Nikoli ji ni dolgčas

Dobro počutje | nov. '16

ŠE LEPŠE Z VZAJEMNOSTJO

Joži Zaplotnik pred preobrazbo ...

Joži Zaplotnik iz Naklega je k prijavi za stilsko preobrazbo pritegnil novi videz naše naročnice iz Kamnika, ki smo jo predstavili v septembrski Vzajemnosti. Še posebej ji je bilo všeč, kako lepo je bila naličena. Vesela je bila, ko smo jo poklicali, saj česa takšnega še nikoli ni preizkusila.

Gospa Joži je upokojena že 24 let in dobršen del tega obdobja je tudi naročnica Vzajemnosti. Revija ji je zelo všeč, prebere jo od začetka do konca. Zelo rada bere tudi knjige, še posebej ezoteriko. Vso delovno dobo je delala kot računovodkinja, odkar se je upokojila, pa z veseljem spoznava nove stvari. Pravi, da ji ni nikoli dolgčas. Dolga leta je hodila k telovadbi, potem pa je celo vse do lani igrala odbojko. Pri Športnem društvu Naklo, kjer je trenirala in igrala, je bila najstarejša igralka. Zdaj pa enkrat tedensko obiskuje či gong v Kranju, dve leti je že tudi prostovoljka pri medgeneracijskem društvu Z roko v roki, tako enkrat tedensko obiskuje dva stanovalca Doma starejših občanov Naklo. Je njuna družabnica za pogovor in v tem času so se med njimi stkale že prave prijateljske vezi.

... in po njej

Seveda skrbi tudi za vrt in tudi tu uvaja novosti, trenutno je navdušena nad različnim jagodičjem. Ponosna je na svoja otroka, sina Uroša in hčer Darjo, ter na vnuka Maja in Julijo. V hiši živi s hčerino družino, s katero se zelo dobro razume.

Vsa zadovoljna se je prepustila frizerki Tanji iz salona Harologi in vizažistki Vesni, ki predstavlja podjetje Oriflame. Tanja ji je pobarvala lase v medeno svetlih tonih z bakrenimi prameni in jih stopničasto postrigla. Vesna pa je v skladu z barvo las uporabila senčilo v svetlečih zlatih tonih, ji potemnila obrvi, rahlo izenačila polt in dodala malo barve na lica. Za ustnice pa sta v skladu z majico izbrali toplo rožnato šminko.

Če si želite novo pričesko in nasvete, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti: urednistvo@vzajemnost.si s pripisom: Še lepše z Vzajemnostjo. Ne pozabite napisati svojih podatkov (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, če ga imate, telefonsko številko) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembo. Zaželeno je, da nam pošljete tudi svojo fotografijo. Morda bomo izžrebali prav vas.

Besedilo in fotografiji: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media