MALI OGLASI SEPTEMBER 2021

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Sem iz Ljubljane, star 62 let. Nisem alkoholik, imam enosobno stanovanje, sem delaven, pozoren, aktiven, po izobrazbi kuhar. Zanimajo me le resne gospe. Če imaš srečo, se javi. Če je nimaš, se mi javi, da ti srečo podarim.
NAJDIVA SREČO 1/9


Sem vdovec, star 73 let, 172/80, nekadilec, nealkoholik, preskrbljen, s svojim domom na podeželju. Bodi stara od 68 do 70 let, resna, zelo vitke postave, do 65 kg in brez obveznosti, preskrbljena, čustvena, s srčno kulturo.
NOČEM SAMOTE 2/9

Sem samski upokojenec z Obale. Spoznati želim gospo, staro 65+, brez obveznosti, kot sem tudi sam. Sem delovno aktiven, brez slabih razvad. Rad imam naravo in sprehode ob morju. Javijo naj se prijazne, zgovorne, z resnim namenom.
MORJE 3/9

Upokojen, ločen Primorec želim spoznati preprosto, družabno, zgovorno, resno gospo, staro do 70 let, za potepanje po Sloveniji, ob morju in v naravi, iz omrežne skupine 05. Na vsa vaša pisma odgovorim, dobiva se na kavici.
SLAVNIK 4/9

Star sem 71 let, aktiven. Ne kadim, rad imam sprehode, morje, ples. V Ljubljani imam stanovanje. Če so ti všeč moje lastnosti, se lahko bolje spoznava na osebnem srečanju. 
ČAKAM NATE 5/9

Preprost upokojenec, samski, star 66 let, srednje vitke postave, delaven in brez slabih razvad, pozitivno naravnan, želim spoznati gospo sorodnih lastnosti. Želeni sta starost 60+ in omrežna skupina 03.
NIKDAR PREPOZNO 6/9

Prijetna in vitalna gospa v 73. letu in z domžalskega območja išče družbo gospoda brez slabih razvad, z željo po druženju. Vse drugo pride ob času. Visoka sem 164 cm ter razgledana in preskrbljena.
UJEMANJE 7/9

Sem 69-letna vdova, voznica, ljubiteljica vsega lepega. Spoznati želim moškega, starega do 73 let, vitalnega in brez slabih razvad, da bi skupaj doživela še kaj lepega. Zaželeno je območje 05.
TOPEL DOM 8/9

67-letna iščem moškega za prijateljstvo, lahko starejšega, ki ve, kako samota ubija. Lahko bi sobivala pri tebi, če imaš vrt, kasneje, če bi iskra preskočila, lahko kaj več. Tudi naklonjenost in spoštovanje v naših letih veliko pomenita.
PRIJATELJA 9/9

Ljuba dama, kjerkoli si, se mi javi. Za poletje in vse lepo naprej bi bilo lepo, da se končno najdeva, mar ne? Sem 68-letni Kranjčan, ki išče »dvojino«. Eksistenca je zagotovljena.
HOT SUMMER 10/9

Sem 67-letni moški, 176/80, s svojo pokojnino, brez slabih razvad, z območja 02, s svojim stanovanjem. Za druženje, lahko pa tudi kaj več, želim spoznati do 70 let staro žensko, nekadilko, vitko, prijazno. Poskusiva se najti, se spoznati.
MOGOČE PA USPE 11/9

Sem iskren in pošten 68 let star moški z območja 02. Iščem iskreno sopotnico, staro od 60 do 68 let, voznico, za preživljanje prostega časa, kasneje lahko tudi kaj več.
RIBIČ 12/9

61-letnica želi spoznati resnega gospoda izključno za skupno življenje, starega od 60 do 66 let, visokega nad 175 cm, nekadilca, nealkoholika, brez slabih razvad, s svojim urejenim domom, da bi me sprejel vanj. Lahko je Primorec z nekaj oljkami in vrtom. 
DIŠEČA JESEN 13/9

Štejem 69 let, sem vdova, upokojena, voznica. Iščem sebi primernega prijatelja za preživljanje lepih skupnih trenutkov, brez cigaret, alkohola in slabih navad. Bodi iz 07, ni pa pogoj.
SEPTEMBER 14/9

