Vabimo vas v našo družbo v Zadar 

Prosti čas | julij '22

Na 16. srečanje bralcev Vzajemnosti, ki bo potekalo od nedelje, 2. oktobra, do srede, 5. oktobra 2022. 

Dragi bralci in prijatelji Vzajemnosti,

ali se še spomnite, kako lepo smo se imeli na prejšnjih druženjih? Vedno so prehitro minila in ob vrnitvi domov smo že zbirali predloge, kam gremo naslednje leto.

Tokrat bomo spoznavali severno Dalmacijo: Unescovo mesto Zadar, Kornate in otok Pag. Nastanjeni bomo v hotelu Pinija s štirimi zvezdicami v mestu Petrčane pri Zadru, na polotoku, obdanem s pinjami in prodnato plažo. Plavali boste lahko ne glede na vreme, saj ima hotel zunanji in notranji sladkovodni bazen. 

Na pot bomo šli v nedeljo zjutraj iz različnih krajev Slovenije. Najprej si bomo ogledali Zadar, nato pa se bomo zapeljali do hotela, kjer nas bodo po nastanitvi pričakali domačini s kulturnim programom in pijačo dobrodošlice. 

Kot po navadi bomo poskrbeli za razgibavanje, izobraževanje in zabavo. Drugi in tretji dan bomo imeli predavanja in izlete. Vrtnar Davor Špehar bo svetoval, kako si naredimo ekološki vrt, in nam zaupal domače rešitve za težave na vrtu, mlada zdravnika Cene Jerele in Anej Kokovnik pa nas bosta poučila, kako okrepiti imunski sistem za zimo. Zjutraj se bomo lahko na uri telosvadbe razmigali s Savino Vybihal, zvečer pa se bomo poveselili in zaplesali. Zapel nam bo tudi priljubljeni latino pevec Davor Radolfi.

Vedno se vas največ odloči za izlet z ladjico. Z avtobusom se bomo zapeljali do otoka Murter, od tam pa z ladjo do južnega dela otoka Kornat in potem okrog otoka med številnimi otoki in otočki nacionalnega parka Kornati. Za kosilo bomo imeli pečeno ribo ali meso na žaru s prilogo in pijačo. Skozi ožino Proversa med otoki Kornat in Žut na eni in Pašman na drugi strani se bomo vrnili nazaj na Murter, kjer nas bo čakal avtobus. Predvidena cena izleta je 42 evrov na osebo.

Lahko pa boste izbrali izlet z avtobusom na otok Pag, ki si ga bomo ogledali s panoramske točke, potem pa se še sprehodili po mestu Pag in obiskali muzej čipk. Predvidena cena izleta je 25 evrov na osebo.

Zadnji dan si bomo v vasici Žerava v bližini mesta Petrčane ogledali še farmo oslov, kjer bomo med drugim izvedeli, zakaj je osličje mleko tako dragoceno. Potem bomo pot nadaljevali proti domu, se na poti ustavili, in kdor bo želel, se bo lahko odločil za kosilo (doplačilo). Domov bomo prišli v večernih urah.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je 279 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 309 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, avtobusni prevoz in celoten program (brez izletov ter kosila zadnji dan).

Doplačilo: za enoposteljno sobo je 60 evrov na osebo, avtobusni izlet, izlet z ladjico s kosilom, kosilo na poti zadnji dan.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slo­venskih mest, če bo prijavljenih vsaj deset potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se druženja z vami!

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana: 01/200 62 22, BTC Hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Maribor: 02/234 69 55, Koper: 05/663 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12, Novo mesto: 07/393 02 20, Klicni center: 01 /200 61 11 in M holidays Supernova Ljubljana Šiška: 01/500 59 02 ter Supernova Celje: 03/426 80 80  


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media