MALI OGLASI SEPTEMBER 2022

Naročniki lahko objavijo tri brezplačne oglase na leto. Posamezen oglas lahko vsebuje največ 30 besed, pošljite pa ga do 15. v mesecu, da bo objavljen v naslednji številki. Oglase lektoriramo. Oglaševalcem zagotavljamo anonimnost, zato njihovih naslovov ali telefonskih številk ne posredujemo nikomur.

- Če se javljate na oglas, na ovojnico pisma napišite naš naslov ter šifro in številko oglasa, da lahko vaše pismo posredujemo naprej. Odgovarjajte le na male oglase zadnjih dveh mesecev.

- Oglase za objavo in odgovore nanje pošljite na naslov: Zavod Vzajemnost p. p. 134, 1001 Ljubljana, z označbo na kuverti "Mali oglasi".

- Za naročnike so oglasi brezplačni, nenaročniki pa plačajo 20 evrov (fizične osebe) oziroma 50 evrov (pravne osebe).

Spoznati želim resno, osamljeno žensko, staro od 65 do 70 let. Sem 70-letni moški iz Zasavja in te iščem po tej poti za resno zvezo. Ne kadim in ne pijem.
ZASAVEC 1/9

Sem vsestransko urejen 71-letni povratnik, 175/85, nekadilec, nealkoholik, zdrav, dobro preskrbljen. Spoznati želim urejeno gospo srednje postave, nekadilko do 60 let, z območja 07, kar ni pogoj, da bi skupaj uživala srečo in ljubezen in bi mi pomagala urejati vrt.
SREČA IN LJUBEZEN 2/9

Stara sem 65 let, močne postave, vdova iz okolice Kranja. Iščem prijazno osebo za skupne sprehode v naravo, pogovore in druženja.
KATA 3/9

Dobro situiran upokojenec, nekadilec, nealkoholik, visok 173 cm, iščem prijateljico za resno zvezo. Če si vitka, vesele narave, športnega tipa, stara do 69 let, ljubiteljica glasbe, sprehodov in potovanj, po možnosti iz Štajerske, se oglasi.
VZAJEMNO SPOŠTOVANJE 4/9

Čakam te 70-letna ljubljanska gospa, čakam in čakam, da se spoznava v najinem poletju, v sreči in nesreči, da nama bo skupaj mineval čas.
CVETJE V JESENI 5/9

Vdovec z območja 07, star 66 let, želim po tej poti spoznati prijetno, prijazno in pridno gospo za prijateljstvo. Če se ujameva, je kasneje mogoča zveza.
SEPTEMBER IN MORJE 6/9

Rad bi spoznal resno in razgledano prijateljico, nekadilko, za skupne izlete po naši lepi deželi. Sem vdovec, star 75+, upokojenec s štajerskega konca, nekadilec, voznik.
BREZ SLABE VOLJE 7/9

Sem 69-letni upokojenec mirne narave, 180/95, nealkoholik in nekadilec iz Ljubljane. Spoznati želim mirno, nežno in čustveno gospo vitkejše postave, voznico, iz območne skupine 01. Materialistke naj se ne oglašajo!
NEŽNOST 8/9

Sem prosta vdova, stara 72 let. Iščem poštenega, odkritega in dobrosrčnega vdovca starega od 72 do 75 let, z območja 02 ali 03, ni pa pogoj. Ne iščem bogastva, ampak poštenje, druženje in pogovor, ker samota ubija. Upam, da usoda najde pravo pot.
VIJOLICA 9/9

Iščem intelektualko, staro do 65 let, brez večjih zdravstvenih težav, ki rada potuje ter ima veselje do spoznavanja lepih slovenskih krajev.
POTOVANJA 10/9

Iščem žensko, ki je bila 4. 7. 2022 ob 14. uri v Zdravstvenem domu Vič pri zobozdravnici, kjer sem čakal na pregled. Pred odhodom mi je podarila lep nasmeh in z mano spregovorila nekaj besed. Ker ni imela prstana, je verjetno samska. Če se prepozna, naj mi piše.
LEP NASMEŠEK 11/9

Za resno zvezo iščem iskrenega prijatelja, starega do 63 let. Sem ločena, brez obveznosti, doma na Gorenjskem in imam 57 let.
SPOZNAJVA SE 12/9