Pri svojih 66 letih bi za resno zvezo rada spoznala upokojenca z Obale. Sem invalidska upokojenka, ločena. V stanovanju imam psičko. Če si resen, pošten, nekadilec in nealkoholik, ne iščeš obilne postave, se javi. Nisem bogata, imam pa dobro srce.
IZOLA – PRIMORSKA 15/9

Morda še ni prepozno spoznati dobrosrčnega, zanesljivega, primerno preskrbljenega partnerja, starega od 76 do 80 let. Alkoholizem in kajenje nista zaželena! Sem skrbna, prijetna, mirna, poštena upokojenka z VŠI, vitkejše postave. 
ZANESLJIVA 16/9

Prijetna vdova, stara 70+, iskrena, mladostnega videza, polna energije in pričakovanj, želim srečati iskrenega in poštenega gospoda primernih let za druženje, klepet in lepšanje samotnih dni.
PRIHAJA JESEN 17/9

Športen, vitalen upokojenec, 174 cm, nekadilec, nealkoholik, brez otrok, s svojo hišo, želi spoznati sebi enako partnerko. Če imaš rada šport, sprehode v naravi, želiš resno partnerstvo, si stara od 65 do 69 let, me veseli poznanstvo s teboj. Sem mobilen, s svojim avtom.
NIKOLI NI PREPOZNO 18/9

Mladosten nekadilec, voznik, ljubitelj živali in potovanj, brez otrok, 170/78, cepljen, bi rad spoznal žensko nižje vitke postave brez obveznosti, staro do 60 let, mogoča resna zveza. Sem iz Ljubljane. Leta tečejo, nič ne rečejo, zato ne odlašaj. 
V DVOJE JE LEPŠE 19/9

Ravnokar upokojen želim za resno zvezo spoznati prijateljico brez slabih navad, kot sem tudi sam. Bodi poštena, zvesta, iskrena, nižje rasti, elegantno popolnjena. Imam 63 let, sem samski, iz okolice Maribora. 
UPANJE ŠE OBSTAJA 20/9

Sem samski in iščem od 40 do 55 let staro samsko žensko iz omrežne skupine 01 ali 03, ni pa nujno. 
Z DEŽELE 21/9

Sem 72-letna preskrbljena upokojenka in vdova. Rada imam naravo in sprehode. Želela bi spoznati sorodno dušo, da bi si krajšala jesen življenja. Oglasijo naj se nekadilci in nealkoholiki iz omrežne skupine 02, ni pa pogoj.
OSAMLJENA 22/9

Želela bi spoznati iskreno prijateljico za druženje, sprehode, kofetkanje in še za marsikaj, kar bi bilo lepega za obe. Sem malo starejša, aktivna, vedrega značaja, sama v svoji hišici na deželi, na lepem koncu Gorenjske. Imeli se bova lepo.
KRANJ – KAMNIK 23/9

Urejen moški, star nad 70 let, dobrosrčen in pošten, nealkoholik, nekadilec s svojim domom, želi spoznati pošteno, resno žensko, nekadilko, staro od 40 do 55 let.
RESNA ZVEZA 24/9

Sem upokojenec, vitalen in zdrav. Iščem žensko osebo, staro med 45 in 70 let, ki želi ljubezen, zakon, spolnost in zna kuhati in hodi v hribe. Sem nekadilec in nealkoholik, prišlek z juga, s svojo hišo in slovenskim državljanstvom.
JAVIJO NAJ SE ISKRENE 25/9

Iščem samo eno prijazno dušo, ki bi mi znala povedati, kaj bi rada v življenju, starost od 55 do 61 let. Sem 62-letni moški z jasnim pogledom na življenje, nealkoholik. Oglasite se samo resne. 
NAJDIVA SREČO 26/9

Imam šele 85 let in sem zelo osamljen vdovec. Iščem sebi primerno dušo, da bi me razveseljevala, ne pa jezila. Mogoče se pa najdeva.
JA, JA, DOLGČAS JE 27/9

Sposobna, iskrena, urejena, vitka, mladostna dama pri 66 letih želi spoznati gospoda, starega do 72 let, za druženje. Sem ljubiteljica vsega lepega, tudi spoštovanje in pripadnost mi nista tuja. Upam, da je to pot, na kateri se lahko srečava.
PRIPADNOST 28/9

Rada bi prijateljevala z gospodom, starim 70+, ki ima dovolj časa za pomembne stvari v življenju, kot so šport, kultura, klepet ob kavi, sprehodi, potovanja itd. Tudi sama sem aktivna, vedra, izobražena, strpna. Zaželene so ponudbe z območja 01 ali 05.
NASMEH V ŽIVLJENJU 29/9

