Bliža se srečanje bralcev Vzajemnosti

Prosti čas | maj '15

v Novem Vinodolskem

od četrtka, 28., do nedelje, 31. maja 2015

Le še tri tedne nas loči od 11. srečanja bralcev in prijateljev Vzajemnosti, ki bo tokrat v Novem Vinodolskem. Še je čas, da se prijavite na srečanje, kjer bo poskrbljeno za razvajanje, druženje, izlete, izobraževanje in zabavo. Z nami bo tudi Alfi Nipič, ki nam bo zapel svoje največje glasbene uspešnice. Poskrbeli bomo tudi za presenečenje, ki vas bo še dolgo spominjalo na naše srečanje in druženje z glasbeno legendo. 

Nastanjeni bomo v »Novem Resortu & SPA«, novejšem počitniškem naselju, ki je v neposredni bližini Novega Vinodolskega, in sicer v hotelu »The View« s 5 zvezdicami in v apartmajskih hišah s 4 zvezdicami. Razvajali se bomo lahko v enem največjih SPA-centrov v Evropi in se kopali v notranjih ali zunanjih bazenih z ogrevano morsko vodo. V naselju so tudi teniška igrišča in igrišče za mali nogomet.

PROGRAM

Prvi dan si bomo na poti ogledali Reko s Trsata, kjer stoji starodavna utrdba. V Novem Vinodolskem nam bodo po pijači dobrodošlice domačini pripravili kulturni program, po večerji pa sledi zabava ob glasbi. Drugi in tretji dan bo tudi več predavanj: Marije Merljak o zdravi prehrani, dr. Tomislava Majića, specialista internista kardiologa, o skrbi za zdravo srce in ožilje in Davorja Špeharja o skrivnostih vrtnarjenja.

Vsako jutro se boste lahko razgibavali s Savino Vybihal, čas pa bo tudi za izlete po okolici Novega Vinodolskega, na otok Rab, Plitvice ali z ladjico do otoka Krka, zvečer pa se zabavali ob glasbi v živo. Četrti dan, v nedeljo, se bomo po zajtrku odpravili proti Zagrebu, kjer si bomo z vodnikom ogledali znamenitosti hrvaškega glavnega mesta.

Cena: 199 evrov vključuje avtobusni prevoz, kulturni program v Novem Vinodolskem, nastanitev v dvoposteljni sobi v apartmaju s 4 zvezdicami za 4 osebe (zasebna spalnica in kopalnica, souporaba velikega balkona in dnevnobivalnega prostora s kuhinjo), vstop v SPA-center (notranji bazen z ogrevano morsko vodo, vodne masaže, fitnes center, savne), 3-krat polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja), vsak večer zabava z ansamblom, nastop Alfija Nipiča in Žige Laknerja, jutranjo »telosvadbo« s Savino Vybihal, predavanja Marije Merljak, dr. Tomislava Majića in Davorja Špeharja, vodeni ogled mesta Zagreb, animacije, vodenje na poti in turistično takso.

 Dodatni izleti so po želji in za doplačilo:

  • Vinske in razgledne ceste Vinodola: postanek na razglednih točkah z razgledom na Kvarner in Dalmacijo in pri stekleni kapelici, ogled vinske kleti z degustacijo vin, piknik kosilo z eno pijačo in nastop klape Vinčace. Cena: 20 evrov.
  • Izlet z avtobusom na otok Rab: panoramski ogled otoka in ogled mesta Rab z lokalnim vodnikom. Cena: 20 evrov.
  • Izlet z ladjo na otok Krk in Vrbnik: aperitiv, pijača na ladji, vožnja s cestnim vlakom do Vrbnika, ogled Vrbnika z lokalnim vodnikom, degustacija vina in kosilo. Cena: 25 evrov.
  • Izlet z avtobusom v narodni park Plitviška jezera: ogled narodnega parka z lokalnim vodnikom, prosti čas za individualne oglede. Cena: 35 evrov.

Cene izletov so za osebo pri minimalno 40 potnikih. V primeru manjšega števila potnikov ali slabih vremenskih razmer si pridržujemo pravico do odpovedi ali spremembe posameznega izleta.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta (parkirišče v garaži – doplačilo 5 evrov na dan).

Prisrčno vabljeni!

Za dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Palma na brezplačno telefonsko številko 082 80 9000 ali obiščite eno izmed Palminih poslovalnic.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media