehode, druženja, morda domače živali. OMREŽNA SKUPINA 02 16/12

Nežen in ljubeč 65-letni moški, preprost in pošten, iščem žensko za dobro življenje v dvoje. Želim, da postaneva prijatelja in greva skupaj v novo leto.
SKUPAJ V NOVO LETO 17/12

Iščem upokojenko, gospo brez obveznosti, za skupne izlete in druženja in hojo v hribe. Sem upokojena in potrebujem družbo, sem sama, starejša. 
LJUBLJANA 18/12

Vitalna Ljubljančanka, vdova, izobražena, materialno preskrbljena, bi rada spoznala gospoda višje postave, starega od 70 do 75 let, z vsaj višjo izobrazbo. Manjka mi dober prijatelj za klepet, izlete, potovanja, za prijetno druženje, lahko tudi resna zveza, ko se bolje spoznava. Bodi iz Ljubljane ali okolice.
SPOZNAJVA SE 19/12

Bližajo se prazniki, in ne bi rada samevala doma. Stara sem 70+ in še kar živa. Rada bi spoznala gospoda, ki se rad udeležuje izletov, krajših potovanj, obiskuje toplice itd., uživa v vsem, kar je lepega, kar ponuja narava in je najboljše za zdravje.
CVETJE V JESENI 20/12

Upokojenec, 65/69/166, z veseljem do dela, izletov, morja, toplic in vsega lepega želi spoznati dekle ali vdovo, staro od 50 do 60 let, za skupno druženje in izlete. Bodi iz omrežne skupine 04 (Gorenjska) ali 01.
JESEN-ZIMA 21/12

Nič mi pravzaprav ne manjka, le samote imam preveč. Sem 72-letna Štajerka, srčna in urejena. Želim nekoga ob sebi, podobnih let in lastnosti, da si popestriva ta najina zrela leta. Naj bi bil voznik, ne pa alkoholik. 
NI LEPO BITI SAM 22/12

Sem v 56. letu, preprost, ločen, doma na Gorenjskem, vitke postave. Ne pijem in ne kadim. Spoznati želim gospo, staro do 63 let, ki bi se preselila k meni. 
NOVO LETO 23/12

Spoznati želim nevezanega, preskrbljenega gospoda, starega okoli 70 let. Sem preskrbljena, bližam se 70. letu, sem ljubiteljica narave, planinskih pohodov, kulturnih prireditev, plesa in še kaj bi se našlo, kar bi bilo všeč obema. Če čutiš, da bi ti bilo z menoj lepo, te vabim, da se mi oglasiš.
DAGA 24/12

Po tej poti iščem primernega prijatelja za klepet, potep, izlet ali celo skupen dopust. Sem preprost moški, star blizu 60 let. Od tebe pričakujem, da si starejši od 40, urejen in nekompliciran. O vsem drugem se bova dogovorila, ko se slišiva. Piši na e-naslov neterebka@60mail.com.
MOJ STIL 25/12

Moški iz Ljubljane, visok 175 cm, športnik, nekadilec, vegetarijanec, star okoli 5o pomladi, samski, išče sebi primerno gospodično, s katero bi si polepšala življenje. 
POMLAD 2019 26/12

Sem 62-letni upokojenec, še vedno delaven, nealkoholik in nekadilec z Gorenjskega. Za preživljanje prostega časa bi rad spoznal preprosto in pošteno gospo iz omrežja 04, staro do 62 let. Kadilke so izključene. Pišite samo resne! Več se pogovoriva ob srečanju na kavici.
ISKRENOST 27/12

Ljubljančan, upokojenec, vdovec s hišo tudi na slovenski Obali bi rad spoznal za kakovostno zvezo ali skupno življenje prijetno vdovo ali samsko, ki ima rada naravo, vrt, pohode v lepem okolju, šport in ki prav tako čuti željo po ljubezni in lepem sobivanju v jeseni življenja.
VOZNIK – NEKADILEC 28/12

Sem 75-letni vdovec s SŠI in želim po tej poti spoznati urejeno gospo za sprehode v naravi, izlete, morje in toplice. Stopiva skupaj, v dvoje je lepše. Življenje bo dobilo svoj smisel in pokazalo lepšo stran. Kaj več pa ob kavici. 
SILVESTROVO 29/12

Samski 68-letni upokojenec, 180/78, brez otrok, dobrosrčnega značaja, želim spoznati osamljeno samsko žensko. Lažja invalidnost ni ovira. Preženiva samoto in življenje bo lepše.
ŠTAJEREC 30/12