Iščem gospo Olgo, učiteljico, ki je od leta 1960 naprej učila v Osnovni šoli Sveti Jurij v Rogaševcih. Išče jo Jože Rigač. Če jo kdo pozna, prosim, naj jo opozori na oglas.
UČITELJICO IŠČEM 30/9

57-letni situiran moški iz Dolenjske, vitke postave, veseljak, želi spoznati resno dekle, staro do 55 let. 
MARJAN 31/9

Preprost 72-letni vdovec, preskrbljen, nekadilec in nealkoholik, bi rad spoznal preprosto in pošteno vdovo, staro od 69 do 72 let, iz Celja ali bližnje okolice, po možnosti voznico dobrega značaja, za pogovore, sprehode in druženja. 
CELJE 32/9

Moški, star 64 let, samski, 170/82, urejenega videza, nasmejan in temperamenten, iz vzhodne Primorske bi rad spoznal urejeno, temperamentno žensko, voznico, za občasna prijateljska srečanja.
SLADKA SREČANJA 33/9

Sem 59-letna vdova iz okolice Ljubljane. Za preživljanje prostega časa želim spoznati poštenega gospoda brez slabih razvad, če bo iskrica preskočila, pa še kaj več.
PRIJATELJA 34/9

Sem 75-letni moški, 178/75, iz okolice Ljubljane. Ob izgubi svoje drage bi rad spoznal žensko vitke postave, nekadilko, staro do 70 let, za nadaljnjo skupno pot. Več se pogovoriva na srečanju ali po telefonu. 
LEPA JESEN 35/9

Ste sami, ovdoveli ali ločeni, stari od 50 do 65 let, in nimate sebi enake družbe za obisk predstave, koncerta, izleta ali samo pogovora ob kavi? Če se želite pridružiti pozitivni druščini, pošljite kratko predstavitev izključno na e-naslov borija963@gmail.com.
DRUŽBA 36/9

Čeprav živimo v čudnem času, bi vseeno rada spoznala prijetnega, razgledanega, poštenega moškega s srčno kulturo, nealkoholika, po možnosti nekadilca. Lahko si tudi z lepega podeželja. Sem iz Maribora, stara 68 let, visoka 165 cm, e-naslov: pohorje1953@gmail.com.
ŠTAJERSKA – PREKMURJE 37/9

Vdova, stara 67 let, sem dobrosrčna, nežna in skromna. Spoznati želim moškega za prijateljska srečanja.
Z ROKO V ROKI 38/9

Rada bi spoznala sorodno dušo. Bodi visok 180 cm, nekadilec in nealkoholik. Sem osamljena vdova s svojim domom, visoka sem 175 cm in imam 69 let. Ti pa bodi mojih let.
SLOVENSKA OBALA 39/9

Iz okolice Domžal bi rada spoznala prijatelja višje postave, šoferja, starega do 77 let, za druženje in lepe trenutke.
JESEN 40/9

Gledam starejše pare, kako se držijo za roke in si izmenjujejo nežne poglede. Pri srcu me zaboli, to bi želela doživeti tudi jaz. Če se vidiš v teh vrsticah in ne iščeš le bogastva in lepote, se javi, starost 70+.
ZAŠEPETAJ MI DVE BESEDI 41/9

Želim si druženja s poštenim in iskrenim vdovcem, s katerim se bova dopolnjevala in polepšala jesen življenja. Sem 74-letna vdova, izobražena, iskrena, ljubiteljica narave in kulture, iz okolice Maribora.
HITRO, HITRO ČAS BEŽI 42/9

Urejena 69-letna upokojenka, ljubiteljica morja, brez posebnih obveznosti in razvad, želi za druženje, potepanja, morda za skupno življenje in medsebojno pomoč spoznati dobrosrčnega, resnega, urejenega, odgovornega gospoda višje postave. 
ŠUM MORJA 43/9

Samski 67-letni moški, preprost in pošten ter delaven, želim spoznati mamico z območja 01 za življenje v dvoje. Zberi pogum in mi piši.
LJUBLJANA 44/9

Iščem resnega, poštenega partnerja, starega do 75 let, višje postave, ki v teh letih ve, kaj želi, da bi skupaj preživela še nekaj lepih skupnih let.
ROŽMARIN 45/9

