Dobrodelni SILA Bazar 2017

1. december 2017

Utrinek z lanskega bazarja.

 Mednarodno združenje žensk Ljubljana SILA – IWCL prireja že 24. dobrodelni bazar. Letos zbirajo sredstva za avtistične otroke in otroke, ki živijo v hudi finančni in socialni stiski.

V nedeljo, 3. decembra,  od 10. ure dalje vabijo v veliko dvorano Granda Hotela Union Ljubljana vse, ki jih zanimajo tuje kulture. Obiskovalci boste imeli priložnost nakupovati različne izdelke, spominke, darilca in še marsikaj na stojnicah kar 36 držav. Izdelki so izvirni, saj jih pripeljejo iz tujih držav, veliko pa jih naredijo članice same. 

Poleg tega boste lahko poskusili kulinarične specialitete posameznih držav ali pripravljene jedi odnesli domov. Ne bo manjkalo glasbenih, plesnih in pevskih nastopov, poslušali boste zvoke fada, flamenka in orientalskih plesov, lahko boste sodelovali v srečelovu z lepimi nagradami. Najmlajši obiskovalci se bodo zabavali v otroškem kotičku, ki ga pripravlja Mala ulica.

In še nasvet: bodite pripravljeni na gnečo, saj bazar vsako leto obišče zelo veliko ljudi!

Kot so se pohvalile članice združenja SILA (večinoma so žene tujih  in slovenskih diplomatov in gospodarstvenikov), so na lanskem bazarju zbrale 40 tisoč evrov, namenile so jih za pomoč petim nevladnim organizacijam, ki pomagajo ženskam in otrokom, ki so žrtve nasilja.


Vaši komentarji


© 2018 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media