MALI OGLASI SEPTEMBER 2020

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Moški, star 71 let, želim spoznati žensko, ki nima preveč kilogramov, iz Ljubljane ali območja 01 ali 05. Sem samostojen, preskrbljen, z avtomobilom, možnost dedovanja. ČAS BEŽI 1/9

Čas mineva, leta bežijo, jaz pa razmišljam, zakaj samevam. Imam 69 let in sem upokojenec, vdovec. Iščem primerno spremljevalko, staro od 50 do 60 let, težko do 72 kg, visoko do 175 cm. Sem iz Posavja, ne pijem, ne kadim. Rad imam spolnost in si želim žensko z lepim nasmehom in lepo postavo, da bi me pripeljala do cilja. LEPO TI BO Z MENOJ 2/9

Upokojenec s svojo hišo in vrtom ponujam bivanje pri sebi v zameno za pomoč v gospodinjstvu in na vrtu ženski srednje postave, stari 65+, zaželeno vozniško dovoljenje. Sem iz omrežja 03. 
V DVOJE JE LEPŠE 3/9

Mlajša upokojenka z Obale, brez obveznosti, s stanovanjem, zdrava, ljubiteljica narave, išče samskega moškega, šoferja, starega od 60 do 70 let, ki ne laže in želi v življenju še kaj lepega doživeti. Sprejemam samo resne ponudbe gospodov, ki živijo izključno v Ankaranu, Kopru, Izoli, Luciji ali Piranu.
MORJE 4/9

Sem 66-letni preskrbljen moški brez obveznosti, s svojim stanovanjem, voznik, z območja 02. Iščem prijazno nekadilko, ne premočno, razgledano, primernih let, preskrbljeno, za prijateljevanje ali ob simpatiji še kaj več. Oddaljenost ni pomembna. MOGOČE PA USPE 5/9

Sem preprost 66-letni upokojenec srednje postave iz Ljubljane. Po tej poti bi rad spoznal iskreno, pošteno gospo, staro od 55 do 62 let, iz bližine Ljubljane ali s slovenske Obale, od Ankarana do Sečovelj, nekadilko in nealkoholičarko. 
JANEZ 6/9

Sem upokojenec, star 65+, vdovec, 185/95, z območja 07. Iščem simpatično gospo brez obveznosti, staro od 58 do 65 let, nekadilko z območja 07, preskrbljeno kot sem tudi sam. Ne pijem in ne kadim. Potrebujem žensko za druženje in medsebojno pomoč in krajša potepanja. 
ERNEST 7/9

Sem 65-letna upokojenka, vdova, 155/68. Za skupno druženje in prijateljstvo želim spoznati gospoda nekadilca, nealkoholika, starega od 62 do 68 let, saj samota ubija. Bodi iskren in me spoštuj. Več se pogovoriva ob kavici. ISKRENOST - SPOŠTOVANJE 8/9

Za prijateljstvo iščem urejeno gospo. Sem 66-letni upokojenec, preprost in pošten, ne pijem in ne kadim. Če si iskrena in poštena, me pokliči. Kaj več se pomeniva ob srečanju. NIKOLI NI PREPOZNO 9/9

Sem preprost 70-letni upokojenec, ki bi rad spoznal do 67 let staro prijetno vdovo iz Kranja ali Škofje Loke za klepet in polepšanje dneva. UPANJE 10/9

Sem 66-letna prijazna upokojenka, ne kadim in ne pijem alkohola. Sem osamljena in slabšega zdravja. Spoznati želim dobrega človeka, visokega 175 cm, ki ima enake lastnosti in zaradi slabšega zdravja ni več spolno aktiven, bi si pa skupaj lajšala dneve in preganjala osamljenost. 
PRIHAJA JESEN 11/9

Za druženje, prijateljstvo in pomoč želim spoznati preprostega, iskrenega, poštenega vdovca. Sem 73-letna vdova iz okolice Maribora, ljubiteljica narave, sprehodov in kulturnih prireditev. Sicer pa želim, da se spoznava, zato mi za srečanje pišite. ZAUPANJE 12/9

