MALI OGLASI JUNIJ 2021

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).


Si rekel, da se srečava sredi pomladi, da boš vesel, plemenit, sočuten do mene. Sem 72-letna vdova, ki čaka na tvoj objem, spodbudo za jutrišnji dan. Vem, da si tudi ti želiš prijetnih dni. Obema nama bo lepo pri srcu. 
MI2 1/6

Preskrbljena 65 let stara upokojenka želim spoznati moškega, starega do 75 let, voznika, nealkoholika, doma nekje na relaciji Celje–Laško–Rimske Toplice.  
SPOZNAJVA SE 2/6

V teh čudnih časih iščemo toplo dlan, lepo besedo. Če si enakih misli, živiš sam, brez kmetije, preskrbljen, skromen, komunikativen, imaš rad naravo, si mobilen, se javi Mariborčanki, stari 70+. Bodi star od 70 do 75 let, s širšega območja Maribora.
PRIJATELJSTVO JE DAR 3/6

Prijatelja iz Ljubljane ali okolice bi rada spoznala za druženje in lepe trenutke, starost okoli 70 let.
VZGOJITELJICA 4/6

Sem urejena, preskrbljena, prijetna upokojenka, voznica, ljubiteljica vsega lepega. Za druženje želim spoznati razgledanega gospoda višje postave, starega do 72 let, nekadilca, ki mu iskrenost, spoštovanje in zvestoba kaj pomenijo. Bodi s primorskega konca.
SREČNO SRCE 5/6

65-letna urejena in preskrbljena vdova, 160/57, želim spoznati vitkega gospoda, nekadilca, nealkoholika, starega od 62 do 70 let. Bodi pošten, iskren, preskrbljen, iz omrežne skupine 04 ali 01. 
LEPŠA PRIHODNOST 6/6

72-letna voznica, nekadilka nižje postave iz Ljubljane iščem po tej poti prijatelja, ki bi hodil z menoj na izlete, koncerte, mi delal družbo in mi pomagal, kakor bi tudi jaz njemu.
NAJ NAMA BO LEPO 7/6

Moški v 71. letu, doma z Obale, še kar izobražen in družaben, si želi družbo prijetne vrstnice za skupno uživanje in medsebojno pomoč.
SKUPAJ NAPREJ 8/6

Po tej poti želim spoznati preprostega, a iskrenega prijatelja. Sem 71-letna ženska, komunikativna, preprosta, brez slabih razvad in obveznosti. Če si želiš resnega prijateljstva, se javi. Želim si srečanja.
LJUBEZEN V JUNIJU 9/6

Sem urejena 73 let stara vdova s svojim domom. Spoznati želim gospoda, vdovca, upokojenca, starega do 73 let, brez slabih razvad, voznika. Bodi iskren, pošten, urejen, iz omrežne skupine 02.
ŠTAJERKA 10/6

Spoznati želim starejšo osamljeno, skromno žensko, ki je urejena in brez grdih razvad. Pridruži se urejenemu moškemu, staremu 75+, srednje vitalne postave, z dobrinami, ki so potrebne za urejeno življenje. Naj bosta najini vrednoti spoštovanje in iskrenost.
GORENJSKA 11/6

Želim spoznati gospo, nekadilko, staro okrog 65 let, za resno zvezo in brez večjih obveznosti, najraje z območja 01 ali 04, ni pa pogoj.
CVETOČI JUNIJ 12/6

Sem 58 let star samski moški, kadilec iz okolice Ljubljane, brez obveznosti, s svojim stanovanjem, še zaposlen. Po tej poti iščem pošteno žensko, gospodinjo, prijateljico za skupna srečanja, staro do 60 let. 
RESNE PONUDBE 13/6

Leta bežijo, jaz pa razmišljam, zakaj sem sam. Imam 48 let, sem ljubitelj narave, hribov, morja, brez obveznosti, rad vrtnarim. Za prijetno druženje ali kaj več bi spoznal iskreno, pošteno, preprosto žensko, lahko lažjo invalidko. Ne bo ti žal.
SKUPAJ ZA ZMERAJ 14/6


Sem 68-letna vdova. Za pogovor želim spoznati poštenega, iskrenega moškega, nekadilca, voznika. Ne iščem bogastva, samo poštenost in medsebojno razumevanje. Bodi z območja 01 ali 07.
POŠTEN IN ISKREN 15/6