75-letna vdova srednje postave s SŠI, brez slabih razvad, preprosta, iskrena, želim za prijateljevanje spoznati vdovca, starega do 78 let, da si polepšava dni na izletih, v toplicah, na obiskih predstav in ob pogovorih. Pričakujem pisemce iz Maribora ali bližnje okolice.
VEM, NEKJE ŽIVETI MORA 13/9

Sem vdovec iz Ljubljane in iščem urejeno gospo za jesen življenja. Bodi stara med 65 in 70 let, prav tako iz Ljubljane ali bližnje okolice in brez večjih obveznosti.
BLIŽINA 14/9

Sem preprosta, delavna, iskrena 65-letna upokojenka. Zaradi osamljenosti bi rada spoznala poštenega, prijetnega in urejenega prijatelja. Ne maram avanturista. Rada hodim v naravo, na morje in v toplice.
ŽAREK UPANJA 15/9

Verjamem, da nekje živi preprosta, topla, srčna ženska, vdova ali ločena, iz Notranjske ali Primorske, ki bi bila pripravljena spoznati 62-letnega vdovca, ljubitelja narave, za prijateljstvo ali kaj več. Želel bi, da si nekadilka.
POSKUSIVA 16/9

Iščem gospo Janjo, ki je vodja restavracije v Kranju. Pozdrav Janji, možu in hčerki »Taliti« od Jožeta.
URGENCA 17/9

Dragi gospod, ali si želiš, da se skupaj potepava, si to življenje polepšava, da ti ni nič težko, da se imava rada? Čaka te privlačna 60-letna dama, ki ve, kaj so vrednote življenja. Želim, da si inteligenten, situiran, lahko tudi iz tujine, star do 70 let.
ČAKAM TE 18/9
Spoznati želim urejenega in poštenega gospoda, prijatelja, sopotnika. Čas, ki mineva, je še podarjen in bi ga lahko preživela v razumevanju, spoštovanju in ljubezni. Stara sem 73 let, iz omrežne skupine 02.
LEPA JESEN 19/9

69-letni vdovec, ki rad hodi v planine, toplice in na morje, išče babico, staro od 60 do 67 let, za skupno življenjsko pot. Ni pomembno, od kod si, da si le odkrita, poštena in iskrena, voznica z območja 02.
PLANINSKI RAJ 20/9

Spoznati želim mlajšo upokojenko za skupno življenje in premagovanje osamljenosti, zaželen vozniški izpit. Lahko živiš pri meni v atrijski hiši.
OSAMLJENOST BO PRETEKLOST 21/9

Sem iz Ljubljane, izobražena, vitalna, materialno preskrbljena. Že nekaj časa sem vdova, živim sama. Želela bi spoznati gospoda višje postave iz Ljubljane, starega 70+, za druženje, izlete, toplice ali potovanja, vse je stvar dogovora.
SPOZNAJVA SE 22/9

Sem 64-letni upokojenec iz Prekmurja, iskren, preprost, osamljen, že dolgo ločen. Živim v najemnem stanovanju. Spoznati želim pošteno in iskreno nekadilko, staro od 58 do 64 let, prav tako iz Prekmurja.
PREKMURJE 23/9

Želim spoznati prijatelja višje postave, starega med 67 in 73 let. Sem srednje postave, visoka 165 cm, stara 65 let, upokojena. Bodi pošten, urejen, iz omrežne skupine 01, ni pa pogoj. Sem voznica s svojim avtom, živim sama.
NIKOLI NI PREPOZNO 24/9

Samski moški, strojni tehnik, star 64 let, upokojen, urejen, preskrbljen, s svojo hišo, visok 185 cm, težek 75 kg, brez slabih navad, iščem samsko, ločeno ali ovdovelo damo za prijateljevanje in resno zvezo.
V DVOJE JE LEPŠE IN LAŽJE 25/9

Na manjši kmetiji brez naslednikov iščem moškega ali žensko, ki živi sam oziroma sama. Pomagali bi si pri delu in v skupnem gospodinjstvu. Stara sem 66 let in brez obveznosti. Sem iz okolice Kranja in zaželeno je, da ste tudi vi s tega območja.
MIR IN PODEŽELJE 26/9

