Na mandarine v dolino Neretve

Prosti čas | jul. '18

GREMO NA IZLET

V petek, 19. oktobra 2018 (3 dni)

Vstopna mesta: Ljubljana (Dolgi most), mogoči so vstopi ob poti.

Prvi dan: Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 5. uri. Vožnja mimo Novega mesta, Metlike in po avtocesti skozi Liko in Dalmacijo v Imotski. Ogled kraških jezer (Rdeče in Modro jezero) in sprehod po mestu. Nato vožnja v dolino Neretve. V popoldanskih urah prihod v Grand hotel Neum v Neumu. Pijača dobrodošlice in nastanitev v hotelu. Nekaj prostega časa za sprehod do morja, sledi večerja, potem pa zabava ob živi glasbi in prenočevanje.

Drugi dan: Po zajtrku vožnja v Ston, čudovito staro mestece z mogočnim obzidjem. Sprehod po mestu in ogled znamenitih solin. Sledi izlet po polotoku Pelješac. Postanek za ogled proizvodnje oljčnega olja in vinske kleti. Pokušnja več vrst oljčnega olja in vina. Popoldne vrnitev v hotel in nekaj prostega časa. Po večerji glasba za ples in prenočevanje.

Tretji dan: Po zajtrku se bomo zapeljali v dolino Neretve. Na plantažah nas bodo pričakali z aperitivom in suhimi figami, nato bomo uživali v obiranju mandarin. Potem se bomo zapeljali do neretvanskih ploskih ladjic – trupic in z njimi po jezeru Kuti, od koder bomo lahko opazovali okoliške griče, vodne rastline, ptice in še kaj. Sledi kosilo z neretvanskimi specialitetami, pijačo in zabavo v restavraciji ob jezeru. Tam ali ob poti bo mogoč nakup njihovih pridelkov. Popoldne vrnitev proti domu, prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Cena za naročnike revije Vzajemnost in njihove družinske člane je 188 evrov na osebo (za najmanj 45 potnikov). Redna cena je 209 evrov.

Vključuje: avtobusni prevoz, 2 polpenziona v dvoposteljnih sobah v hotelu s štirimi zvezdicami, 3 kg mandarin na osebo, vožnjo s trupicami, kosilo z neretvanskimi specialitetami, pijačo in zabavo, vstopnino za ogled solin, pokušnja oljčnega olja in vina, oglede po programu in vodenje ter organizacijo potovanja.

Doplačila (ob prijavi): enoposteljna soba 38 evrov za dve noči.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media