Želim spoznati gospo, staro 60 do 70 let, nekadilko, z B izpitom, ki je poštena in dobra gospodinja, za resno druženje brez obveznosti. Bodi iz okolice 01 ali 04, lahko vdova ali ločena. Pokliči, ne bo ti žal.
FRANC 46/9

Sem skromen in pošten 68-letni upokojenec, ne pijem in ne kadim, doma sem iz omrežja 07. Spoznati želim vdovo, samsko, staro do 65 let, pošteno, skromno, s srčno kulturo, nematerialistko, ki želi živeti na deželi.
NAJINA ZGODBA 47/9 

Sem moški, star 76 let, vdovec, in bi rad spoznal prijetno gospo primerno mojim letom. Vozim avto in imam svojo hišo. Rad imam naravo, morje, kulturne prireditve in druge lepe stvari. O vsem drugem se pogovoriva na srečanju ob kavici.
SREČANJE 48/9

Sem 76-letna prijetna vdova vesele narave, svetlolasa, srednje postave, s svojim stanovanjem. Spoznati želim moškega, da bi skupaj nadaljevala prijetne dneve pri tebi ali pri meni.
JOŽICA 49/9

53-letni očka odraslih otrok v stiski bi rad spoznal prijateljico, prijatelja ali zakonski par. Sem lažji invalid mirne narave, nekadilec, z območja 07. 
GORSKA ROŽA 50/9

Upokojenec s srednjo izobrazbo z območja 03, vdovec brez škodljivih razvad, želi za skupno preživljanje jeseni življenja ter za skupno srečo spoznati gospo podobnih lastnosti. Bodi voznica, ni pa pogoj. Več pa se pomeniva ob srečanju.
V DVOJE JE LEPŠE 51/9

Samska ženska, stara 65 let, iščem osebo, ki živi sama na deželi in je brez naslednikov, s katero bi sobivala in delila dobro in slabo, zaželeno na deželi z malo vrta.
NAGELJ 52/9

Sem upokojenec, star 71 let, visok 178 cm, delaven, iz okolice Ljubljane. Spoznati želim gospo za druženje, izlete in pomoč. Ne pijem, ne kadim, sem voznik. Še je lahko lepo.
UPANJE 53/9

Sem 41-letni fant in iščem starejšega moškega za druženje, šport, aktivnosti. Sem mobilen, samo resni.
GOSPOD 54/9

Iščem tebe, ki si dobrosrčna, preprosta, nežna in simpatična, imaš rada naravo in živali, si vitka ali srednje postave. Sem mladosten, star 59/172/70, nežen in razumevajoč. Spoznajva se, mogoče najdeva, kar si želiva in iščeva. 
SORODNA DUŠA 55/9

Star sem 75 let, iz Črnuč, s hišo in avtomobilom. Iščem pošteno in pridno žensko, staro do 65 let, za resno zvezo, vseeno, s katerega konca Slovenije.
SILVESTROVO 56/9

Star sem 84 let, vitalen, vdovec, voznik iz Ljubljane. Iščem okrog 80 let staro gospo, po možnosti voznico, ni pa pogoj, iz Ljubljane ali okolice. Igram na harmoniko in kitaro in upam, da te to ne moti.
SAMOTA 57/6

Sem 72-letna vdova iz Ljubljane s SŠ izobrazbo, s svojim domom. Rada imam vse, kar je lepo. Sem iskrena, poštena, vesela. Če imaš podobne lastnosti kot jaz, se mi oglasi, da nama bo še lepše.
UTRINEK 58/9

73-letna nekadilka iz Ljubljane želim spoznati poštenega gospoda približno istih let, z vsaj srednješolsko izobrazbo za obiske lepih krajev po Sloveniji, koncertov ter skupnih sprehodov.
JESEN BO LEPA 59/9

Spoznati želim gospo, staro okoli 70 let, za poštene pogovore, saj sem osamljen in je hudo. O vsem drugem se bova pogovorila, če se mi javite.
REŠIVA SE SAMOTE 60/9

Moški, star 75 let, vdovec, visok 170 cm, živim na območju Celja. Zelo rad bi spoznal prijetno, simpatično, lepo urejeno gospo, staro do 70 let, visoko do 170 cm, s smislom za urejeno življenje, z vozniškim izpitom. Oglasite se z območja 03.
ŠKRJANČEK 61/9

