Za učenje ni nikoli prepozno

26. september 2017

 Svetovalna središča za izobraževanje odraslih (središča ISIO) in Andragoški center Slovenije med 27. in 29. septembrom že trinajsto leto zapored organizirajo Dneve slovenskih svetovalnih središč.

Na ta način želijo izobraževanje in učenje približati vsem odraslim, še posebej pa tistim, ki se manj pogosto vključujejo v izobraževanje ali niti ne iščejo poti do različnih možnosti izobraževanja: manj izobraženim, starejšim, dalj časa brezposelnim odraslim, socialno izključenim, odraslim z različnimi oviranostmi, priseljencem …

Vseh 17 svetovalnih središč bo skupaj s partnerskimi organizacijami med 27. in 29. septembrom pripravilo več dogodkov o možnostih formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja v novem šolskem letu. Svojo dejavnost bodo predstavljali na javnih mestih, organizirali bodo tudi veliko različnih brezplačnih izobraževalnih dogodkov. Informacije o dogodkih in njihovih lokacijah boste našli na http://isio.acs.si/dogodki/?id=507.

Pripravili so tudi časopis Info-ISIO 2017–2018, v katerem so predstavljene različne možnosti izobraževanja in učenja odraslih: novosti v formalnem in neformalnem izobraževanju odraslih, svetovalna podpora in pomoč odraslim pred in med potekom izobraževanja, svetovanje za večjo zaposljivost ter možnosti sofinanciranja izobraževanja. Časopis v tiskani obliki dobite v središčih ISIO, elektronsko obliko pa najdete na spletni strani: http://arhiv.acs.si/glasila/Info-ISIO_2017-2018.pdf.


Vaši komentarji


© 2018 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media