Morda živi kje v savinjski regiji razgledan, spoštljiv, iskren in mladosten vdovec, ki si želi iskrenega prijateljstva. Oglasite se, čaka vas prijetna 72-letna vdova. Morda najdeva skupne interese in si
polepšava dneve.
VRTNICA 16/6

Preprosta 71-letna vdova, upokojenka iz Ljubljane bi po tej poti spoznala poštenega, iskrenega in pozitivnega gospoda, starega od 68 do 75 let. Če imaš rad malo močnejše postave, pozitivno in pošteno prijateljico, se oglasi.
NIKOLI PREPOZNO 17/6

Upokojenec s srednjo izobrazbo iz 03, vdovec brez škodljivih razvad, star 75+, želi za skupno preživljanje jeseni življenja ter skupno srečo spoznati gospo podobnih lastnosti. Bodi voznica, a ni pogoj. Več se pomeniva v pogovoru in na srečanju.
SKUPAJ JE LEPŠE 18/6

Ob izgubi drage sem ostal sam. Prečkal sem že 70. leta. Sem vitalen in preskrbljen. Ljubil bi osebo, s katero bi se razumela in si medsebojno pomagala.
Tvoj nasmeh bo moja sreča.
TVOJ NASMEH 19/6

Sem preprost, urejen moški brez vsakih obveznosti. Spoznati želim preprosto žensko, staro od 65 do 74 let, za resno zvezo. Zaželeno je, da ste iz Dolenjske, Posavja ali Bele krajine.
POLETJE V DVOJE 20/6

Sem samski upokojenec, star 66 let, 170/75, iz okolice Celja, brez slabih razvad, pošten in delaven. Po tej poti želim spoznati prijateljico ali partnerko, staro 60+, podobnih lastnosti, iz omrežne skupine 03, kar ni pogoj. Več se pogovoriva ob kavici.
NAJ NAMA USPE 21/6

Z malo sreče bi se lahko našla in postala dobra prijatelja. Bodi iskren, brez slabih razvad, mobilen, star do 75 let, preskrbljen. Morda imaš v naravi svoj mali raj, kamor bi odšla s sivega betona. Stara sem 70+, skromna, iz mesta ob Dravi.
V SLOGI JE MOČ 22/6

Sem iskrena, urejena, zdrava 75-letnica, 162/61. Želela bi spoznati intelektualca meni primernih let, da skupaj doživiva lepoto preostanka življenja. Bodi iz JV Slovenije, ni pa pogoj.
PRELEPA DOLENJSKA 23/6

66 let star vdovec išče žensko iz Murske Sobote ali okolice za skupno srečanje z resnim namenom. 
MURA – LEDAVA 24/6

Sem 70-letna upokojenka z obrobja Ljubljane, srednje postave, izobražena, urejena in preskrbljena, brez obveznosti, voznica. Spoznati želim prijetnega gospoda brez slabih razvad, ljubitelja narave, da bi skupaj v prijateljstvu in slogi nadaljevala pot. Cenim poštenost in iskrenost.
POSKUSIVA SREČO 25/6

Iščem žensko, ki jo veselijo izleti, narava, morje, sonce. Sem 52-letni podjetnik, rekreativec, dobrega videza in lepega nasmeha iz Ljubljane. 
POLETJE 26/6

77-letna upokojenka želi spoznati preprostega moškega, starega do 78 let, ki je iskren in pošten, kot sem tudi jaz. Bodi iz Maribora ali bližnje okolice. Alkoholiki, kadilci in poročeni ste izključeni! 
PRIJATELJSTVO 27/6


Sem upokojenec, ki je že preživel abrahama. Za druženje in obisk toplic in morja iščem gospo, ki rada potuje in uživa v kopanju. Bodi z območja 03, ni pa pogoj.
TOPLICE-MORJE 28/6

Sem 65-letni upokojenec z Gorenjskega in želim za prijateljevanje spoznati preprosto in pošteno žensko iz območne skupine 01 ali 04.
CVETJE V JESENI 29/6

Naj nama prinese poletje lepo prijateljstvo in medsebojno zaupanje in spoštovanje. Sem vdovec pri 61 letih iz osrednje Slovenije, ljubitelj narave, cvetja, hribov. Kadilke so izključene. Iščem komunikativno in resno prijateljico.
V DVOJE JE LEPŠE 30/6


