Srečanje Vzajemnosti v Zadru

Prosti čas | apr. '20

Še vedno upamo, da se bomo od nedelje, 31. maja, do srede, 3. junija 2020 družili v Zadru. Dokončna odločitev bo objavljena v majski Vzajemnosti. 

Dragi naši bralci in prijatelji Vzajemnosti, 

vse bolj se približuje naše 16. srečanje Vzajemnosti. Tokrat bomo spoznavali severno Dalmacijo, točneje Unescovo mesto Zadar, ki je polno kulturnih znamenitosti in od koder je lepo izhodišče za potepanje po bližnji okolici z ladjo ali avtobusom. Tudi tokrat bomo poskrbeli za razgibavanje, izobraževanje, zabavo in ples. 

Nastanjeni bomo v hotelu Donat s tremi zvezdicami, ki leži v priljubljenem naselju Borik v borovem gozdičku v bližini prodnate plaže, nedaleč od Zadra. Iz hotela vodi do plaže kratka urejena pot, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Bivali boste v dvoposteljnih sobah.

Od telovadbe do zabave 

Na pot se bomo podali v nedeljo v jutranjih urah iz različnih krajev Slovenije. Pred prihodom v hotel bomo obiskali Zadar in se sprehodili skozi staro mestno jedro.
V popoldanskem času nas čakata nastanitev v hotelu in krajši kulturni program s pijačo dobrodošlice. 

Drugi in tretji dan bomo imeli zanimiva predavanja in izlete. Naš sodelavec, vrtnar Davor Špehar bo svetoval o tem, kako si v domačem rastlinjaku pridelamo zelenjavo za celo leto (kako postavimo rastlinjak, kolobarimo, poskrbimo za namakanje, zračenje, ogrevanje ...). Mlada zdravnika Cene Jerele in Anej Kokovnik nas bosta naučila, kako si pomagamo, če pride do nesreče (če se opečemo, urežemo, pademo ...). Vsak dan bomo lahko zjutraj telovadili s Savino Vybihal, zvečer pa se bomo po večerji poveselili in zaplesali ob zvokih žive glasbe.

Na Pag in Kornate

Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom na otok Pag. Na poti bomo obiskali farmo oslov, potem pa se bomo zapeljali čez paški most na otok in si ogledali mesto Pag.

Na izletu z ladjo bomo pluli mimo otoka Ugljana skozi Srednji kanal, kjer so gojišča rib, in plovbo nadaljevali skozi ožino Proversa do narodnega parka Kornati. Pristali bomo na enem od otokov, se po njem sprehodili, se morda tudi kopali, potem pa na ladji pojedli kosilo. 

Zadnji dan se bomo zapeljali še v Biograd na Moru in se sprehodili po mestu.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je cena 265 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 285 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni s pijačo ob večerji, avtobusni prevoz in celoten program. 

Doplačilo: za enoposteljno sobo je 35 evrov na osebo, izleta na Pag in Kornate - cene bomo objavili pred srečanjem

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta 36, tel. št.: 01/200 62 22, in v poslovalnicah: BTC – hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Škofja Loka: 04/511 17 10, Maribor: 02/234 69 55, Koper: 05/633 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12 in Novo mesto: 07/393 02 20, Kompas Booking: 01 2006 111.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media