Filmski večeri v Arboretumu

22. julij 2021

Z današnjo (brezplačno) projekcijo restavrirane verzije kultne komedije Tistega lepega dne režiserja Franceta Štiglica se v Arboretumu Volčji Potok  začenja filmsko poletje, ki ga pripravljajo v sodelovanju s Kulturnim domom Franca Bernika Domžale oziroma Mestnim kinom Domžale.

Vse do 28. avgusta boste lahko vsak četrtek, petek in soboto pod zvezdnim nebom uživali v dobrih filmih. Med drugim bodo na sporedu premiere dveh letošnjih oskarjevcev Oče – The Father in Minari, posebnih projekcij Lovci na tartufe, Hrupna soseda, Anette, Gospa z vrtnicami, naše prve projekcije s kužki Sinovi burje, koncert filmske glasbe Simfoničnega orkestra Domžale-Kamnik ter predpremiera novega dokumentarnega filma Divja Slovenija.

Filmski večeri v Arboretumu potekajo na travniku blizu vhoda v park, kjer so pripravljeni stoli, lahko pa prinesete tudi svojo blazino, ležalnik ali kar piknik odejo. Projekcije se pričnejo ob 21. uri, od 19. avgusta dalje pa ob 20.30 (s filmsko vstopnico lahko vstopite park eno uro prej).

Cena vstopnice je 5 evrov, za otroke, šolarje do 15. leta starosti, invalide in njihove spremljevalce ter brezposelne je 2,50 evra, invalidi na invalidskih vozičkih imajo prost vstop. Sezonska vstopnica za ogled filma ne velja. Ob slabem vremenu bo projekcija filma ob isti uri in še naslednji dan ob 18. uri v dvorani Mestnega kina Domžale (Ljubljanska 61). Spremembe bodo objavljene na družabnih omrežjih in na spletnih straneh https://www.arboretum.si, http://www.kd-domzale.si/

V Arboretumu Volčji Potok lahko unovčite tudi turistične bone. Najnižji možni znesek je 17 evrov (kar je enako ceni dveh dnevnih vstopnic za odrasle).


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media