Spoznati želim gospo, staro od 55 do 61 let, lahko z Balkana, za prijateljevanje. Sem 61 let star moški iz Ljubljane. Nisem alkoholik, sem delaven, višje postave, skromen, kar prijetnega videza. Če bi se ujela, se lahko preselim k tebi, če bi želela.
NAJDIVA SREČO 31/6

Želim spoznati pošteno žensko, staro okoli 70 let, iz Ljubljane. Imam svoje stanovanje in sem materialno preskrbljen. Bodite iz omrežne skupine 01, po možnosti voznica. Poskusiva, morda se poznanstvo razvije v kaj več.
SREČANJE V JUNIJU 32/6

Si želiš prijateljstva, polnega razumevanja, spoštovanja, ljubezni? Če si iskrena, visoke postave, urejena, dobrega značaja in videza, stara do 65 let, dama s smislom za potovanja, se javi 68-letnemu povratniku iz tujine z območja 07. 
SIMPATIJA 33/6

70-letna vdova z območja 02, urejena, razgledana, brez obveznosti, mladostna, želim spoznati gospoda primernih let, plemenitih nagibov in urejenih razmer za druženje, skupno snovanje in morda še kaj več.
ZAPLEŠIVA V POLETJE 34/6

Sem 63-letni upokojenec, vdovec, mladostnega videza, pošten, iskren, iz okolice Ljubljane. Za prijetno druženje želim spoznati mlajšo upokojenko. Če si tudi ti osamljena, se javi, ne bo ti žal.
VEČNI MLADENIČ 35/6

Če kje živiš sama, skromna ženska v svoji hiši, pridem k tebi ali ustvariva skupni dom. Star sem 73 let, finančno preskrbljen, vozim avto. Bodi preprosta, kmečka, srčna, starejša od 60 let.
MOGOČE SE SREČAVA 36/6

70-letnik išče vitko in ne debelo žensko z območja 01 ali 05, mogoče dedovanje.
MOŽNO DEDOVANJE 37/6

 

DRUGO

Če ne želite v dom, vam ponujam skrbništvo z odgovornostjo in spoštovanjem, na vašem domu, lahko paru. Stara sem 67 let, vdova, imam avto. Vajena sem dela na vrtu in nege starejših, dobrega srca. Spoznajte me in se potem odločite.
DOGOVOR 38 /6

Prosim, če me pokliče ženska ali moški, ki ima vsaj malo veselja do življenja na kmetiji. Telefonska številka: 041 522 776.
KMETIJA 39/6

Konjiček, konjiček, pripelji mi voziček. Sem upokojenka na vozičku, imam 100 kg. Želim, da se mi oglasi sorodna duša, da bi mi prodala voziček, ki ga ni treba potiskati. Moja telefonska številka je 051 471 074.
PREKMURKA 40/6

Po polovični ceni prodam drsna vrata LIP Bled, krilo bukev, velikosti 0,60 x 2,05 m in levo ter desno karniso s stranskim vodilom. Vrata so originalno zapakirana, ker jih nismo mogli uporabiti. Živim blizu Jesenic na Gorenjskem. Moja telefonska številka: 070 433 717.
DRSNA VRATA 41/6

Zakonski par s hišo in vrtom v lepem kraju v Zasavju išče pošteno, odgovorno, skrbno in zanesljivo žensko, mlajšo od 50 let, za pomoč in postrežbo.
DEDOVANJE 42/6

Prodam LED TV Samsung premera 106 cm, star dve leti, z dokumenti. Uporabljan je bil le eno leto. Več informacij dobite na številki: 051 300 432.
LED TV 43/6

Izdelujem izdelke za krst. Pokličite na telefonsko številko: 041 883 910, www.vse-za-krst.si.
VSE ZA KRST 44/6

Prodam bivalni zabojnik v AC Smlednik, Dragočajna 14a, opremljen za počitnikovanje, s pokrito teraso 15 m² in lopo za orodje ali kolesa. Je samostojen in stoji na lepi razgledni lokaciji, cena ob ogledu. Telefonska številka: 041 637 165.
BIVALNI KONTEJNER 45/6

Prodam gozd in sadovnjak v eni parceli, približno 12.000 m². Je na zelo lepi sončni legi. Mogoča je tudi gradnja vikenda ali stanovanjske hiše. Telefonska številka: 051 740 445.
DOLENJSKA 46/6

