MALI OGLASI MAJ 2022

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej. Odgovarjajte le na male oglase zadnjih dveh mesecev.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Rekreativni podjetnik, vegetarijanec, štejem nekaj čez 50 pomladi, ne pijem in ne kadim, z veseljem do izletov na slovensko Obalo vabi prijetno samsko žensko na klepet ob čaju. Lahko pišete tudi na morjeoba@gmail.com.
MORJE 1/5

Sem 68-letna vdova, poštena, delavna in brez slabih razvad. Želim spoznati gospoda, vdovca, ki ne pije in ne kadi, je iz Primorske, z Obale ali Krasa. Bodi voznik, pošten in iskren. Ne želim si avanturistov.
PRIMORKA 2/5

Sem iskrena in poštena 77-letna upokojenka vitke postave in želim spoznati poštenega, resnega prijatelja za skupno življenje. Alkoholiki in avanturisti niso zaželeni. Pričakujem iskrenost.
SREČA 3/5

Sem vitalna vdova z obrobja Ljubljane, stara 65+, urejena in preskrbljena, ljubiteljica narave, voznica, nekadilka. Spoznati želim prijetnega, iskrenega, razgledanega in dobro preskrbljenega prijatelja višje postave, vesele narave, voznika, nekadilca, starega do 75 let.
POMLADNO CVETJE 4/5

Tečejo dnevi, meseci in leta, jaz pa sem čedalje bolj osamljena. Odločila sem se, da te končno spoznam. Sem skromna 71-letna vdova. Sem visoke postave, zato bodi tudi ti višji od 178 cm. Štej od 69 do 72 let, bodi nekadilec in nealkoholik brez laži in grobosti.
ZAJADRAJVA V PRIHODNOST 5/5

Samski Ljubljančan, preskrbljen, ne pijem in ne kadim, izobražen, iščem postavno žensko brez obveznosti, staro 60+, visoko do 167 cm, iskreno, brez laži. Bodi nekadilka iz Ljubljane ali bližnje okolice.
V SIMBIOZI Z NARAVO 6/5

71-letna vdova višje in polnejše postave iz Gorenjske in brez slabih navad želi spoznati poštenega in urejenega gospoda z območja 04, voznika, za sprehode, izlete, pogovore in premagovanje osamljenosti.
GORSKA ROŽA 7/5

Stara sem 70+, 162/61, SSI, ločena, iz JV Slovenije. Sem zdrava, preskrbljena, mobilna. Želim spoznati sorodno dušo, intelektualca, da si popestriva jesen življenja.
ŠE JE ČAS 8/5

Sem 70 let stara vdova. Iščem sebi primernega prijatelja brez slabih navad, nealkoholika in nekadilca, vdovca, voznika, za preživljanje lepih trenutkov. Samota ubija, zato piši, da se spoznava. Bodi iz Posavja in resen.
LEPO ŽIVLJENJE 9/5

Sem upokojenka, stara 70+, materialno preskrbljena. Spoznati želim prijatelja, starega do 75 let, iz omrežja 01. Kaj več se pomeniva ob srečanju.
POLETJE 10/5

Sem prijetna 73-letna vdova, iskrena, mladostnega videza, polna energije, s svojim domom. Spoznati želim iskrenega in poštenega gospoda svojih let za druženje in lepšanje samotnih dni. Bodi iz okolice Ptuja, ni pa pogoj.
PTUJ – MARIBOR 11/5

Stara sem 67 let in iščem prijatelja, dobrega po srcu, najraje iz Gorenjske. Želim, da bi skupaj zaživela, si delila dobro in slabo, skratka, da bi bila zadovoljna in srečna in čuvala drug drugega.
PRIDEM K TEBI 12/5

Za resno zvezo iščem žensko, prijateljico z območja 02, voznico, staro od 60 do 68 let. Sam jih imam 68, sem vdovec, živim v bloku na Koroškem, ne pijem in ne kadim. Odgovoril bom samo resnim.
VRTNICA 13/5

Sem vdovec, star 70+. Uživam v večurnem kolesarjenju, pri delu na vrtu, v potepanju z avtom po domovini in tujini ter pri poslušanju kakovostne glasbe. Se mi pridružiš? Poskusiva skupaj.   
POMLAD 2022 14/5


Sem samski, kmalu bom star 70 let in bi želel spoznati žensko enake starosti, po možnosti voznico. Doma sem v okolici Celja, imam svojo hišo z vrtom. Javite se le resne!
ŽIVLJENJE TEČE DALJE 15/5