Čas mineva, leta bežijo, jaz pa razmišljam, zakaj sem sam. Imam 49 let, sem brez obveznosti, ljubitelj narave, hribov in morja, rad vrtnarim. Za prijetno druženje ali kaj več bi rad spoznal preprosto žensko, staro do 53 let.
ZA SKUPAJ 62/9

DRUGO

Izdelujem izdelke za krst. Pokličite na številko 041 883 910, www.vse-za-krst.si.
VSE ZA KRST 63/9

Podarili bi lovskega psa, mešančka. Star je dve leti, igriv. Je cepljen in čipiran, tehta 40 kg. Primeren je za lovce. Oddajamo ga, ker smo zanj prestari (80 let). Kličite na telefonsko številko 040 320 675.
LOVSKI PES 64/9

Upokojenca, zelo komunikativna, z zelo mirnim kužkom iščeva dobre ljudi, ki bi nama občasno poleti ali jeseni za konec tedna ali teden ponudili sobo s kopalnico za bivanje na morju, blizu obale. Telefonska številka: 041 860 703.
BIVANJE NA MORJU 65/9

Prodam znamke – poštne, redne, priložnostne, filatelistične, z žigom ter doplačilnice – naše in drugih držav po svetu v zbirkah in posamezno. So v 13 albumih, 14. je prazen, polnim ga po filatelistični pogodbi. Zbiratelju prodam vse skupaj za 1,10 evra za znamko. Telefonska številka: 041 446 619.
ZNAMKE 66/9

Oddam grob na ljubljanskih Žalah – stari del. Pokličite na številko 041 945 936.
ŽALE 67/9

V okolici Žužemberka na Dolenjskem prodam zemljišče velikosti 2.000 m². Del zemljišča je zazidljiv, ima asfaltni dostop, ob parceli je infrastruktura. Cena je po dogovoru. Telefonska številka: 051 391 341.
UREJENO LASTNIŠTVO 68/9

Poceni prodam dve originalni sliki, tajski batik na svili, okvirjen, velikosti 72 x 63 cm: bog Asura jo ugrabi in jo nemočno vleče čez reko ter borba na slonu dveh plemen. Telefonska številka: 041 439 380, Koroška.
ORIGINALNI SLIKI 69/9

Oddam vrstni grob na pokopališču Pobrežje v Mariboru. Informacije: 05 627 83 68 ali 031 495 025.
MARIBOR-POBREŽJE 70/9

Prodam posteljo z vzmetnico (160 x 200 cm) za 100 evrov. Je zelo dobro ohranjena. Telefonska številka: 041 359 110.
GORENJSKA 71/9

Dobrosrčen zakonski par v jeseni življenja sprejme za pomoč in postrežbo prijazno gospo, staro nad 50 let, pošteno, marljivo, zanesljivo, nekadilko, plačilo po dogovoru. V primeru dobrega sožitja lahko sledi prenos premoženja.
PRIJETNO SREČANJE 72/9

Skoraj nov skiro z velikimi kolesi (neelektrični) zares ugodno prodam zaradi invalidnosti. Telefonska številka: 064 292 955.
SKIRO 73/9

Prodam motorno škropilnico z vsemi priključki na samokolnici s 50-metrsko cevjo ter malo rabljeno kabino za prhanje (80 x 80 cm). Telefonska številka: 070 620 031.
ŠTAJERSKA 74/9

V Beli krajini, ob asfaltni cesti, dva kilometra od reke Kolpe, en kilometer od železniške postaje, prodamo zidanico (vikend) s sadovnjakom, 29 arov. Voda in elektrika sta v stavbi. Telefonska številka: 031 819 501.
BELA KRAJINA 75/9

Prodam črno usnjeno sedežno garnituro z ležiščem in prostorom za posteljnino, dobro ohranjeno, dimenzije 220 x 160 cm, cena 300 evrov. Prodam tudi dobro ohranjen komplet vojaške kuhinje na konjsko vprego z lesenimi kolesi za 1.980 evrov. Telefonska številka: 041 631 793.
PRODAM 76/9

Kupim manjše stanovanje ali apartma v Kranjski Gori, Gozdu - Martuljku ali Mojstrani. Telefonska številka: 031 607 600.
GORENJSKA 77/9

Na mestnem pokopališču Pobrežje v Mariboru, blizu glavne poti proti mrliški vežici, odstopim družinski grob s spomenikom proti plačilu stroškov preselitve. Informacije: 031 329 167, Zdenka.
POBREŽJE 78/9

