Pridite na festival športa!

8. september 2023

 V parku Tivoli bo dva dni potekal 1. Ljubljanski festival športa, na katerem bodo obiskovalci lahko na enem mestu spoznali različne športne panoge (40 športov), se udeležili vodenih vadb ter se preizkusili v različnih izzivih in 11 tekmovanjih. Poskrbljeno bo tudi za odlično kulinariko, ne bo pa ponudbe alkoholnih pijač, saj sta šport in alkohol nezdružljiva. Dogajanje bo v soboto zvečer sklenil koncert Magnifica.

Danes dopoldne bodo učenke in učenci ljubljanskih osnovnih šol spoznavali različne športe in se preizkusili med seboj. Ob 11. uri jih bo obiskal tudi župan Zoran Janković. Popoldne se bodo začele Športne igre zaposlenih, na katerih se bodo pomerile ekipe sodelavcev iz podjetij in drugih organizacij.

V soboto, 9. oktobra, pa bo v parku Tivoli pestro športno dogajanje potekalo ves dan.  Obiskovalci se bodo s pomočjo številnih klubov, zvez in društev, ki delujejo v Ljubljani, preizkusili v košarki, nogometu, atletiki, golfu, smučanju, jogi in številnih drugih športih, se udeležili 11 športnih tekmovanj, obiskali športno posvetovalnico, opravili meritve ter kupili športno opremo. Nekaj programov bo namenjenih tudi preizkusu zdravstvenega stanja prebivalcev s področja športa. 

Festival bodo obiskali tudi vrhunski športniki, člani šestih najboljših ljubljanskih klubov. Ob 18. uri pa vabljeni k ogledu tekme in navijanju za rokometašice RK Krim, ki se bodo v ligi prvakinj pomerile s poljsko ekipo Zaglebie Lubin, spročajo z Mestne občine Ljubljana in pozivajo obiskovalce, da na festival športa pridejo z mestnim prevozom, saj zagotavljajo brezplačno vozovnico do parka Tivoli.

Več o športnem dogajanje v Tivoliju najdete na povezavi: festival-sporta


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media