Spoznati želim žensko nežnega srca, prijazno, staro od 60 do 75 let. Sem urejen 75-letni moški, vozim avto in ne kadim. Sem iz omrežja 07. SAMOTA UBIJA 13/9

Sem 67 let star moški mirne narave iz Ljubljane, 180/95, nealkoholik in nekadilec z duhovno toplino. Za prijateljevanje želim spoznati mirno, nežno in čustveno gospo vitkejše postave. Zaželeno je, da ste z ljubljanskega območja z okolico. Več se pogovoriva ob srečanju. TOPLINA 14/9

Star sem 60 let in potrebujem žensko, ki bi mi stala ob strani. Živim na primorskem podeželju in imam nekaj zemlje. Materialno sem preskrbljen. Sem prijetnega videza, visok 189 cm. Javite se mi stare do 55 let. Sem samski in brez otrok. Lahko si tudi mlajša z otroki. 
ŠE JE ČAS 15/9

Za družbo in pogovor želim spoznati prijatelja ali prijateljico. Bodite iskreni, pošteni, razgledani, brez slabih razvad. Sem upokojenka, vdova, stara 71 let, voznica, doma iz omrežne skupine 03.
LEPŠI JUTRI 16/9

Star sem 79 let. Za skupno preživljanje jeseni življenja želim spoznati samsko življenjsko sopotnico, staro od 70 do 80 let. Živim sam v hiši. Imam urejeno življenje brez razvad. Če si iz Dolenjske ali Posavja, kar ni pogoj, in če si osamljena ter prepričana, da je v dvoje lepše, me pokliči na 041 203 853. Pričakujem resen, iskren klic.
V DVOJE JE LEPŠE, KAJNE? 17/9

Ali bi šel z menoj na obisk neznanih koncev Slovenije? Sem nižje postave, voznica, 71-letna nekadilka. Živim v Ljubljani.
SKUPNI IZLETI 18/9

Sem 66 let star invalidsko upokojen moški, brez alkohola, cigaret in obveznosti, sem voznik. Rad bi spoznal žensko za prijateljevanje in srečanja. Malo bi bila pri tebi in malo pri meni.
BLIŽA SE JESEN 19/9

Če ste sami v hiši in brez naslednikov, vas želi spoznati samska ženska brez obveznosti. Sem iz okolice Kranja, stara 64 let. Zaželeno je, da ste iz omrežne skupine 01 ali 04. Bodite s podeželja.
DEŽELA IN VRT 20/9

Urejena in preskrbljena z območja 01, stara 67 let, 168/64, želim za prijetno druženje, dopust in tudi kakšno potovanje spoznati od 67 do 70 let starega, do 180 cm visokega gospoda s čutom za sočloveka iz Ljubljane ali bližnje okolice.
VENERA 21/9

Pri morju pojejo škržati. Tudi Slovenija je lepa. Narava dehti od življenja. Starejša upokojenka si želim družbe zrelega moškega, starega 80+, iz Ljubljane ali okolice, lahko upokojenega vrtnarja, botanika, farmacevta ali geologa (ni pa nujno). V dvoje je mnogo lepše, zanimivo in razkošno.
RAJSKI VRT 22/9

Spodobna, iskrena, mladostna gospa pri 65 letih želi spoznati iskrenega gospoda, starega do 70 let, za prijetna srečanja. Če bo usoda hotela in bo sreča na najini strani, bova dobra prijatelja ali kaj več. PRIPADNOST 23/9

Spoznati želim urejenega gospoda za prijetna druženja s smislom za vse lepo, kar nama lahko polepša življenje pri 70 letih. Sem z območja 02.
NAJINA SREČA 24/9

