MALI OGLASI FEBRUAR 2021

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Leta hitro minevajo, zato želim preostali čas življenja preživeti z iskrenim, urejenim moškim z najmanj srednješolsko izobrazbo z območja 01 ali 05, starim od 70 do 75 let.
DVOJČICA 1/2

Za resno zvezo želim spoznati srečnega, poštenega gospoda brez slabih razvad, ki ima rad zdrav način življenja, naravo in rekreacijo. Sem iz Ljubljane, stara 60+.
SPOŠTUJMO SE 2/2

Iščem gospo za skupno druženje. Star sem 54 let, po horoskopu sem dvojček. Rad hodim na daljše sprehode. Bodi iz okolice Ljubljane, lahko si kadilka. Upam, da se bova spoznala prek pisem.
POŠTENJE NEKAJ VELJA 3/2

Prijetna 60-letna upokojenka išče nežnega in dobrosrčnega upokojenca brez slabih razvad, s svojim domom, lahko na deželi, starega od 60 do 65 let, visokega nad 175 cm. 
CVETOČA POMLAD 4/2

Vse je minilo, ostala sem sama. Stara sem 71 let, vdova. Spoznati želim urejenega, razgledanega gospoda, vdovca, brez laži, ki bi me imel rad takšno, kot sem. Bodite pošten mestni gospod.
POŠTEN IN RAZGLEDAN 5/2


71-letni dobro ohranjen iščem sebi primerno prijateljico za uresničitev skupnih ciljev. Visok sem 165 cm, težak 70 kg. Lahko si kakšno leto mlajša, po možnosti brez obveznosti. Sem iz Zasavja, kar ni pogoj zate.
V DVOJE JE LEPŠE 6/2

Moški iz okolice Ljubljane, star 67 let, iščem resno, pošteno osamljeno gospo, staro od 55 do 60 let, nekadilko in nealkoholičarko, srednje višine in postave, iz Ljubljane ali okolice. Rad hodim v naravo, toplice, na morje. 
ČEBELICA, OGLASI SE 7/2


Samota ubija, zato te želim spoznati. Sem 68 let stara upokojenka iz omrežne skupine 05.
STISK ROKE 8/2

Sem vdovec, star 68 let, visok 176 cm, urejen, čist, iskren, pošten, materialno preskrbljen, s pokojnino, z območja 01. Ne pijem in ne kadim. Spoznati želim urejeno in vitalno gospo, staro od 60 do 66 let, vitkejše postave, voznico. Živela bi pri meni.
MOJA BOŠ 9/2

Gorenjka, stara 55 let, vdova, pozitivna, vesele narave, nekadilka, iščem za resno zvezo gospoda, starega do 65 let, za skupna druženja, hribe in morje.
GORENJKA 10/2

Sem vdova, izobražena, prijetna, vitalna. Za druženje, sprehode in športne dejavnosti bi rada spoznala razgledanega gospoda, starega okrog 70 let, iz omrežne skupine 01 ali 05. Če se najdeva, naju čaka še veliko lepega.
NOVO ŽIVLJENJE 11/2

Po tej poti želim spoznati do 80 let starega dobrega prijatelja za druženje in potepanje po naši lepi Sloveniji. Če si pripravljen z mano deliti vse to, se mi javi.
LEPA SLOVENIJA 12/2

Vabim vas, cenjene dame, da me pokličete. Pričakujem splošno razgledanost, vozniški izpit, okrog 75 let, kolikor sem star tudi sam. Tehtam 75 kg, sem 172 cm visok, iz manjšega kraja blizu Maribora. Ponujam možnost sobivanja. 
DOGOVOR 13/2

Sem 73-letnik iz okolice Doba pri Domžalah, voznik, z veliko hobijev. Spoznati želim žensko, voznico. Več se pogovoriva v telefonskem pogovoru.
MAJ 14/2

