Izbira poti, kjer je svetloba

Dobro počutje | maj '15

ŠE LEPŠE Z VZAJEMNOSTJO

Sonja pred preobrazbo ...

Sonja Butinar iz Izole, ki je po poklicu fizioterapevtka, se je za večjo spremembo v življenju odločila že pred osmimi leti. Zaradi prezaposlenosti in utrujenosti je nekega dne sklenila, da je skrajni čas, da začne delati za svoje boljše počutje. Udeležila se je delavnice Magičnost gibanja, ki jo je odpeljala na nova duhovna pota in ji spremenila življenje. S pomočjo Vzajemnosti pa se je odločila še za preobrazbo svoje podobe.

»Da narediš spremembo, moraš biti pogumen in izbrati moraš tisto pot, kjer je svetloba,« nam je zaupala. Tako je pred leti spoznala Leticijo Fortin, ki se posveča energijskim tehnikam in je tudi na Primorskem organizirala delavnico o energijskih in samozdravilnih tehnikah. S Sonjo sta postali prijateljici in kasneje tudi sodelavki, zdaj skupaj vodita skupino, kjer se učijo različnih tehnik za dvig energije, samospoznavanja, samozdravljenja in širjenja zavesti. »Brez tega duhovnega znanja ne bi bila to, kar sem. Šele to je moje pravo življenje,« pravi zadovoljna Sonja, ki bo v kratkem dopolnila 61 let in se počuti zdravo in polno energije. Veseli se še ene spremembe – čez dva meseca se bo upokojila in pred njo je že polno načrtov, kako si bo uredila življenje. Sonja je mati treh odraslih otrok, ima tudi dva vnuka in mesec staro pravnukinjo. Rada ima svoje otroke, vendar pravi, da je prav, da živijo svoje življenje. Prepričana je, da starši pogosto delamo napake, ker bi otroke radi obdržali pri sebi. 

Sonja je od nekdaj imela dolge lase, zato se ni odločila za povsem kratko frizuro, kljub temu je bila sprememba velika. Frizerka Tanja iz salona Harologi jo je stopničasto postrigla, naredila bakrene in svetle pramene in ji lase skodrala z likalnikom. Ustvarila je mehko padajočo pričesko v toplih barvnih odtenkih, ki so Sonjo poživili. Vizažistka Vesna, ki predstavlja podjetje Oriflame, je gospe Sonji s tekočim pudrom izenačila polt, oči poudarila z zlatimi odtenki in zelenim senčilom. Z maskaro ji je poudarila trepalnice in s čokoladnim črtalom obrobila zgornjo veko. Lička je poudarila z mareličnim senčilom, za ustnice pa uporabila ciklamno rožnato šminko.

... in po njej. Razlika je očitna.

Prijateljica Leticija je bila navdušena nad njeno novo podobo, prav tako Sonja, ki je bila zelo zadovoljna, da se je odločila za spremembo. Njen pogum se ji je spet obrestoval.

Če si želite novo pričesko in nasvet, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti urednistvo@vzajemnost.si s pripisom Še lepše z Vzajemnostjo. Ne pozabite pripisati vaših podatkov (ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, če ga imate) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembo. Zaželeno je, da nam pošljete tudi svojo sliko. Morda bomo izžrebali prav vas.

Besedilo in fotografiji: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media