Podarim zrnca za vodni kefir. Telefonska številka: 041 478 421.
VODNI KEFIR 47/6

V Novigradu v Istri, 150 m od morja, oddamo v juliju, avgustu in septembru dva apartmaja za pet do osem oseb in sobo za dve osebi. Imajo klimatsko napravo, TV, balkon, teraso, vrt s kaminom in prho ter parkiriščem. Dajemo 10-odstotni popust. Pokličite na 041 638 095.
NOVIGRAD 48/6

Travnik ob Kolpi velikosti 5.280 m² ugodno prodam. Če vas zanima dobra naložba, pokličite na številko 040 795 050.
LEPA BELA KRAJINA 49/6

Na otoku Pag v mestu Pag oddajamo apartmaje za dve, tri in štiri osebe. Zagotovljeni so parkirišče, klimatska naprava, internet, TV, dovoljeni hišni ljubljenčki, do morja 200 m; v predsezoni in posezoni 10 evrov na osebo, v glavni sezoni 15 evrov. Telefonska številka: 041 276 588.
APARTMAJI ŠEŠO PAG 50/6

Prodam staro kmečko orodje in razne druge starine ter stare vojaške predmete iz prve in druge svetovne vojne. Telefonska številka: 051 205 681.
STARO 51/6

Stružnico Maximat standard z vso opremo, odlično ohranjeno, po ceni 1.200 evrov prodam. Telefonska številka: 041 227 692.
STRUŽNICA 52/6

Ugodno prodam Poni Express, cena po dogovoru. Poleg podarim kolo z 21 prestavami Shimano. Telefonska številka: 041 957 004.
PONI EXPRESS 53/6

Upokojenski par blizu 70 let bi šel živet na Gorenjsko, na Jesenice ali Blejsko Dobravo, v staro hiško, primerno za bivanje, ki ima vsaj sobico, kuhinjo, malo vrtička in prostor za majhno psičko. Sva invalidsko upokojena s skromnimi pokojninami, dobra, poštena človeka.
DOBRI LJUDJE 54/6

Prodam nov prostostoječi posteljni trapez, še nerabljen, za nego bolnika na domu. Telefonska številka: 031 299 608.
POSTELJNI TRAPEZ 55/6

Stanovanje velikosti 62 m² v manjšem bloku v centru Kozine prodamo. Je vseljivo, vendar v prvotnem stanju, potrebno prenove po lastnih željah, lastna centralna, 1. nadstropje, do Kopra po avtocesti 12 minut, mogoča menjava za garsonjero v Ljubljani. Informacije na telefonski številki: 040 621 424.
KOZINA 56/6

Zaradi starosti prodam električno peč za taljenje parafina z vsem orodjem, za izdelavo sveč, predvsem žalnih, primerno za s. p. Po želji svetujem o postopku, cena ugodna! Za več informacij pokličite po 17. uri na telefonsko številko 040 201 755.
IZDELAVA SVEČ 57/6

Potrebujete pri hiši ali v stanovanju fizično moč, osebni prevoz ali kaj drugega? Na razpolago sem od Ljubljane z okolico do Kranja. Pokličite na številko 031 857 475, Egon.
LJUBLJANA – KRANJ 58/6

Sva mlajši upokojenski par in najameva stanovanje ali del hiše. Lahko nudiva tudi pomoč pri hišnih in gospodinjskih opravilih, prevozih, spremljanju, strokovni in odgovorni negi starejše ali invalidne osebe. Telefonska številka: 041 652 828.
POMOČ ZA STANOVANJE 59/6

Si želite oddiha v Dolenjskih Toplicah blizu centra Balnea? Oddamo sodobno opremljene prostorne apartmaje s klimatsko napravo in parkirnim mestom. Gostom dajemo 10-odstotni popust pri nakupu vstopnic za bazene, savne, kopeli. Pišite na stella.apartmaji@gmail.com ali pokličite na 031 505 922, Stella.
DOLENJSKE TOPLICE 60/6

Ljubitelj cvetja išče oziroma ponuja delo na vrtu in obenem druženje posamezniku ali starejšemu paru za izmenjavo vrtnarskih izkušenj ali sadik zelenjave ali rož. Imam prevoz. Pokličite na 031 209 138.
CVETOČI VRT 61/6

Upokojenca bi rada ob slovenski morski obali kupila manjšo staro počitniško hišico ali staro hišo z nekaj dvorišča ali vrta, ki je lahko tudi v slabem stanju in potrebna obsežnejšega popravila. Telefonska številka: 041 332 864.
AKTIVNA ZRELA LETA 62/6