Čas mineva, leta bežijo, jaz pa razmišljam, zakaj sem sam. Imam 48 let, sem brez obveznosti. Za prijetno druženje ali kaj več bi rad spoznal iskreno in preprosto žensko, staro do 55 let. Sem ljubitelj narave, hribov in morja. Rad vrtnarim in imam rad vse lepo.
CVETOČA POMLAD 15/2

Po tej poti želim spoznati življenjskega sopotnika, starega do 75 let. Sem 70-letna vdova. Želim, da bi si delila dobro in slabo.
LEPO V DVOJE 16/2

Sem 71 let stara vdova in bi rada spoznala poštenega vdovca za pogovor in občasno druženje. Zaželeno je, da imate avto. Sama živim v svoji hiši. Avanturisti in alkoholiki izključeni!
ISKRENA VDOVA 17/2

Spoznati želim prijazno, urejeno upokojenko, staro do 70 let, voznico, ki nima možnosti ali ne želi v dom. Vabim jo v svoj dom v okolici Ljubljane. Sem ljubitelj narave, pohodništva in iščem prijetno sopotnico, da bi še kaj skupaj doživela.
PLANINSKA ROŽA 18/2

70-letna upokojenka želim spoznati poštenega moškega iz okolice Ljubljane za prijateljska srečanja.
BREZ MASKE 19/2

Zelo osamljen, vitalen 78-letni upokojenec želi spoznati prijazno gospo, staro do 74 let, s širšega območja Ljubljane za prijateljevanje in izlete. Odgovarjam le na telefonske klice. 
PRIJATELJEVANJE 20/2    

Za prijateljstvo in lepši jutri želim spoznati iskrenega, poštenega prijatelja, nealkoholika, nekadilca. Bodi preskrbljen, mobilen, star od 72 do 76 let, z območja 02, lahko zdomec. Sem 73-letna preprosta, osamljena, čustvena ženska iz Maribora. Živim sama, nisem bogata. 
PRIJATELJA ZA VEDNO 21/2

Živim sama v hiši, sem osamljena vdova in iščem gospo, ki bi mi delala družbo kakšno uro dnevno ali pa tudi ves teden, po dogovoru.
LIZI 22/2

Spoznati želim moškega, starega od 71 do 80 let, spoštljivega, brez slabih razvad in laži, za prijateljevanje, pohode v naravo itd.
SLOVENIJA 23/2

60-letni samski moški brez otrok živim na podeželju v svoji hiši, imam nekaj zemlje, sadovnjak. Sem upokojen, brez slabih navad. Rad bi spoznal nekadilko z vozniškim izpitom, po možnosti s primorskega konca. Otrok ni ovira. 
PRIHAJA POMLAD 24/2

Potrudil se bom zate. Bodi brez obveznosti, postavna, urejena, stara 60+. Sodelovala bova pri vseh dejavnostih, da bova bolj fit, zdrava in zadovoljna, kasneje morda resna zveza. Kadilke in avanturistke izključene! 
PRI MENI, PRI TEBI 25/2

68-letna babica brez obveznosti želim spoznati razgledanega dedka s srčno kulturo, ki si želi druženja in gibanja v naravi ter uživa v zdravem načinu življenja. Skupaj bi si lahko popestrila življenje. Kadilci in alkoholiki nezaželeni! 
PIRAMIDA V MARIBORU 26/2

Sem moški srednjih let in iščem par ali starejšega moškega, starega do 65 let, za pogovore, izlete in drugo. Sem mobilen, s prevozom. 
RESNI KLICI 27/2

Če si osamljena, preprosta, resna, se lahko združiva. Pomembno je iskreno srce. Sem 61-letni upokojenec, delaven, višje postave, nealkoholik. Bil bi ti v oporo v dobrem in slabem. Če si Ljubljančanka, sva lahko le prijatelja. 
LJUBLJENA BOŠ 28/2

Spoznati želim urejenega moškega, visokega nad 188 cm in starega nad 57 let, z moralnimi vrednotami, brez slabih razvad. Če imaš rad naravo, savno, morje itd. in si želiš svoje življenje z nekom deliti, se javi.
HARMONIJA 29/2

