ZDRAVJE KRATKE

Dobro počutje | jul. '16

 

Posebna akcija: kapsule chia 1 + 1 brezplačno!

Bralkam in bralcem Vzajemnosti, ki boste 11. ali 12. 7. 2016 naročili olje Chia v mehki kapsuli, bodo v Medexu brezplačno poslali še eno enako pakiranje. Naročila sprejemajo na spletni strani www.medex.si (v opombe vpišite, da ste bralka oz. bralec Vzajemnosti) ali na brezplačni telefonski številki 080 12 10.

Da bodo sklepi kot podmazani

Indijska rastlina kurkuma vsebuje kurkumin, ki zmanjšuje vnetni odziv telesa, zato je priporočljiva za dobro gibljivost sklepov. Samo v kapsulah KurkuFit je oblika vezanega kurkumina, ki ga telo 29-krat bolje izrabi kot druge oblike kurkumina. Zdravju koristne lastnosti KurkuFita: za izboljšano gibljivost sklepov, za prečiščevanje telesa, za zdrava jetra in žolč, prispeva k normalni prebavi, ščiti telo pred prostimi radikali, za kožo, za možgane in živčevje. Ne povzroča težav z želodcem, je brez GSO in primeren za vegetarijance. Na voljo v lekarnah in na www.naturamedica.si, tel. št.: 0356 30022, 040 214 620.

Uspešno zdravljenje KML

Kronična mieloična levkemija (KML) je redka krvna rakava bolezen, pri kateri krvotvorne celice v kostnem mozgu izdelujejo preveč krvnih celic, med drugim tudi nezrelih. Najpogosteje zbolijo ljudje starejše in srednje generacije. Znaki so neznačilni (utrujenost ali slabša odpornost), bolezen pogosto odkrijejo naključno ob pregledu krvi. Na ta način v Sloveniji vsako leto odkrijejo v povprečju 15 novih bolnikov.

Je pa to bolezen, ki je v zadnjih 15 letih na področju hematoonkologije doživela največji napredek v zdravljenju. Iz smrtne je postala kronična bolezen in ob sodobni in redni terapiji omogoča bolnikom kakovostno življenje.

Strokovnjaki Kliničnega oddelka za hematologijo UKC Ljubljana želijo nadgraditi obravnavo z uvajanjem organizirane psihološke in prehranske podpore ter nadzorovane telesne vadbe bolnikov, pri čemer jih zelo podpirajo člani Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L.

Magnezij za mišice, srce in živčevje

Magnezij sodeluje pri normalnem delovanju mišic, srca in živčevja. Okusen granulat GrandeMag z magnezijem vsebuje magnezij s prijetnim okusom pasijonke brez umetnih sladil. Zaužijemo ga lahko brez vode.

Na voljo je v lekarnah, specializiranih prodajalnah, www.fidimed.si. Za brezplačni vzorček pokličite na 080 32 35.

Anita Žmahar


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media