Spoznati želim simpatičnega intelektualca, starega do 70 let, višje postave. Rada imam naravo, izlete in potovanje, prijateljski klepet. Čas pa teče vedno hitreje. Ali se mi morda pridružiš pri odkrivanju lepega, dokler je še čas?
PRIJETNA DRUŽBA 31/12

Ali ste 70-letnik, vdovec visoke postave in izobrazbe? Bi šli z mano proti soncu, proti hribom, proti morju ali z mano zaplesali v zimski večer?
SREČA JE BLIZU 32/12

Spoznati želim poštenega, dobrosrčnega prijatelja. Imam 68 let, sem voznica in nimam slabih razvad. ZIMA 33/12

Za družbo in iskreno prijateljevanje želim spoznati urejenega gospoda, starega do 69 let, kolikor jih imam tudi sama. Sem vitalna, mladostna in pozitivna oseba, ki zna tudi prisluhniti. Zanimajo me sproščujoče dejavnosti in lepote vseh vrst.
NARAVA IN TI 34/12

Želim si žensko srednje postave iz Ljubljane, Vrhnike ali Postojne.
SKUPAJ V NOVO LETO 35/12

Sem upokojenec v dobrem stanju, ljubitelj narave in gibanja. Iščem gospo z vrtom ali manjšo kmetijo, ki ima primeren prostor ali sobo za čez zimo, za tri do štiri mesece. Lahko tudi pomagam pri delu. 
ZIMA 36/12

 

DRUGO

Izbranemu ponudniku zaradi invalidnosti oddam enojni grob na odlični lokaciji na Starih Žalah v neposredni bližini cerkve in Plečnikovih kapelic. Najemnina je poravnana do leta 2019.
STARE ŽALE 37/12

Individualno učenje angleščine (potovalne, pogovorne, splošne) po meri zainteresirane osebe v Ljubljani nudim. Pokličite na 040 652 785.
ANGLEŠČINA 38/12

Prodam 16-delno kuhinjsko posodo: lonec 6,3 l, kozica 3,1 l in 1,6 l, keramična ponev 2,9 l, vse s pokrovom in termometrom, izdelano v Švici po licenci Zepter. Prodam tudi 24-delni pozlačen jedilni pribor, ki je v škatli in je zelo primeren za darilo.
POSODO PRODAM 39/12

Upokojenka srednjih let rada pospravljam, likam, kuham ter opravljam vsa druga dela zelo natančno in kakovostno. Doma sem v Šiški in imam lastni prevoz.
NUDIM POMOČ 40/12

Prodam lesen kokošnjak, dolg dva in širok en meter, z dvojnimi vrati, star šest mesecev. Cena je po dogovoru. Telefonska številka: 031 882 985. 
KOKOŠNJAK PRODAM 41/12

Prodam še zapakirano novo kopalno kad Kolpasan, 170 x 80 cm, bele barve zelo ugodno. Pokličite na telefonsko številko 041 332 381.
KOPALNA KAD 42/12

Po ugodni ceni 49 evrov s poštnino po povzetju prodam dobro ohranjeno sivo-belo krzneno kučmo in lisico za okrog vratu. Če kdo potrebuje, naj pokliče na telefonsko številko: 031 480 995.
ZA ZIMO 43/12

Mešane posušene zeliščne čaje, nabrane v neokrnjeni naravi Notranjske, ugodno prodam, pošljem tudi po pošti. Po dogovoru lahko pošljem tudi posamezna zelišča. Informacije dobite na telefonski številki: 041 839 678.
ZELIŠČNI ČAJI 44/12

Zaradi selitve v dom starejših občanov prodam preprogo velikosti 2,80 x 1,90 m, dobro ohranjena, rjava z vzorcem, za 50 evrov. Telefonska številka: 01 540 56 81. 
PREPROGO PRODAM 45/12

Masažno posteljno blazino s kristali ugodno prodam. Pokličite na telefonsko številko: 031 715 412. MASAŽNA BLAZINA 46/12

Upokojenemu ali zaposlenemu paru oddam opremljeno dvoinpolsobno stanovanje v Mengšu s pokritim prostorom za avto in souporabo velike terase. Najemnina je 280 evrov mesečno plus stroški. Telefonska številka: 031 758 126. 
MENGEŠ 47/12

V Ljubljani poceni prodam masažni aparat shiatsu infra. Telefonska številka: 041 792 143. 
MASAŽNI APARAT 48/12

Na pokopališču v Prečni pri Novem mestu prodam dvojni grob. Telefonska številka: 07 302 16 63. NOVO MESTO 49/12

Prodam ali menjam za apartma ob morju obnovljeno in delno na novo opremljeno lepo dvosobno stanovanje z balkonom (51,6 m²) v Lendavi na super lokaciji s krasnim razgledom. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Do Term Lendava je slabih 10 minut hoje, ogled po predhodnem dogovoru. Telefonska številka: 031 227 050. 
PRODAM ALI MENJAM 50/12