65-letni osamljen moški z Obale želi spoznati žensko, staro med 60 in 75 let, po možnosti zelo obdarjeno, nedepilirano, za srečanja in morebitno skupno življenje. Živim v enosobnem stanovanju, nisem materialist. Želim le topel objem.
LEPOTA NI VSE 16/5

Ne bodi kot drugi. Bodi simpatičen, odkritosrčen, s smislom za humor in glasbo. Za prijatelja si želim gospoda višje postave, starega med 75 in 80 let, da bi se dopolnjevala.
TI MENI, JAZ TEBI 17/5

Sem 73-letna preprosta in komunikativna ženska. Spoznati želim poštenega prijatelja, ki si želi deliti spoštovanje in ljubezen, najraje iz območja 07, ni pa pogoj. Spoštovanje in ljubezen vsi potrebujemo. Več se pomeniva na srečanju.
ŠE NI PREPOZNO 18/5

Star sem 79 let in iz okolice Ljubljane. Imam V. stopnjo izobrazbe. Rad hodim na izlete in vrtnarim. Spoznati želim prijazno žensko, staro od 70 do 75 let, po možnosti voznico. O vsem drugem bi se pogovorila ob srečanju.
SPOZNAJVA SE 19/5

Želim spoznati prijatelja za druženja. Sem 68 let stara vdova, iskrena in poštena. Rada imam naravo in morje. Bodi star do 72 let in z območja 01. Alkoholiki in avanturisti niso zaželeni.
PRIJATELJA 20/5

Stara sem 67 let, vitkejše postave. Sem vdova in osamljena, iskrena, poštena, rada imam morje. Sem tudi voznica. Spoznati želim gospoda, starega 70+, višje postave za druženje, sprehode in klepet. Naj bo plavalec.
MORJE 21/5

Sem 69-letnik iz Dolenjske, brez obveznosti. Živim na vasi z malo zemlje. Sem pošten, resen, ne pijem in ne kadim, rad plešem. Spoznati želim preprosto, srčno in pošteno samsko žensko ali vdovo podobnih lastnosti, staro do 66 let.
NAJINA POT 22/5

Spoštovane gospe, imejte do 62 let, pod pogojem, da ste neresne, saj so danes vse resne. Zdrava pamet je velika sreča, pa tudi ljubezen. Sem delaven, pozitiven, zdrave pameti, nisem alkoholik. Ne maram laži in prevar.
SAMO ENA LJUBEZEN 23/5

Rada bi spoznala iskrenega prijatelja. Sem 70-letna upokojenka iz Ljubljane in pogrešam toplo besedo. Rada imam naravo.
PODAJ MI ROKO 24/5

Stara sem 77 let in potrebujem družbo. Pripravljena sem pomagati kjer koli, vendar ne fizično. Če me kdo razume, naj me vključi v kakšno obveznost kot prostovoljko.
PROSTOVOLJKA 25/5

Iskrena, urejena 68-letna voznica brez obveznosti iz severne Primorske iščem prijatelja za druženje in oporo drug drugemu.
PRIHODNOST 26/5

75-letna ljubiteljica narave, sprehodov, ki spoštuje vse, kar je lepega, bi rada spoznala primernega prijatelja, ki zna ceniti lepoto narave in prijateljstva. Če se vidiš v tem oglasu, se oglasi.
LJUBLJANA – KRANJ 27/5

Sem urejena in preskrbljena upokojenka, 66/164, iz osrednje Slovenije. Rada imam vse, kar je lepo. Spoznati želim iskrenega prijatelja višje postave, starega do 70 let, s katerim bi bila jesen življenja lepša.
BODI ISKREN 28/5

Sem 75-letnik iz okolice Domžal, voznik. Spoznati želim žensko, prav tako voznico. Živim na vasi, imam različne konjičke. Kaj več se pogovoriva ob srečanju.
MAJ 29/5

Želela bi spoznati preprostega prijatelja, ljubitelja narave, pogovorov, izletov, ki mu delo ni breme. Sem preprosta 59-letnica višje postave. Bodi z območja 04 ali 01. Kadilci, alkoholiki in avanturisti niso zaželeni.
SPODNJA GORENJSKA 30/5

Sem 50-letni moški višje postave, brez obveznosti. Živim ob morju v svoji novi hiši, imam manjšo kmetijo in redno službo. Iščem žensko, staro od 40 do 48 let, za skupno življenje.
SKUPNO ŽIVLJENJE 31/5

