Cenejši nakupi, manj odpadkov

9. januar 2018

 Da bi čim manj dobre hrane končalo v smeteh obenem pa bi potrošniki lahko kupovali cenejše izdelke, sta najpomembnejša cilja, ki ju zagovarjajo v  podjetju Smart Futuristic, kjer so  zasnovali so zasnovali blagovno znamko Robin Food. V Mariboru in Ljubljani sta odprti dve trgovini, kjer lahko prehrambene izdelke ter izdelke za nego, higieno ter druge stvari kupujete po znatno nižjih cenah.

 Vse je naprodaj po vsaj  za 50 do 80 odstotkov nižjih cenah kot v drugih trgovinah. Pri tem je potrebno poudariti, da je hrana povsem neoporečna, le s krajšim rokom trajanja. Drugi izdelki imajo morda poškodovano embalažo ali so jo proizvajalci spremenili, pa so izdelke v stari podobi umaknili s polic. Ponudba ni vedno enaka, pač pa se spreminja v skladu s tistim, kar po nizkih cenah odkupijo od dobaviteljev ali prodajalcev, ki bi sicer vse skupaj zavrgli.

 Trgovini Robin Food sta v Mariboru, na Sokolski ulici 19 (odprto od 10. do 18. ure) in v Ljubljani, pri Kinu Šiška na Celovški 111b, ta je odprta od 8. do 20. ure. 

Veseli bodo tudi prostovoljcev in podpornikov, ki želijo kakorkoli pomagati pri projektu, seveda pa tudi donatorjev, ki imajo na razpolago živila ali že pripravljene obroke. Pokličite na tel. številko: 040 861 321.  V  podjetju Smart Futuristic ob tem opozarjajo, da so donatorji z novim zakonom o kmetijstvu oproščeni DDVja na donirano hrano!


Vaši komentarji


© 2018 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media