Sem preprosta 73-letna upokojenka, vdova, ljubiteljica narave. Živim sama v hiši. Rada bi spoznala sorodno dušo, da bi skupaj preživljala jesen življenja in premagala osamljenost. Bodi iskren in brez laži.
JESEN ŽIVLJENJA 27/9

Iščem iskrenega prijatelja brez slabih razvad, urejenega, samskega, mobilnega, starega od 73 do 76 let, iz okolice Maribora do Ptuja. Pomagajva drug drugemu in združiva prijetno s koristnim. Čaka te preskrbljena, poštena 75-letna ženska brez obveznosti in bogastva.
KAM LE ČAS BEŽI! 28/9

Sem 73-letna samska ženska brez obveznosti in bi želela po tej poti spoznati urejenega prijatelja, neavanturista, za izlete in sprehode. Bodi mojih let in iz okolice Celja.
ZA LEPŠO STAROST 29/9

Želim doživeti še kaj lepega v družbi prijetnega, uglajenega seniorja. Bodi višje postave in mlad po srcu, star okrog 80 let.
LETOM PRIMERNO 30/9

Vdovec, pošten, dobro preskrbljen, mladostnega videza, pri sedemdesetih letih želi spoznati gospo, staro od 60 do 70 let, pošteno, neizkoriščevalsko, brez večjih obveznosti, za prijateljstvo ali kaj več, na relaciji Koper–Ljubljana.
NEKAJ SREČE 31/9

Spoznati želim preprosto in pošteno žensko za druženje oziroma resno zvezo. Sem 75-letni vdovec s SŠI. Sem preskrbljen, s hišo in avtomobilom. Rad hodim v naravo, na morje in v toplice.
SREČANJE 32/9

Spoštovana gospa, poletja še ni konec. Čas bi bil, da se končno najdeva, tudi za vse lepo naprej. Samota ni prijetna, narediva korak, da se spoznava. Javi se 69-letnemu Kranjčanu z zagotovljeno eksistenco. Pogovor nekaj velja.
LABODJI SPEV 33/9

 

DRUGO

Iščemo upokojenko za pomoč v gospodinjstvu pri dveh starejših osebah v Ljubljani. Telefonska številka: 041 650 173.
ZANESLJIVA 34/9

Prodam Zeptrovo posodo »Soprano«, nerabljeno, z dodanim čistilom. Telefonska številka: 051 317 273.
KRANJ – HUJE 35/9

Iz 200 let stare hiše prodamo starine, opremo: mize, omare, mentrgo, uro, radio, televizijo, skrinje, kovčke, psiho, postelje in drobne stare predmete. Telefonska številka: 070 384 290.
SPODNJA GORENJSKA 36/9

Mlajšo upokojenko, doma v Stožicah ali soseski BS 7 (Bratovševa ploščad ali Glinškova ploščad), potrebuje vdova, ki živi sama v lepo urejeni manjši hiši, za pomoč in druženje dvakrat tedensko po dve uri v dopoldanskem času. Telefonska številka: 030 392 568.
LJUBLJANA 37/9

Stanovanje ponujam mlajši upokojenki brez obveznosti, mamici samohranilki ali mladi družini, ki bo imela tudi možnost dedovanja. Samota me ubija, živim sama v hiši in nimam naslednikov.
ŠTAJERKA 38/9

Prodam stekleno klubsko mizo za 50 evrov, obenem pa prosim dobre ljudi, če mi kdo podari rabljen, še delujoč šivalni stroj Bagat. Sem invalidska upokojenka in si ga ne morem kupiti. Pokličite le resni na telefonsko številko 064 257 736.
HVALA VNAPREJ 39/9

Prodam hišo ob Karinskem morju v bližini Zadra, veliko 86 m², z dvema terasama in pogledom na morje. Hiši pripada tudi 250 m² zemljišča, lokacija je izjemna, do morja le 150 m. Telefonska številka: 031 615 239.


