Horoskop za leto  2017

Prosti čas | jan. '17

OVEN

Na začetku leta boste nekoliko zapostavljeni: vaš čas bo prišel konec januarja in na začetku februarja. Ne hitite in ne silite v ospredje v času, ko imate premalo energije: rajši počakajte na svoj čas, ko po logiki narave blestite, in boste deležni občudovanja svojih sposobnosti vse do konca maja. Nič zato, če preživite otožno obdobje marca, to vas okrepi, da postanete sočutni in razumevajoči. Za srečo v ljubezni morate sprejeti vsa čustva čez poletje. Jeseni ustvarite delovne navade, konec oktobra se preizkusite v partnerstvu. Iskreno čustvovanje vam bo prineslo poslovni uspeh in osebni razvoj.

 

BIK

Umirjeni vstopate v novo leto, družabni ste in vpeti med ljudi. Marca boste postali živahni, radi boste v naravi, dejavni boste na vseh področjih: zdrav duh v zdravem telesu. Aprila si po vsakem opravilu privoščite kratek počitek, prilagajajte se in obnavljajte moči. Junija boste imeli srečno obdobje, obdani boste z lepoto in deležni ljubezni. Julija bodo živahni pogovori, občasno prepir zaradi nestrinjanja, konec avgusta se boste nekoliko povlekli nazaj in konec septembra uresničili pomembne cilje. Želje se vam bodo uresničile proti koncu leta, od oktobra naprej krepite sodelovanje s prijatelji.

DVOJČKA

V novo leto boste vstopili nekoliko zadržani, že drugi teden januarja boste začutili zagon, trdno odločeni, da boste dosegli pomembne cilje. Marca boste doživeli nepričakovano spremembo, hitro se boste prilagodili novim okoliščinam. Izkušnje vas bogatijo. Aprila boste našli dobro rešitev, povezali se boste s pravimi ljudmi. Čez poletje vas bodo vodila čustva in občutki, pogosto boste uživali, občasno boste žalovali za izgubljeno priložnostjo. Jeseni boste okrepili svoje moči, delovali boste zrelo, da se boste proti koncu leta stabilizirali za dobro sodelovanje: odigrali boste vidno vlogo v okolju.

RAK

Uresničite svoja prizadevanja, zavedajte se tihega hrepenenja, ki deluje v ozadju kot gonilna sila. Poskrbeli boste za druge, v okolju mora vse brezhibno delovati. Marca boste imeli občutek, da ste zapostavljeni, junija boste prišli na svoj račun: imeli boste ogromno moči, zamisli, ker boste prijetno razpoloženi, bodo hoteli biti vsi v vaši družbi. Organizirajte majhne skupine za doseganje ciljev in krepitev zadovoljstva. Avgusta se boste predajali ljubezni, ne menite se za ljubosumnost; ustvarjajte prijetno okolje bivanja in druženja, novembra se bo srečno obdobje ponovilo. Opravili boste vse naloge.

LEV

Radi bi si dali obljube v novem letu, vendar so vaši globoki občutki povezani s prepričanji: ko v nekaj verjamete, zlahka dosežete cilj. Februarja boste postali sproščeni, veseli boste sprememb, druženja in razprav s prijatelji. Potem se boste nekoliko umaknili, obnovili moči. Po zaljubljenosti konec marca se boste trudili za uspeh in za priznanje vse do konca junija. Umirjeni boste do konca julija, potem boste poskrbeli za telesne moči, zdravo prehrano in okrepili samozavest do konca septembra. Nova znanja in spretnosti boste uspešno unovčili oktobra in decembra. November bo mesec ljubezni.

DEVICA

Novo leto boste začeli s hrepenenjem: radi bi doživeli nekaj posebnega, za to ste pripravljeni čakati ugodne okoliščine. Ne bo dovolj samo pridno delo, prepoznati morate priložnost v okolju. V drugi polovici januarja se boste počutili dobro, konec februarja boste deležni povabila partnerja za sodelovanje, ki ga boste aprila udejanjili v skupnem projektu. Čaka vas preizkušnja vztrajnosti in potrpežljivosti: prisluhnite svojim občutkom čez poletje, vprašajte se, ali si to res želite. Septembra boste doživeli hladen tuš, kar vas bo še okrepilo. Konec oktobra boste uspešni na vseh področjih. Ljubezen.

TEHTNICA

V veselem pričakovanju boste vstopili v novo leto: skrbite za red in disciplino, odprti ste za nove ideje in izkušnje, vendar vas bodo preplavila čustva. Kdor visoko leta, nizko pade. Priznajte si občutke, posebej marca, da si boste v drugi polovici aprila obnovili moči. Telesna dejavnost prekine ujetost v občutke, junija boste postali že praktični, v juliju razigrani, avgusta boste pretirano sočutni in občasno zaskrbljeni. Konec septembra pride vaše dobro obdobje, okrepili boste svoje moči v drugi polovici oktobra, da boste radodarni, skrbni, veliko boste dajali in v dobrem sodelovanju zaslužili.

