Greste z nami v Zadar?

Prosti čas | junij '22

Od nedelje, 2. oktobra, do srede, 5. oktobra 2022, bo potekalo že 16. srečanje bralcev Vzajemnosti

Dragi bralci in prijatelji Vzajemnosti,

po dveh letih premora zaradi korone vsi že komaj čakamo, da se spet srečamo, poveselimo in družimo. Ker smo bili spomladi prepozni, smo se odločili za jesenski termin, ko je na morju še vedno prijetno toplo.

Tokrat bomo spoznavali severno Dalmacijo, točneje Unescovo mesto Zadar, od koder je lepo izhodišče za potepanje po bližnji okolici z ladjo ali avtobusom. Poskrbeli bomo za razgibavanje, izobraževanje in zabavo. Nastanjeni bomo v hotelu Pinija s štirimi zvezdicami v malem kraju Petrčane pri Zadru, na polotoku, obdanem s pinjami in prodnato plažo. Hotel ima zunanji in notranji sladkovodni bazen.

Na pot se bomo podali v nedeljo zjutraj iz različnih krajev Slovenije. Pred prihodom v hotel bomo obiskali Zadar in se sprehodili po starem mestnem jedru. Po ogledu bo nekaj prostega časa za osvežitev, nato sledi prevoz do hotela, kjer bo po nastanitvi krajši kulturni program s pijačo dobrodošlice.

Davor Radolfi

Drugi in tretji dan bomo imeli predavanja in izlete. Vrtnar Davor Špehar bo svetoval o tem, kako si naredimo ekološki vrt in nam zaupal domače rešitve za vrtne težave, mlada zdravnika Cene Jerele in Anej Kokovnik pa nam bosta svetovala, kako okrepiti imunski sistem in se pripraviti na zimo. Zjutraj bomo telovadili s Savino Vybihal, zvečer pa se bomo poveselili in zaplesali. Na enem izmed večerov bo nastopil hrvaški latino pevec Davor Radolfi.

Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom na otok Pag, kjer si bomo otok ogledali s panoramske točke, potem pa še mesto Pag in muzej čipk. Predvidena cena izleta je 25 evrov na osebo.

Za izlet z ladjico se bomo z avtobusom zapeljali do otoka Murter. Od tam pa z ladjo do južnega dela otoka Kornat in potem okrog otoka med številnimi otoki in otočki najlepšega dela nacionalnega parka Kornati. Sledi kosilo (pečena riba ali meso na žaru s prilogo in pijačo). Popoldne se bomo skozi ožino Proversa med otoki Kornat in Žut na eni in Pašman na drugi strani vrnili nazaj na Murter in se z avtobusom odpeljali v hotel. Predvidena cena izleta je 42 evrov na osebo.

Zadnji dan se bomo zapeljali z avtobusom do vasice Žerava, ki je nedaleč od Petrčan. Tam si bomo ogledali farmo oslov in med drugim izvedeli, zakaj je mleko oslice tako dragoceno. Pot bomo nadaljevali proti Sloveniji s postankom na poti in možnostjo kosila (doplačilo). Domov bomo prišli v večernih urah.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je 279 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 309 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, avtobusni prevoz in celoten program (brez izletov ter kosila zadnji dan).

Doplačilo: za enoposteljno sobo je 60 evrov na osebo, avtobusni izlet na Pag, izlet z ladjico na Kornate s kosilom, kosilo na poti zadnji dan.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slo­venskih mest, če bo prijavljenih vsaj deset potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se druženja z vami!

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana: 01/200 62 22, BTC Hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Maribor: 02/234 69 55, Koper: 05/663 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12, Novo mesto: 07/393 02 20, Klicni center: 01 /200 61 11 in M holidays Supernova Ljubljana Šiška: 01/500 59 02 ter Supernova Celje: 03/426 80 80 


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media