Vem, da si veren kristjan, da si izgubil ljubljeno osebo – kot jaz (vdova, 72 let). Bodiva opora drug drugemu kot dobra prijatelja, ki veva za bolečino in si samoto želiva zamenjati z bližino, zaupanjem, spoštovanjem in vedrino. Se strinjaš?  
BLIŽINA 30/2

Iščem preprosto, dobrosrčno, nežno, simpatično žensko, srednje ali vitke postave, ki ima rada naravo in živali. Mogoče razočarana ali osamljena, iščete nekoga, ki vas bo nasmejal in nežno objel? Lahko sva igriva, ranljiva. Sem preskrbljen, mladosten, star 58 let in visok 173 cm. 
NAJ ISKRICA PRESKOČI 31/2

Iščem prijatelja ali prijateljico za pogovore in kasnejše prijateljevanje ter druženje. Rada imam dobre knjige, sprehode, naravo, gledališče, filme, morje. V odnosu si želim iskrenosti in medsebojnega spoštovanja. 
POMLAD PRIHAJA 32/2

Iščem Iva Krajnca, starega 77 let. Hodil je v Osnovno šolo Ivana Cankarja v Mariboru in nadaljeval šolanje v srednji kemijski šoli v Rušah. Če ga mogoče kdo pozna, naj pokliče na telefonsko številko: 070 774 077.
ZIMA 33/2

52-letni postaven moški iz Ljubljane, rekreativec, nekadilec, z lepim nasmehom, podjetnik, vabi žensko prijetnega videza in postave, da si polepšava življenje. Leta niso ovira. 
VABILO 34/2

Srčno mladosten starejši nekadilski zakonski par, preskrbljen, želi družbo za izlete in obdelavo vrtičkov z menjavo izkušenj. Tudi mladost je dobrodošla. 
PRIJETNOST 35/2

Sem 73-letni upokojenec, 174/80, vesele narave in dobrega srca in želim spoznati žensko za skupna srečanja brez obveznosti. Še vozim avtomobil. Bodi iz omrežne skupine 03. O vsem drugem se dogovoriva. 
V DVOJE JE LEPŠE 36/2

Sem vdovec, star 67 let, z univerzitetno izobrazbo. Spoznati želim vdovo, damo, ki bi rada ponovno zaplesala v ritmih standardnih in latinskoameriških plesov. Živim v omrežni skupini 02. 
UŽIVANJE V PLESU 37/2

Na Nanosu sneži, ogenj v peči nas greje. Naj nama bo tudi pri srcih toplo, zato se spoznajva. Sem 67-letni upokojenec, vdovec iz osrednje Notranjske in z manjšo kmetijo. Če imaš veselje z živalmi, si stara med 50 in 60 let, mi piši. 
GARTRUŽE SO VEČNE 38/2

 

DRUGO
V Novem mestu ali njegovi okolici bi želela kupiti ali vzeti v najem manjše zemljišče za vrt. Telefonska številka: 040 971 739. 
VRTIČEK 39/2

Ugodno prodam večjo škatlo lego kock in tri nove otroške bunde po 15 evrov – za deklico, staro od 10 do 13 let. Pokličite na telefonsko številko 01 541 44 09. 
ZA OTROKE 40/2

Ponujam pomoč starejšim osebam za nabavo, prevoze, družbo in spremstvo v Ljubljani in okolici. 
POMOČ NA DOMU 41/2

Po dogovoru prodam invalidska vozička, enega s priključkom motorja, stol na kolesih za uporabo WC-ja in skoraj novo okno 140 x 140 cm ter balkonska vrata 205 x 80 cm. Pokličite na telefonsko številko 041 554 703. 
KRŠKO 42/2

Podarim črno krzneno jakno št. 44, moderno in kakovostno. Telefonska številka: 01 540 56 81. 
PODARIM JAKNO 43/2