Stara sem več kot osemdeset let in še samostojno živim v stanovanju. Potrebovala bi pomoč v gospodinjstvu – enkrat tedensko. Stanujem v bližini Roške v Ljubljani in sem dosegljiva za dogovor na telefonski številki 041 660 628.
POMOČ V LJUBLJANI 79/9

Kupim kuhinjsko tehtnico na uteži. Telefonska številka: 068 192 743.
KUHINJSKA TEHTNICA 80/9

Prodam vino cviček v okolici Gadove peči. Telefonska številka: 031 230 496.
CVIČEK 81/9

Ugodno prodam nov, še nerabljen prostostoječi posteljni trapez za nego bolnika na domu. Telefonska številka: 031 299 608.
POSTELJNI TRAPEZ 82/9


Prodam skoraj novo desko (sedež) za kopalno kad dolžine 78 cm, širine 37 cm, nosilnosti 100 kg. Nabavljeno je bilo v Lekarni Soča v Ljubljani. Telefonska številka: 041 259 587.
ZA KOPALNO KAD 83/9

V obalno-kraški regiji želi upokojenec navezati stik s starejšo osebo, staro do 70 let, ki želi pomoč na domu. Lahko je tudi iz severne Primorske. Telefonska številka: 070 722 216.
NUDIM POMOČ 84/ 9

V občini Podčetrtek prodamo hišo, ki zajema gospodarsko poslopje, vinsko klet, njive, travnike in vinograd. Je podkletena, z bivalnimi prostori v prvem nadstropju ter mansardo, ki jo lahko preuredite v bivalne prostore. Informacije: 041 317 455.
PODČETRTEK 85/9

Mlajši upokojenski par najame stanovanje ali del hiše. Lahko ponudiva tudi pomoč pri gospodinjskih in hišnih opravilih, prevozih ali spremljanju ter strokovno odgovorno pomoč ostareli ali invalidni osebi. Telefonska številka: 041 652 828, Ljubo.
STANOVANJE – POMOČ 86/9

Prodam še nerabljeno blazino za terapijo z magnetnimi polji znamke Thera Mag velikosti 188 x 82 cm ter manjšo blazino velikosti 60 x 50 cm z navodili za uporabo, vse za 450 evrov. Telefonska številka: 041 330 594.
TERAPIJA 87/9

Prodam hišo na Rečici ob Savinji ali zamenjam za stanovanje kjer koli, samo da je v pritličju ali je dosegljivo z dvigalom. Pokličite na številko 031 734 219, Jože. Prodam zazidljivo parcelo na Vranskem, pokličite na telefonsko številko 031 663 548, Fanika.
PRODAM ALI ZAMENJAM 88/9

Ponujam pomoč pri čiščenju in v gospodinjstvu v okolici Maribora. Informacije:041 323 890
MARIBOR Z OKOLICO 89/9

Ugodno prodam, po polovični ceni, aparat Bioptron mali, še nerabljen. Telefonska številka: 070 297 769.
POLOVIČNA CENA 90/9

Iščem prijazno, pošteno, potrpežljivo upokojenko za pomoč starejši pomični gospe in mlajši družini v Ljubljani. Gospa potrebuje pomoč pri jutranji negi, zajtrk, sprehod, kosilo, gospodinjska opravila. Telefonska številka: 040 567 282.
POMOČ 91/9

V Metajni na otoku Pagu je naprodaj obnovljena počitniška hiša s tremi apartmaji s svojimi vhodi, s pogledom na morje in 300 m² vrta, osem minut hoje do obale. Informacije: +385 91 3637 349.
PAG 92/9

Od oktobra 2021 do aprila 2022 dolgoročno oddamo opremljen apartma v Novigradu v Istri, od plaže oddaljen 200 m, od mestnega središča 800 m. Blizu so športna igrišča, park z igrali, naravna senca, sprehajališče, kolesarske steze. Informacije: 040 389 522 in e-naslov: apartma.novigrad@gmail.com
ISTRA 93/9

Ste že porabili turistične bone? Na Vrhniki vas v pritličju stanovanjske hiše čaka apartma Nauportus z brezplačnim zavarovanim parkiriščem. Obiščite Cankarjevo mesto s čudovito okolico. Informacije in rezervacije na 040 468 624.
VRHNIKA 94/9

© 2021 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media