Turistična agencija Palma organizira

Prosti čas | nov. '10

Predbožična Tirolska, Innsbruck in Swarovski

Datum: 4. december

Vstopne postaje: Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana, Kranj

Vožnja z avtobusom mimo Beljaka, Spittala do Lienza, kjer se bomo sprehodili po osrednjem trgu z adventnim sejmom. V Brixnu si bomo v mestnem središču ogledali znamenitosti in adventni sejem. Prek najvišjega mostu v Evropi »Europabrücke« bomo prispeli v tirolsko prestolnico. Skupaj si bomo ogledali najznamenitejše zgradbe v mestnem jedru, uživali v ozračju, ki je v predbožičnem času v Innsbrucku izjemno. Še zlasti zvečer, ko mesto zažari v vsem blišču. Večerja in prenočevanje v hotelu v bližnjem kraju.

Po zajtrku se bomo odpravili v muzej kristalov Swarovski, kjer bomo lahko občudovali stvaritve sodobne arhitekture in umetnosti, narejene iz kristalov. V posebni trgovini si bomo ogledali kristalne izdelke za vsakdanjo rabo in lahko tudi kaj kupili. Ogledali si bomo tudi grad Ambras, obdan s čudovitim parkom, ki je bil nekoč rezidenca Ferdinanda II. Doma bomo v večernih urah.

Cena: 118 evrov

Vključuje pa: avtobusni prevoz, polpenzion v hotelu ali penzionu s tremi zvezdicami, vstopnino za muzej Swarovski, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila: enoposteljna soba 25 evrov, prijavnina 7,5 evra na prijavnico.

 

 

Čarobni utrip Solnograške

Datum: 11. december 2010

Vstopne postaje: Slovenj Gradec, Celje, Ljubljana, Kranj

V pokrajini Solnograško v Avstriji je več zelo zanimivih predbožičnih sejmov, ki v praznično razsvetljenih in okrašenih mestih z bogato ponudbo ponujajo obiskovalcem prijetna doživetja. V St. Gilnu se bomo vkrcali na ladjo in se popeljali po jezeru Wolfgangsee, ki ima v zimskem času poseben čar, do kraja St. Wolfgang, kjer si bomo ogledali cerkev z znamenitim krilnim oltarjem in se sprehodili po božičnem sejmu s tradicionalnimi solnograškimi izdelki. Naslednji ogled tradicionalnega božičnega sejma bo v Bad Ischlu, kjer je imel poletno rezidenco Franc Jožef. Uživali pa bomo še na adventnem sejmu Prazniki kot nekoč v mestecu Gmünd ob jezeru Traunsee.

Cena: 48 evrov

Vključuje pa avtobusni prevoz, vožnjo z ladjo in vodenje izleta.

Informacije in prijave: Palma d.o.o., Lilekova 5, Celje PE: Celje: 03/428-43-00; Velenje: 03/898-43-70, Koper: 05/663-36-60; Portorož: 05/671-06-80; Maribor: 02/480-39-00; Kranj: 04/202-08-80 (Planet Tuš); Novo mesto: 07/393-14-60,61 (Planet Tuš); Ljubljana: 01/520-27-00 (Tuš).


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media