Srčno si želim spoznati sorodno dušo, gospoda, ki je osamljen, vdovec, star od 66 do 69 let, iz Dolenjske ali okolice. Jaz sem stara 68 let in sem že vrsto let vdova. Upam, da se najdeva.
UPANJE 32/5

Upokojena medicinska sestra išče visokoizobraženega, še pokretnega seniorja doma ali v tujini, ki potrebuje delno pomoč na svojem domu. Pogoj: brez poroke in brez dedovanja.
MEDSEBOJNO SPOŠTOVANJE 33/5

 

DRUGO

Iščem in kupim manjšo hišo na mirni lokaciji v osrednji Sloveniji. Lahko je tudi parcela z nedokončano gradnjo ali starejši objekt z urejenimi dokumenti. Telefonska številka: 041 663 271.
OSREDNJA SLOVENIJA 34/5

Prodam štiri mesece star invalidski električni skuter, cena 1.800 evrov. Telefonska številka: 031 717 145.
ELEKTRIČNI SKUTER 35/5

V Posavju prodam malo rabljen štedilnik KVS Moravia, D-92, Š-60, bele barve, kurišče šamotna opeka, dimni priključek levo zadaj ali stransko. Veliko prilagodljivo kurišče (nižje, višje) dobro peče in greje.
ŠTEDILNIK PRODAM 36/5

Prodam električni šivalni stroj na nožni pogon, vgrajen v originalni omarici, Bagat K-31 za 100 evrov. Telefonska številka: 031 645 288.
ŠIVALNI STROJ 37/5

V Ljubljani prodam veliko garderobe, še nove, od plaščev, oblek, kostimov, kril, bluz, vse kupljeno v Nemčiji, kakovostno. Telefonska številka: 041 590 389.
GARDEROBO PRODAM 38/5

Ugodno prodam sesalnik za pepel, leseno dvokrilno toaletno omarico za kopalnico, dva oblazinjena stola na kolesih in sesalnik Hoover z globinsko krtačo. Podarim pa vzmetnico Jogi 90 x 190 cm. Kličite na številko 070 868 319.
UGODNO 39/5

Dolgoročno najamem bivalni vikend ali hiško na mirnem kraju v Ljubljani, Domžalah ali Kamniku z okolico, cena po dogovoru. Sem samski, nekadilec, brez živali. Telefonska številka: 051 790 510.
LJUBLJANA Z OKOLICO 40/5

V kampu Smlednik prodam opremljen bivalni zabojnik s pokrito teraso in lopo, primeren za počitnikovanje. Cena po dogovoru ob ogledu s stranko. Informacije: 041 637 165.
KAMP SMLEDNIK 41/5

Prodam po ugodni ceni zelo lepo ohranjeno kuhinjo Gorenje z aparati, mizo s šestimi stoli, dnevno sobo Alples in usnjeno kotno sedežno garnituro Rutar. Telefonska številka: 040 698 288, Nevenka.
POHIŠTVO 42/5

Zelo ugodno prodam komplet: peč Buderus za centralno kurjavo in gorilnik na pelete s polžem, cena 350 evrov. Pokličite na številko 041 717 210.
OGREVANJE 43/5

Prodam električno žensko kolo črne barve, zelo malo voženo, kot novo, domet do 60 km ob polni bateriji. Cena je 750 evrov. Podarim pa ponjavo in ključavnico za kolo. Telefonska številka: 041 452 260.
ELEKTRIČNO KOLO 44/5

Prodam novo masažno blazino Vita, cena po dogovoru. Prodam še sobno kolo za 50 evrov. Telefonska številka: 041 289 784.
PRODAM 45/5

Stare slovenske razglednice zbiram. Če jih imate in jih ne potrebujete, se toplo priporočam. Telefonska številka: 070 704 857.
RAZGLEDNICE 46/5

Iščemo žensko srednjih let, brez obveznosti za pomoč v gospodinjstvu na podeželju. Ponujamo brezplačno hrano in stanovanje. Telefonska številka: 041 503 258.
POMOČ IŠČEMO 47/5

Zaradi kirurških posegov prodam tri magnetne blazine, ki zelo pomagajo pri hrbtnih bolečinah. Blazine so zdravniško priporočljive, cena je ugodna. O vsem drugem se pogovorimo, če pokličete na 070 735 864.
MAGNETNE BLAZINE 48/5

