Čarobna jesen - prestavljena!

5. september 2017

Drage bralke in bralci, ravnokar smo dobili obvestilo, da je prireditev Čarobna jesen zaradi napovedanega slabega vremena prestavljena na  nedeljo, 17. septembra 2017!

 V soboto, 9. septembra, ste v Arboretum Volčji Potok še posebej vabljeni starejši od 50 let, tisti, ki to še boste ter vsi, ki se radi zabavate, se gibate in izobražujete. Na prireditvi Čarobna jesen boste lahko zaplesali, zapeli ali se  udeležili številnih delavnic z izobraževalno, svetovalno in športno vsebino. Pa tudi kakšna nagrada, za katere bodo poskrbeli številni pokrovitelji, med katerimi je tudi Vzajemnost, vas čaka!

Prireditev Čarobna jesen bo potekala prvič in sicer od 10. do 18. ure. V kotičku zdravja boste dobili nasvete in izdelke za boljše zdravje in počutje ter lepši videz. Brezplačno boste lahko opravili nekatere meritve ter spoznavali koristi zdravilnih zelišč. Vrtnarski kotiček bo zanimiv tako za začetnike kot tudi prekaljene vrtnarske mojstre, v športnem kotičku pa vas čakajo namigi za sprostitev in/ali rekreacijo. Deležni boste kulinaričnih dobrot in zabave, seveda ne bo manjkala tombola z zanimivo glavno nagrado.

Na glasbenem odru bodo nastopili številni glasbeniki, med njimi Alenka Godec, Nuša Derenda, Manca Izmajlova, Werner, Slavko Ivančič, zasedba Kranjci in Robert Goter, pa tudi učenci različnih pevskih šol ter folklorne skupine.

S kuponom cenejša vstopnica

 S spletno prijavo do petka, 8. septembra, na www.carobnajesen.si si zagotovite kupon za nakup vstopnice po znižani ceni. Vsak obiskovalec prejme tudi darilo. Vstopnica, pridobljena s kuponom, poleg dogajanja na prireditvi še vključuje: ogled parka Arboretum Volčji Potok, ogled razstave tropskih metuljev (prvi metulji na razstavi metuljev so že poleteli) ter še ostalih zanimivih razstav v parku (kiparska razstava, razstava kaktusov, orhidej ter dinozavrov in kitov  v naravnih velikostih, ), pa tudi  neomejeno uporabo najrazličnejših igral, če boste s sabo pripeljali vnuke.
Čarobna jesen ima pa tudi dobrodelno noto, in sicer bodo organizatorji, med njimi sta glavna  Zavod Zaupanje in podjetje Netvizija , 50 posameznikom, ki jih bodo predlagali centri za socialno delo, omogočili brezplačne izobraževalne ali terapevtske tečaje.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media