Sem 58-letna aktivna upokojenka, še polna energije, brez slabih razvad. Spoznati želim sebi primernega gospoda, ki ne pije in ne kadi, za skupno preživljanje prostega časa. Zaželeni so moški, stari med 58 in 63 let, visoki nad 170 cm in iz omrežja 01, najraje z Vrhnike z okolico. 
JESEN 25/9

Zanimivega gospoda bi rada spoznala, takega, ki si želi skupnega življenja z resno petinšestdesetletnico. Vesela bi bila, če ste z domžalskega območja. Vključila bi vas v družbo prijetnih ljudi, ki se ukvarjajo z različnimi zanimivimi dejavnostmi.
SREČANJA 26/9

Za skupno preživljanje časa v jeseni življenja želim spoznati sopotnico, ki naj bi štela do 80 pomladi. Sem upokojenec, star 79 let. Živim sam v hiši in nisem alkoholik niti kadilec. Če si želiš enako kot jaz mirno in prijetno preživeti preostale pomladi, mi piši.
ZAUPANJE IN ISKRENOST 27/9

Ne bojmo se korone, ljudje smo bitja, ki imamo čustva in si tako želimo sreče v dvoje. Če si tega želiš tudi ti, se oglasi. Naj bodo le tisti, ki so resni in mladi od 68 do 75 let ali nekaj takega.
PRIJATELJSTVO 28/9

Sem ločena, stara 70+, 162/62, SSI, z urejenim življenjem. Pogrešam družbo intelektualca, ki mu življenjske vrline niso tuje. Sem mobilna in zdrava.
LJUBLJANA – OKOLICA 29/9

Izobražena vdova, stara 70+, si želi po tej poti spoznati izobraženega vdovca, ki ima okoli 75 let, je višje postave in bi želel v dvoje preživeti jesen življenja. Rada potujem, hodim na izlete in kulturne prireditve, zelo rada imam naravo in živali. Bodi iskren, pošten, vesele narave, po možnosti iz skupine 03, ni pa pogoj.
SREČANJE V SEPTEMBRU 30/9

Vsestransko razgledan moški pri 75 letih, visok 170 cm, vitke postave, rad plešem, preskrbljen, z avtom in vozniškim izpitom bi rad spoznal sebi primerno partnerico za lepo življenje v dvoje. Bodi urejena in lepega obnašanja, visoka od 160 do 170 cm, zaželeno je, da si s širšega celjskega območja, kot sem tudi sam.
SOŽITJE V DVOJE 31/9

Sem preprost kmečki gospod z Gorenjskega. Spoznati želim gospo, staro do 63 let, ki bi se preselila k meni na podeželje. Sem v 58. letu, ne kadim in ne pijem. Sem vitke postave in želim, da si tudi ti vitka. Več pa se pogovoriva ob prvem srečanju.
STANKO 32/9

Urejena 66-letna vdova s svojim stanovanjem želi spoznati poštenega gospoda vdovca. Bodi iz okolice Kranja, ni pa pogoj. GORENJSKA 33/9

Ali je sploh mogoče, da urejena, preskrbljena 73-letna optimistka srednje postave spozna gospoda, ki je pošten, preskrbljen, vitalen in voznik? Zaželeni ste iz omrežne skupine 02 in z vsaj srednješolsko izobrazbo, ni pa pogoj. Življenje hiti mimo naju, zato se poiščiva in zaživiva pri meni, včasih tudi pri vas. UPANJE UMRE ZADNJE 34/9

Sem mlajša upokojenka z VŠI pedagoške smeri, vitalna, urejena, postavna in zabavna. Rada imam ples, morje, jezera, sprehode in kulturne prireditve. Želela bi, da ste urejeni, stari od 60 do 68 let, iz omrežne skupine 01 in z enakimi interesi.
MAVRICA 35/9

Sem preprost upokojenec brez obveznosti, vitalen, višje srednje postave, v 73. letu. Živim urejeno življenje brez nevšečnih razvad. Spoznajva se pri tebi ali meni, mogoče imava nekaj skupnega. Rad potujem, hodim v toplice, na sprehode in obiskujem nižje hribe.
NA GORENJSKEM 36/9