Ali mi lahko kdo podari zlato verižico s križcem? Zelo si jo želim, a si je ne morem kupiti. Sem iz Posavja. Telefonska številka: 041 249 255.
VERIŽICA 49/5

Prodam raztegljivo mizo, hladilnik z zamrzovalnikom, več gobelinov in žensko Rogovo kolo v Novem mestu. Telefonska številka: 031 242 759.
RAZNO 50/5

Pralni stroj Gorenje, star šest mesecev, 6 kg, še v garanciji, prodam zaradi selitve. Cena je 200 evrov. Telefonska številka: 041 498 183.
PRALNI STROJ 51/5

Mlajša upokojenka, voznica, delno izobražena na področju medicine, dietnega in zdravega prehranjevanja, želim spoznati osebo, ki ne želi v dom, ima pa bivališče in pokojnino, najraje iz Ljubljane, južne Primorske ali notranjsko-kočevske regije, ni pa pogoj.
DOŽIVLJENJSKA POGODBA 52/5

Opremljeno sobo s posebnim vhodom oddam študentom ali ženski za delno pomoč na vrtu, možno kuhanje. Ugodno pa prodam žensko zlato uro ter Grundig studio 3010, radio, kasete in plošče. Telefonska številka: 030 612 728.
ODDAM – PRODAM 53/5

Oddam grob v Škofji Loki – Lipica, po dogovoru.
GROB V ŠKOFJI LOKI 54/5

Ugodno prodam skoraj novo vrtno kosilnico na bencin RamdaVBT 384 Y80V. Prodam tudi nov sesalnik za prah Einhell ASC 1400 in sesalnik za pepel, cene po dogovoru. Pokličite na 031 330 587.
V LJUBLJANI 55/5

Prodamo aparat za predvajanje glasbe džuboks in razne slike. Telefonska številka: 040 806 046.
DŽUBOKS 56/5

V času sezone od maja do septembra oddam za en teden ali deset dni ali 14 dni stanovanje v Luciji. Trgovine so v krogu 100 metrov, prav tako morje. Apartma meri 40 m², cena je 55 evrov na dan. Pokličite na telefonsko številko: 070 140 091.
MORJE 57/5

Moški srednjih let ponujam generalno čiščenje oken, kopalniških ploščic, odmašitev odtokov, urejanje vrta, kleti in podstrešij, obrezovanje dreves, žive meje in košnjo, osebne prevoze, izlete, nakupe in varstvo. Telefonska številka: 031 530 155.
LJUBLJANA IN OKOLICA 58/5

Si želite oddiha ob morju v Novalji na otoku Pag? Oddajam lepo opremljen apartma, prosto je v juniju in septembru. Pišite na zgavcki@gmail.com ali pokličite na 041 671 100.
APARTMA MEDEJA 59/5

Tričlanska družina z odraslim sinom invalidom iz Gorenjske v zameno za koriščenje apartmaja za letni oddih ob slovenski obali v bližini morja ponuja najem starejše, v starem slogu obnovljene kmečke hiše z vrtom v lepem kraju pod Krvavcem. Kličite na 051 860 107 ali pišite na dnovak52@gmail.com.
IZMENJAVA 60/5

Kupim hiško z nekaj zemljišča na Dolenjskem, zaželena okolica Dolenjskih Toplic. Telefonska številka: 069 604 131.
DOLENJSKA 61/5

Mansardno dvoinpolsobno opremljeno stanovanje s posebnim vhodom na atraktivni lokaciji v osrednji Sloveniji, primerno za mlado družino ali starejši zakonski par, oddamo. Za dodatne informacije pokličite na 031 585 333.
OSREDNJA SLOVENIJA 62/5

Smo mlada družina, ki bi skrbela za starejšo osebo brez potomcev. Pripravljeni smo se tudi preseliti na vaš dom ali manjšo kmetijo v okolici Ljubljane, Kranja, Domžal. Telefonska številka: 070 158 834.
MLADA DRUŽINA 63/5

Starejša vdova, zdrava, z manjšo hišo in vrtom potrebujem pomoč v hiši in občasno na vrtu najmanj enkrat tedensko po štiri ure dopoldne. Želim mlajšo upokojenko, stanujočo v soseski BS 7 Bratovševa ploščad ali v bližini. Informacije: 030 392 568.
SOSESKA BS 7 64/5

© 2022 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media