Štiri dni druženja bralcev Vzajemnosti

1. junij 2015

Na trgu Novega Vinodolskega smo zaplesali skupaj z domačini.

Za nami je 11. srečanje bralcev in prijateljev Vzajemnosti, ki je bilo minuli vikend v Novem Vinodolskem. Preživeli smo štiri prijetne sončne dni ob morju z veliko druženja in zabave. Za začetek objavljamo utrinke iz prvega dne našega druženja. Na poti do Novega Vinodolskega smo obiskali Trsat nad Reko in tamkajšnjo cerkev, posvečeno Jezusovi materi Mariji, kjer je staro romarsko središče. Največja znamenitost cerkve je slika Trsatske Marije, ki naj bi jo naslikal evangelist Luka.

Po nastanitvi v Novem Resortu & SPA smo se odpeljali v Novi Vinodolski, kjer so nas na trgu sredi kraja pričakali domačini s kulturnim programom. Zapeli, zaigrali in zaplesali so nam njihove pesmi in plese. Okrog 400 udeležencev srečanja je preplavilo prijetno mestno središče, najlepše pa je bilo, ko smo skupaj z domačini tudi zaplesali.

Druženje, ples in petje smo nadaljevali po večerji v večnamenski dvorani, kjer smo bili nastanjeni. Za zabavo so vse tri večere skrbeli Fantje izpod Lisce. Prvi večer smo imeli prvi predizbor tekmovanja Vzajemnost ima talent. Predstavil se nam je pevski zbor, ki so ga sestavljali udeleženci srečanja enega od avtobusov, potem plesni par in pevec. Naslednji dan so nas čakali izleti, pa predavanja, drugi predizbor talentov, zapel pa nam je tudi Alfi Nipič. Foto reportažo si boste lahko ogledali jutri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jožica Dorniž 

Oglejte si tudi

Razigrano, pisano in veselo
29. september 2023

Starejši niso breme družbe
28. september 2023

Nova predsednica Zdusa je postala Zdenka Jan
19. junij 2023 Po dveh mandatih vodenja...

Ko se prijatelji spet srečajo …
2. junij 2023 Spomini z jesenskega srečanja...

Pokazali so bogastvo ustvarjanja po društvih
26. maj 2023 Včeraj so se na Gospodarskem...

 


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media