Na Štajerskem prodam električni pecljalnik Grifo za grozdje, kot nov, do 2000 trsov, in 120-litrski brzoparilnik iz nerjavnega jekla za pasterizacijo sokov in drugih živil. Skupna cena je 450 evrov. Telefonska številka: 040 348 452.
PRIPOMOČKI 63/6

Za 84-letno gospo, ki je mobilna s hojco, a potrebuje pomoč pri oskrbi in družbo, iščemo gospo, ki lahko ponudi celodnevno pomoč in se preseli na njen dom v Šentjurju pri Celju. 
POMOČ NA DOMU 64/6

Oddam žarni grob na novih Žalah, možnost je s spomenikom ali brez. Informacije dobite na telefonski številki 041 382 764.
ŽARNI GROB 65/6

Iščem upokojenega gospoda za pomoč pri hišnih opravilih. Živim v Mariboru.
POMOČ 66/6

Odstopim sesalnik Kirby, ker je postal zaradi starosti zame pretežek, po dogovoru, ni drag. Telefonska številka: 041 228 103.
SESALNIK KIRBY 67/6

Radiokasetofon Grundig Studio 3010 – plošče, kasete, kot nov, prodam. Prodam tudi naslanjač Meblo, temno rjavo naravno usnje, še nerabljen, cena po dogovoru. Telefonska številka: 030 612 728.
PRODAJA 68/6

Prodam violino in violo iz leta 1934 in leta 1935, obe Opus 1, Aleksandra Machnitza, Subotica. Informacije na telefonski številki: 068 192 743.
VIOLINA IN VIOLA 69/6

Podarim peč za centralno ogrevanje Seltron z gorilnikom. Peč deluje na podlagi nastavitve časa. Za več informacij pokličite na 041 313 223.   
CENTRALNO OGREVANJE 70/6

Prodam električni invalidski skuter. Telefonska številka: 070 701 622.
ELEKTRIČNI SKUTER 71/6

Prodam solastniški delež 6/10 hiše, v kateri imam tudi sedež aktivnega podjetja d. o. o. Interesenti iz Dolenjske ali Posavja, ni pa pogoj, pokličite na 041 203 853, ogled in cena po dogovoru.
DOBRA PRILOŽNOST 72/6

Starejši zakonski par iz okolice Šentjurja potrebuje pomoč – delo na kmetiji. Zaželena je ženska roka ali zakonski par. Stanovanje je zagotovljeno. Telefonska številka: 041 510 303.
POMOČ NA KMETIJI 73/6

Enosobno stanovanje oddamo upokojeni ženski ali paru brez najemnine, samo plačilo stroškov, če bi bila pripravljena pomagati starejši ženski, ko bi pomoč potrebovala. Telefonska številka: 070 171 917, med 18. in 19. uro.
OKOLICA LJUBLJANE 74/6

Iščemo bivalni vikend (možna delna adaptacija) z lažjim dostopom, bivalna površina okoli 40 m², zemljišče do 1.000 m², širši okoliš osrednje Slovenije.
AKTIVNI S TELOSVATBO 75/6

V Novigradu (Istra) oddamo apartma za do štiri osebe, popolnoma opremljen, s senčnim parkiriščem, od plaže 200 m, od mestnega središča 800 m, blizu so športna igrišča, park z igrali, naravna senca, sprehajališče, kolesarske steze. Informacije na telefonski številki: 040 389 522 ali apartma.novigrad@gmail.com
ISTRA 2021 76/6

Tapiserije, strogi unikati, kolekcija 28-ih, velikost 130 x 80cm, ocena vrednosti 105.000 evrov, cena po dogovoru, prodam. Telefonska številka: 040 567 544.
TAPISERIJE 77/6

Spoštovana gospa, gospod ali par, če vas pesti kakršen koli problem okoli hiše, vikenda, košnje trave, drevja, vrta, prevozov, čiščenja, nabave, se lahko obrnete name. Sem urejen, srednjih let, vedno dosegljiv na telefonski številki 041 433 289.
VEDNO Z VAMI 78/6

Prodamo vse za nego invalidne osebe, negovalno posteljo, sobni WC, nočno omarico, stol za umivanje, hojco in voziček, vse za 1.000 evrov. Telefonska številka: 031 870 104.
ZA INVALIDA 79/6

Najamem garažo v Ljubljani, lahko tudi v hiši, po ugodni ceni. V zameno lahko ponudim tudi pomoč pri raznih opravilih.
GARAŽA 80/6 

© 2021 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media