Mnogi si želijo, mnogi hrepenijo, edino stvar na svetu si želijo, da srečo in ljubezen si delijo. Bodi visoke postave, nad 175 cm, alkohol in cigarete naj ti bodo tuji. Sama imam 70 let, živim v hiši na vasi. Sem zelo osamljena, nisem trlica in tudi avta ne vozim, se boš pač pripeljal k meni.
ŽIVIM SKROMNO 37/9

68-letna upokojenka iz Kranja, osamljena, želim spoznati prijatelja za pogovor in druženje. KRANJČANKA 38/9

Upokojenec, star 71 let, bi rad spoznal vitko damo za druženje in prijateljevanje in še kaj več. Rad hodim na izlete, morje in pohode, zelo pa uživam tudi na vrtu. Sem vitke postave, visok 166 cm in mlad po srcu. Prijateljico želim iz Zasavja ali celjske okolice, ni pa pogoj. 
ŠE JE ČAS 39/9

75-letni upokojenec, ki živi čisto sam v hiši na podeželju, brez vsake obveznosti želi spoznati sebi primerno gospo, da si skupaj olepšata te jesenske dni. 
PODEŽELJE 40/9

Nekoga moraš ljubiti in imeti rad. Moški visoke postave, star 67 let, živim v hiši na vasi. Sem osamljen in zato iščem sorodno dušo, s katero bi zaživela lepe dni in bi se imela rada, taka kot sva. Bodi stara od 60 do 65 let, ni pa pogoj.
SPOZNAJVA SE 41/9

Upokojenec, vdovec, star 75 let, želim spoznati sebi primerno partnerico. Bodi visoka od 160 do 170 cm, stara do 70 let, s celjskega ali zasavskega območja. Želim, da si urejena, brez večjih obveznosti ter s smislom za življenje v dvoje. Sem s Celjskega, visok 170 cm, voznik, brez obveznosti, živim v svoji hiši. REKA ŽIVLJENJA 42/9

Vitka 63-letna vdova, nekadilka, želim spoznati prijatelja, starega do 70 let, za pohodništvo, potovanja, ples ter športne aktivnosti.
ZASAVJE 43/9

Upokojenka vedrega značaja išče prijateljico v okolici Kranja. Živim sama v svoji hišici. Namen: sprehodi in prijetna druženja. 
POŠTENJE VELJA 44/9

Sem upokojenec, vdovec v 73. letu iz okolice Maribora. Spoznati želim vdovo, mlado do 73 let, za prijateljstvo, pozneje lahko še kaj več. Imam hišo in avto, sem ljubitelj planin, morja in toplic. Pojem v pevskem zboru in imam rad zdrav način življenja. Če si podobnih lastnosti, se javi.
V DVOJE BO LEPŠE 45/9

Iščem gospoda, starega okrog 75 let, visokega nad 175 cm, družabnega, brez slabih razvad – alkohola in cigaret. Stara sem 71 let, sem razvezana in vesele narave, spoštujem sočloveka, kar pričakujem tudi od drugih. Za začetek pričakujem prijateljstvo, če bo usoda hotela, pa za naprej tudi kaj več.
SEPTEMBER 46/9

Iščem prijatelja za skupno gospodinjstvo, da bi še teh nekaj uric šla na ples in v družbo. Veselijo me vrt in živali. Zaupanje naj bo vsestransko. Star bodi do 75 let. Sem iz omrežja 02, iz Maribora. Morda pa bosta le prišla zaupanje in sreča.
ZVESTOBA V MARIBORU 47/9

Moški iz Ljubljane z lepim nasmehom, podjetnik, star 52 let, rad ima morje, sonce, savno, naravo, išče žensko privlačnega videza in postave, staro med 40 in 60 let. 
LJUBLJANČAN 48/9