Povezujemo samske osebe iz vse Slovenije hitro, učinkovito in uspešno. Sami naredite prvi korak na poti k ljubezni. Zberite pogum in pokličite! Ženitna agencija Pogum, Romana Paternoster, s. p., Nova vas, telefonska številka: 051 600 066. 
AGENCIJA POGUM 51/12

Zaradi starosti in prevelikih oblačil oddam (in nekaj prodam) lepa oblačila za velikost 58/160 in usnjeno obutev. Prodam tudi 2 kg bio hmelja. Pokličite na telefonsko številko: 01 729 12 64 po 19. uri.
MENGEŠ 52/12

Bi mi lahko kdo pomagal pri obnavljanju znanja igranja klavirja? Kot otrok sem ga igrala, zdaj pri 65 letih pa sem si kupila harmonij. Vesela bi bila tudi vsake informacije, kje lahko to znanje obnovim. Živim v okolici Medvod. Telefonska številka: 041 312 316. 
KLAVIR 53/12

Prodam stare predmete – steklenice, kozarce za vlaganje, kovance, knjige in drugo – v Ljubljani. Informacije: 040 294 274. 
UGODNO 54/12

Negovalno posteljo ALP 34E z elektronskim upravljanjem, 207 x 98 cm, višina ležišča od 40 do 78 cm, za uporabo v negovalnih objektih ali doma, prijeten videz, ogrodje leseno, s trapezom in ortopedsko vzmetnico TERA REST proti preležaninam, UGODNO prodam. Telefonska številka: 031 316 497, e-naslov: mojca.demsar@tocka-213.si. NEGOVALNA POSTELJA 55/12

Naslednje leto na Gorenjskem v bližini Železnikov odpiramo stanovanjsko skupnost za starejše. Ponujamo sobivanje v urejeni stanovanjski hiši v idilični hribovski vasici pod Ratitovcem, 5 km od Železnikov. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041 478 519 ali 041 378 121. STANOVANJSKA SKUPNOST 56/12

Po simbolični ceni prodam Božička iz trde prozorne plastike. Je barven, z lastno osvetlitvijo, priklop na 220 V. Velik je 155 cm, obseg 200 cm, je kot nov, primeren za balkon, teraso ali dnevno sobo. Kogar zanima ta čudoviti okras, naj pokliče na telefonsko številko 07 305 27 46 med 12. in 13. uro ali po 17. uri. BOŽIČEK 57/12

V Slovenski Bistrici iščem za daljše obdobje novejšo opremljeno garsonjero v bloku ali hiši. Želim, da ima klet, balkon in parkirno mesto, obvezna je stalna prijava. Sem prijeten fant, ki ne pije in ne kadi, star 30 let. Vaše cenjene ponudbe pričakujem na telefonski številki: 041 964 845.
SLOVENSKA BISTRICA 58/12

Ugodno prodam modno večjo krzneno lisico svetlo rjave barve, lepo ohranjeno. Imam tudi nekaj starega denarja, dinarjev, kar tudi prodam. Zainteresirani pokličite na telefonsko številko 031 772 432. ŠTAJERSKA 59/12

Naveličani samote? Vabimo vas, da se nam pridružite v okolici Lenarta. Nudimo veliko lastno sobo s kopalnico, souporabo kuhinje in skupnih prostorov. Na voljo sta še dve, zadnji sobi. Informacije: 068 694 140. OKOLICA LENARTA 60/12

Na Igu oddamo enosobno stanovanje velikosti 28 m² upokojeni ženski ali paru, ki bi bila kasneje morda pripravljena pomagati starejši osebi, če bi bilo treba. Zdaj, dokler ne potrebujemo pomoči, je najemnina 180 evrov plus stroški. Stanovanje je opremljeno, ni pa hladilnika in televizorja. Telefonska številka: 031 240 804.
IG 61/12

Ženitna posredovalnica Zaupanje ima številne zanimive, raznovrstne ponudbe ljudi različnih starosti iz vse države za poštena ter trajna razmerja. Pokličite in spoznajte svojo ljubezen na hiter, preprost, diskreten način. Telefonska številka: 031 836 378, internetna stran http://www.zau.si/
ZAUPANJE 62/12

Imate radi lesene skulpture? Bi želeli darilo za sorodnike ali prijatelje? Izdelujem tudi jaslice, sklede, deske za piknik in drugo. Pokličite na telefonsko številko: 01 756 58 02.
LESENE SKULPTURE 63/12

 

© 2018 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media