Iščem gospo z znanjem ročnega pletenja, ki bi spletla moški brezrokavnik po meri. Sem iz Ljubljane. Moja telefonska številka je 040 294 274. 
PLETENJE 44/2

Prodam gozd na Limbuškem nabrežju. Parcelna št. je 172, katastrska občina 661 – Limbuš, površina 3.363,08 m². Objavljen je na nepremičninski agenciji Simak. Telefonska številka: 040 159 952. 
GOZD PRODAM 45/2

Ugodno prodam plašč iz kanadskega bizama št. 42/44, zelo topel, malo nošen in v odličnem stanju. Telefonska številka: 041 828 455. 
KANADSKI BIZAM 46/2

Upokojenski par, rekreativna športnika želiva kupiti na slovenski obali manjši star vikend ali hišico z vrtom, potrebno obnove, za bivanje in celoletni trening. Telefonska številka: 041 332 864. 
NA OBALO 47/2

Oddam grob na pokopališču Šentvid nad Ljubljano. Telefonska številka: 031 338 749. 
GROB ODDAM 48/2

Ugodno prodam nov umivalnik, bide, toaletno omarico, magnetno blazino, bio kristalno blazino in krožna žaga za žaganje drv na trifazni tok. Informacije dobite na telefonski številki 070 868 319.
DOLENJSKA 49/2

Sem 63-letna vdova, upokojena kuharica in iščem dva- do trikrat tedensko dodatno delo za pomoč v gospodinjstvu, to je kuhanje, pospravljanje, likanje idr. Telefonska številka: 031 385 188.
GORENJSKA 50/2

Enojni grob na Starih Žalah, širok 140 cm, oddam. Telefonska številka: 031 628 996.
STARE ŽALE 51/2

Ugodno prodam pohištvo za otroško sobo, dobro ohranjeno, malo rabljeno, po dogovoru. Prodam tudi rabljeni šivalni stroj znamke Merti v kovčku. Telefonska številka: 031 794 979.
ŠTAJERSKA 52/2

Stara sem 82 let. Sama živim v hiši na Vinski Gori 45a, lepem kraju blizu Velenja. Hiša je v dobrem stanju, takoj vseljiva, za hišo je velik vrt, pred njo parkirna prostora. Jaz imam že zagotovljeno stanovanje. Ponujam resnemu kupcu. Telefonska številka: 041 909 832 – Rezka ali 040 749 302 – Tone. 
VELENJE 53/2

V centru Domžal oddam garsonjero, veliko 20 m², eni osebi. Telefonska številka: 051 386 409.
DOMŽALE 54/2

Prodam monografijo z naslovom Tam čez Savo, na Črnučah. To je kronika o 150 letih župnije Ljubljana Črnuče. Telefonska številka: 051 354 627.
KNJIGO PRODAM 55/2

Na ljubljanskih Žalah oddam grob in spomenik. Informacije dobite na telefonski številki 031 854 511.
ODDAM GROB 56/2

Podarim aktivno proizvodno-trgovsko podjetje. Podjetje podarim kupcu solastniškega deleža hiše, v kateri ima podjetje sedež. Interesenti pokličite ali pišite na telefonsko številko 041 203 853.
DOBRA PRILOŽNOST 57/2

Vinograd prodam ali dam v najem. Je v zelo dobrem in rodovitnem stanju, lokacija Piroški vrh na Dolenjskem. Druge informacije dobite na številki 040 608 838.
DOLENJSKA 58/2

Stare predvojne razglednice in cerkvene podobice vneto zbiram. Če jih imate odveč, vas prosim, da pokličete na telefonsko številko 041 949 633.
STARE RAZGLEDNICE 59/2

V Ljubljani kupim stanovanje z malo vrta in lastnim vhodom. Zaželeno je lastništvo z največ dvema solastnikoma. Telefonska številka: 031 496 414.
PRIJAZNOST IN POŠTENOST 60/2 

© 2021 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media