Ko nam zadiši meso

Prehrana
S hladnejšimi dnevi, pordelimi listi na drevesih in prvimi kostanji se na jedilnike vrne tudi več mesnih jedi. Te nas ogrejejo povsem drugače kot ribe poleti, ki dajejo občutek hladu. Meso navadno v loncu povežemo tudi s krepkejšimi začimbami, ki prav tako grejejo, mesno jed odišavijo in jo naredijo lažje prebavljivo.
Ne bojte se začimb in jih pri kuhi uporabljajte v večjih količinah. Namesto perutnine, svinjine in govedine poskusite kdaj drobovino in še kakšen manj cenjen kos mesa.
Koristni napotki:
Prikazan je samo večji odlomek članka. Ogled celotnih člankov je na voljo naročnikom, ki se za ogled članka v celoti lahko prijavijo tu.
Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.
Če niste naročnik, se lahko naročite tu.