ŠKORPIJON

Blišč in živahno dogajanje na začetku leta bosta prebudila skrite sile v vas: v neposrednem okolju ustvarite območje zaupanja in prijateljstva. Februarja boste pridno delali, da boste zaslužili dovolj za brezskrbno življenje, naj gre za denar, urejanje okolja ali pridobivanje znanja. Spomladi boste nekoliko zamorjeni, ker boste morali dajati prednost drugim ljudem. To je čas za obnovitev vaših moči: prepoznali boste svojo vlogo in poslanstvo v okolju. Kdor bo od aprila do septembra v ozadju, bo od oktobra blestel v ospredju. Prepustite se toku dogajanja, prisluhnite sebi, decembra boste slavili s prijatelji.

STRELEC

Mirno in zadržano razpoloženje vas bo spremljalo do konca januarja. Želite si stabilno življenje v zaupnem krogu prijateljev, ker se zavedate, kako ranljivi ste, kadar se prepustite dogajanju brez zadržkov. Februarja boste reševali zaplete iz preteklosti, pogosto boste otožni, našli boste dobre rešitve. Od aprila do avgusta si boste nabrali izkušnje, zaradi katerih boste postali odgovorni, zanesljivi in disciplinirani. Ostanite mirni in premislite v miru, ko se bo aprila zgodilo nekaj sprememb. Hitro vam bo postalo jasno, da sledi ljubezni čez poletje delovna jesen, konec decembra napredovanje.

KOZOROG

Odprti in družabni boste pričakali novo leto; drugi teden januarja boste premagovali oviro ali popravljali napako iz preteklosti. Februarja boste oblikovali načrt za prihodnost. Izognili se boste novim spodrsljajem. Marca boste zgradili temelje za uspeh, junija boste plavali s tokom skoraj brez moči. Avgusta si boste povsem opomogli; preudarno boste navezali stike z izbranimi ljudmi za oblikovanje skupnega projekta. Pomembni sta prepričanje in razumevanje na poti do cilja. Oktobra bo prišlo do manjše spremembe, prilagodite se ji. Ljubezen. Novembra bo dobro sodelovanje, decembra boste poželi sadove.

VODNAR

V veselem razpoloženju boste pričakali novo leto, zadovoljni ste s seboj, prepričani, da se boste hitro prilagodili novim okoliščinam. To bo leto priložnosti, vaše blagostanje bo odvisno od tega, kako boste izbirali dobre priložnosti in se izogibali pastem. Sledite lastni začrtani smeri, drugi ljudje imajo svojo usodo in svojo smer: z njimi se boste maja in junija usklajevali, pri tem se boste zavedali razlik, tega, da ste drugačni. Julija in avgusta boste delovali pogosto sami, individualno, nabirali boste izkušnje in opredelili svoje želje in sposobnosti do konca oktobra. Novembra uspeh, nato praznovanje.

RIBI

Prepustite se ljubezni potem, ko ste prepričani, da ste v pravem odnosu in v pošteni družbi. Hormoni vas bodo držali v prijetnem razpoloženju do konca januarja, nato boste poskrbeli za materialno osnovo ali uspeh pri delu. Določite prednostne cilje: kaj si želite in v kaj je pametno vlagati energijo. Preverjajte vsak korak posebej, bodite vztrajni in osredotočeni na resno delo: junija boste deležni priznanj in odobravanja. Oktobra boste pridobili vrednost: zaupali vam bodo, deležni boste pohval, obkroženi s prijatelji. Konec leta vas bodo prevzela čustva: dogovarjajte in pogajajte se za več.

Novo leto 2017 bo razgibano leto številnih priložnosti in potencialov, na katere bomo imeli vpliv: prava izbira lastne vloge in ustrezen pristop omogočata, da se hitro prilagodimo novim okoliščinam in tako vplivamo na pozitiven tok dogajanja. 1. januarja bosta Jupiter v tehtnici in Saturn v strelcu v sekstilu na enaindvajseti kotni stopinji: po neposrednem in retrogradnem gibanju bosta v natančnem sekstilu spet na isti kotni stopinji istega znamenja 27. avgusta. 1. januarja Mars tvori konjunkcijo z Neptunom v ribah na deseti kotni stopinji. Energije narave so nevtralne, podobno kot magnetna sila: od kovinskih delcev v odnosu do magneta je odvisno, ali bo magnetna sila opravila koristno delo ali bo povzročila škodo. Postavimo sebe v položaj za najboljši odziv, medtem ko opazujemo dejavnike okolja.

Ladislav Golouh


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media