BLIŽINA ZADRA 40/9
Prodam domači med, cvetlični, kostanjev in lipov, pridelan v neokrnjeni naravi Dolenjske. Nad 15 kg ga pripeljem tudi do Ljubljane. Telefonska številka: 041 377 919. 
MED PRODAM 41/9

67-letna samska ženska želim ponuditi popolno oskrbo osebi ali zakoncema na vašem domu. Sem zanesljiva in skrbna, zato sem vredna pogovora, po dogovoru preužitek, ni pa nujno. Telefonska številka: 040 756 409.
SPORAZUM 42/9

Mlajša intelektualka brez razvad iščem dobrosrčno upokojenko, ki živi sama in bi mi ponudila sobo ali del stanovanja. V zameno plačam stroške, druženje, nakupe, varnost, po službi. Gre za vzajemnost, vse drugo izključeno! Prednost: Šiška, Bežigrad, Dravlje, informacije: 040 621 424.
PLAČAM VSE STROŠKE 43/9

V Brkinih, 3 kilometre iz Ilirske Bistrice, oddamo zelo lepo opremljeno hišo (jedilnica, kuhinja, sanitarije, dnevna v pritličju, v nadstropju kabinet, dve sobi) upokojenskemu paru. Hiša ima asfaltirano dvorišče, centralno na drva ali olje. Pes ali muca nista ovira, telefonska številka: 040 621 424.
V BRKINIH ODDAMO 44/9

Enojni grob na Žalah v bližini krematorija prodam. Telefonska številka: 041 840 784.
ŽALE 45/9

V Zambratiji oddajamo apartma Ruj (55 m2, tri manjše spalnice) v pritličju hiše z ograjenim vrtom. Živali so dovoljene, ogled videopredstavitve na YouTubu. Do obale je pet minut hoje, nizko morje z mivko, primerno za starejše in otroke. Telefonska številka: 051 338 926.
JESEN NA MORJU 46/9

Ponujam nego in masažo na domu, skrb za dementne osebe v Kranju in Ljubljani. Telefonska številka: 041 670 756.
NUDIM NEGO 47/9

Prodam nov jogi velikosti 90 x 200 cm za 50 evrov. Telefonska številka: 070 892 195, Jožica.
JOGI PRODAM 48/9

Prodamo visoko pritlično hišo v Moravskih Toplicah, letnik 1973, na parceli 51 arov, na lepi, mirni lokaciji. Bivalna površina v pritličju je 112 m², tudi mansarda je primerna za stanovanje. Zraven so dve garaži, drvarnica in klet. Cena po dogovoru, pokličite na 070 770 296.
MORAVSKE TOPLICE 49/9

Prosim, ali mi lahko kdo podari ali posodi invalidski skuter, dokler bi ga potreboval. Telefonska številka: 031 688 854.
INVALIDSKI SKUTER 50/9

Iščemo prijetno in urejeno gospo z dobrimi izkušnjami na področju prodaje in jo vabimo v dišeče okolje prodajalne Atelier Rebul v Ljubljani (Citypark in/ali Center Interspar Vič). Zaželene so izkušnje z delom na blagajni, niso pa obvezne. Informacije: info@atelierrebul.si ali 041 453 352.  
DELO V PRODAJI 51/9  

Mlajši upokojenski par za daljše obdobje najame stanovanje, del hiše, manjšo hišo ali mobilno hišico, najraje na Primorskem, z možnostjo kasnejšega odkupa. Ponudiva lahko pomoč pri hišnih opravilih, prevozih in podobno. Telefonska številka: 041 652 828, Ljubo.
PRIMORSKA 52/9

Prodam značke, slike, revije Narava zdravi in knjigo Ročna dela. Telefonska številka: 031 431 491.
PRODAM 53/9

Prodam krožno žago za drva s ščitnikom, oblazinjeno posteljo s predalnikom za posteljnino in veliko masivno mizo za dnevno sobo. Informacije na telefonski številki: 031 452 359.  
PRLEKIJA 54/9

Prodam manjšo hišo v Prekmurju, pri Moravskih Toplicah, na dobri lokaciji. Bivalna površina hiše je 67 m², leto gradnje 1960, prenovljena 2017. V hiši je centralna kurjava. Telefonska številka: 070 770 296.
PRI MORAVSKIH TOPLICAH 55/9

76-letna upokojenka bi rada najela garsonjero v bližini Ljubljane: na Vrhniki, v Kamniku, Medvodah, Domžalah ali Grosupljem. Telefonska številka: 070 723 354.
GARSONJERO NAJAMEM 56/9  

© 2022 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media