68-letni vdovec, zdrav, urejen, dobro preskrbljen, višje postave, živim ob morju. Rad bi spoznal preprosto gospo z območja 01 ali 05 za druženje, izlete, toplice in plaže. 
PREPROSTA 49/9

Urejena, nežna, čedna ženska s svojim domom v okolici Ljubljane išče za resno ali prijateljsko zvezo gospoda, starega 65+, ljubitelja narave, živali in ljudi. 
ZVEZA 50/9

Skrbna, prijetna upokojenka z VŠI želim spoznati zanesljivega partnerja brez slabih razvad, primerno preskrbljenega, starega od 76 do 80 let, z območja 02. 
ZANESLJIV 51/9

67-letna, 165/68, s Štajerskega iščem razgledanega neodvisnega prijatelja, nekadilca in nealkoholika, ljubitelja narave in živali, sprehodov, s srčno kulturo, s katerim bi lahko kakovostno preživela nadaljnje življenje v medsebojnem spoštovanju, skupaj ali samo v druženju.
SKUPAJ V JESEN 52/9

Izobražen, star blizu 70 let, visok in vitek, nekdanji športnik, nekadilec, primerno materialno preskrbljen, iz omrežja 01, želim spoznati gospo prijetnega videza, višje postave, nekadilko, staro do 70 let, za resno zvezo ali prijateljevanje. Malo bi bila pri meni in malo pri tebi. 
PRIJETEN VIDEZ 53/9

DRUGO

V bližini Zdravilišča Krka v Šmarjeških Toplicah ugodno prodam bivalni vikend ali menjam za drugo nepremičnino na podeželju ali manjše stanovanje v okolici Ljubljane. Za informacije pokličite na telefonsko številko 031 843 061. ŠMARJEŠKE TOPLICE 54/9

Prodam nakladalko za seno SIP 17 PRM, puhalnik Tajfun s 3,5-kilovatnim motorjem, dve cisterni za vino Zottel 600 l. Vse navedeno je vzdrževano in brezhibno. Cena je po ogledu in dogovoru, telefonska številka 051 393 236. POLJČANE – SLOV. BISTRICA 55/9

Oddam družinski grob na Pobrežju v Mariboru. Telefonska številka: 02 623 14 22. 
GROB ODDAM 56/9

Oddam obnovljeno 51 m² veliko stanovanje v novem delu Kopra, zaželena sta dva študenta ali par. Obiskov ni, razen staršev.
RED MORA BITI 57/9

Iščem sobico ali garsonjero v hiši v Šentilju ali Mariboru. Plačam 170 evrov mesečno ter stroške za elektriko in vodo. Pokličite na telefonsko številko 040 981 657. ŠENTILJ – MARIBOR 58/9

Zemljišče prodam na začetku naselja v Strmici, tri minute z Vrhnike, 569 m², z majhnim vikendom 25 m². Hiška ima gradbeno dovoljenje, priključena je na vodovod in elektriko, ogrevanje je na trda goriva. Ima kuhinjico z dnevnim prostorom in kopalnico. Cena je 60.000 evrov. Telefonska številka: 041 875 728. BLIZU VRHNIKE 59/9

Prodam skoraj novo kotno sedežno garnituro, nič poškodovano, globinsko očiščeno, in novo preprogo po zelo ugodni ceni. Sedežna je rjave barve, mere so 260 x 210 cm. Pokličite na 070 848 133. PRODAJAM 60/9

Kuhinjski lestenec in ogledalo 70 x 70 cm v lesenem okvirju ugodno prodam. Telefonska številka: 030 263 869. MARIBOR 61/9

Ekološka jabolka topaz odlične arome in visoke vsebnosti zdravilnih antioksidantov polifenolov so za vas na voljo zelo ugodno v vasi Artiče pri Brežicah. Jabolka tudi dostavimo, lahko pa jih naberete sami. Prijazno vabljeni v naš sadovnjak. Telefonska številka: 031 222 552. EKOLOŠKA JABOLKA 62/9

