Jubilejni Otroški bazar 

11. september 2015

Na zunanji ploščadi je vedno veselo.

 Na največji in najstarejši prireditvi za družine se bo med 18. in 20. septembrom na Gospodarskem razstavišču zvrstilo več kot 300 različnih dogodkov, ki bodo zanimive tako za babice in dedke kot za vnuke. Letos bo še posebej veselo, saj se bo Otroški bazar odvijal že deseto leto zapored.

V petek, 18. septembra, bodo v Medgeneracijskem kotičku upokojenci osrednje slovenske pokrajine, ki se družijo v Dnevnih centrih aktivnosti Ljubljana z otroci izdelovali držala za svinčnike in barvice. Obiskovalci si bodo lahko na zunanji ploščadi ogledali mini živalski vrt, predstavitve reševalcev, gasilcev, policistov in njihovih živali, se igrali na trampolinu in drugih igralih, predstavljena bo ekološka pridelava in dostava zelenjave in sadja na dom, celo na konja bodo lahko sedli …

Tisti bolj spretni ali pa bolj radovedni se bodo zagotovo udeležili tematskih delavnic, na katerih bodo pripravljali sladice, spoznavali živali z ZOO Ljubljana, izdelovali mehke igrače, poštne rogove, zastavice in gledališke maske, naučili se bodo pravilnega pristopa do kužka s Tačkami Pomagačkami, Zveza kmetic Slovenije pa bo predstavila izdelavo rož iz krep papirja in pripravo piškotov.

Vse dni bo živahno ob Bazarkovem odru, na katerem bodo nastopile šole in vrtci, Čarodej Toni, veseli cirkus otožnega klovna z Gledališčem Bičikleto, mažorete in twirling klub iz Kranja, pa še marsikaj se bo dogajalo … Medgeneracijsko druženje se bo zaključilo v nedeljo z  rojstnodnevno zabavo z Ribičem Pepetom, maskotami in torto velikanko!

Vrata bazarja bodo odprta vsak dan od 9. do 19. ure, letos so prvič uvedli vstopnino, ki znaša za odrasle pet evrov, za otroke od 2. do 14. leta pa dva evra. Na voljo so tudi enodnevne družinske vstopnice.

Več informacij in podrobnejši program na spletni strani www.otroskibazar.si.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media