Boste prav vi posneli najlepšo fotografijo?

14. julij 2017

Komisija za tehnično kulturo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije in Festival za tretje življenjsko obdobje vabita vse, ki svoj prosti čas posvečate fotografiji, da sodelujete v fotografskem natečaju na temo »Prijateljstvo«.

 V objektiv ujemite človeka in skupnosti, v katerih ustvarjamo, živimo in se s svojim delom in aktivnostjo vsakodnevno potrjujemo. Pri tem imejte v mislih dejstvo, da s fotografijo motiviramo in spodbujamo prijateljstva, ustvarjalnost, delavnost, humanitarnost in zdrav življenjski slog.

Pogoji sodelovanja

KAJ? Tema: prijateljstvo

KDO? Fotografskega natečaja se lahko udeležijo vsi ljubitelji fotografije (starost ni omejena).

DO KDAJ? Fotografski natečaj poteka do 1. septembra 2017.

KAKO? Udeleženec lahko prispeva največ pet (5) fotografij. Komisija bo od vsakega posameznika izbrala najbolje ocenjene fotografije.

KAM? Fotografije skupaj s podatki o avtorju pošljite na vanja.sitar@proevent.si ali prek spletne prijavnice na povezavi http://www.f3zo.si/ljubljana/natecaji/fotografski-natecaj.

TEHNIČNE ZAHTEVE:  Fotografija, ki jo avtor odda po elektronski pošti, naj ne bo večja od 2 MB. Vendar mora avtor v primeru, da je njegova fotografija nagrajena, fotografijo zagotoviti v velikosti primerni za tisk, tj. v ločljivosti najmanj 12 mil pikslov (Mpix). Ločljivost je lahko tudi večja. S prijavo avtor dovoljuje nujne tehnične popravke, ki pa ne posegajo v sporočilo avtorskega dela.

Fotografije morajo biti oddane v elektronski oblik v RGB barvnem prostoru, ob fotografiji morajo avtorji navesti naslednje podatke:

- naslov fotografij(e) in kratek opis (do 3 stavke)

- ime, priimek in letnico rojstva avtorja;

- kontaktni podatki avtorja (e-naslov, kontaktna telefonska številka), preko katerih lahko organizator stopi v stik z avtorjem;

- če je zbiranje urejeno preko PZDU – podatki o odgovorni osebi.

NAJBOLJŠI: Prispele fotografije bo pregledala in ocenila strokovna žirija. Vse izbrane fotografije bodo objavljene v posebni publikaciji, zmagovalca natečaja pa bodo predstavili tudi v okviru kulturnega programa na 17. Festivalu za tretje življenjsko obdobje in bo prejel posebno priznanje.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na koordinatorko natečaja Vanjo Sitar, tel. št.: 01 300 32 04.

 Foto: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media