Iščem delo kot negovalka in gospodinja za vaše starše oziroma dve osebi, najraje na deželi v hiši z vrtom, lahko so tudi živali. Sem mlajša upokojenka s svojim prevozom. Sem zelo delavna in razumevajoča. Sem brez obveznosti, otroka sta odrasla. Pozneje se lahko dogovorimo za preužitek. Telefonska številka: 070 285 634. DOGOVOR 63/9

Prodam črn lakiran 40 let star pianino Čajkovski, lepo ohranjen, malo uporabljen, nikoli ni bil premaknjen drugam. Je v Ljubljani. Telefonska številka: 068 641 533. PIANINO ČAJKOVSKI 64/9

Po polovični ceni prodam drsna vrata 60 x 205 cm, bukov furnir, karnisa s stranskim vodilom in pokončnikom, s ključavnico v utopnem ročaju. Drsna vrata je izdelal LIP Bled in so še originalno zapakirana. Živim blizu Jesenic na Gorenjskem. PRODAJA 65/9

Prodam železen skladiščni regal dolžine 500 cm in višine 170 cm. Je v dveh kosih, tri metre in dva metra. Prodam po ugodni ceni, informacije na številki 041 842 995. SKLADIŠČNI REGAL 66/9

Večje število plastičnih sivih 150-litrskih hobokov s pokrovi prodam. Sem z območja 07, Dolenjska. Telefonska številka: 031 481 461. UGODNO  67/9

Prodam dobro ohranjen mlin za grozdje – pecljalnik z jermenico za motor ali ročni pogon. Telefonska številka: 041 455 707. MLIN ZA GROZDJE 68/9

Spoštovani vsi, ki stanujete v Ljubljani in nimate potomcev ter vas skrbi, kdo bo poskrbel za vas, ko boste potrebovali pomoč pri lajšanju bolečin, osamljenosti, nakupih, druženju itd. Vse to vam ponujam v zameno za vaše stanovanje po vašem odhodu. Vaše cenjene ponudbe pričakujem na številki 041 964 845. ISKRENA POMOČ 69/9

V najem dajemo stanovanje za ceno 140 evrov in stroški. Stanovanje je na Igu v centru, kjer je vsa infrastruktura: lekarna, zdravstveni, trgovine, avtobus, cerkev in drugo. Zaželena je ženska, upokojenka, ki bi bila pripravljena tudi pomagati pri bolezni, če bi bilo treba. Pokličite na telefonsko številko: 059 012 781 od 16. do 18. ure. IG PRI LJUBLJANI 70/9

Oddam sobo v podeželski hiši 2 km od Trebnjega starejši osebi ali paru s souporabo kuhinje in kopalnice. Sobe so starejšega videza, vendar lepo vzdrževane in sveže prepleskane. Ogrevanje hiše je s toplotno črpalko z vrtino, cena po dogovoru. Informacije: 051 816 591, g. Slavko. TREBNJE 71/9

Ugodno prodam šivalni stroj Bagat Slavica v omari. Informacije: 031 815 254. ZASAVJE – IGLA 72/9

Če ste ženska brez dedičev in stanujete v Ljubljani, vam ponujam pomoč v zameno za dedovanje in sobivanje. Sem upokojena Slovenka, intelektualka, nekadilka. Telefonska številka: 040 432 304. MENJAVA 73/9

Ugodno prodam malo rabljen sokovnik Imetec. Telefonska številka: 040 319 262. SOKOVNIK 74/9

Menjam ali prodam hišo na parceli velikosti 800 m² na 700 metrih nadmorske višine v bližini Cerkelj na Gorenjskem. Menjam za starejše posestvo. Pričakujem cenjenje ponudbe z natančno lokacijo. UREJENO LASTNIŠTVO 75/9

Iščemo mlajšo upokojenko za občasno pomoč v gospodinjstvu (delno tudi na vrtu) starejšemu gospodu v hiši na Vrhniki. Telefonska številka: 030 747 567. 
POŠTENA!!! 76/9 

© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media