Fotografski natečaj na temo podob iz močvirja

12. januar 2018

Fotografija: A. Ž. 

Letos mineva 20 let, odkar je Škocjanski zatok v Kopru zavarovan kot naravni rezervat. Ob tej priložnosti je Društvo za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, ki zatok upravlja, razpisalo fotografski natečaj z naslovom »Naravni rezervat Škocjanski zatok – podobe iz močvirja 2018«. Fotografije zbirajo vse do do 20. novembra, najboljše pa bodo objavljene v koledarju za leto 2019.

 Udeležba na natečaju je brezplačna, brez starostnih omejitev, nanj se lahko prijavijo vsi ljubiteljski in poklicni fotografi iz Slovenije in tujine.

Fotografije morajo prikazovati življenje v Škocjanskem zatoku, njegove prebivalce (rastlinske in živalske vrste), raznolikost življenjskih okolij, doživljanje območja itd. Posnete morajo biti znotraj meja naravnega rezervata v letu 2018, v tekočem mesecu, z izjemo mesecev oktober, november in december, za katere veljajo tudi posnetki iz let 2017 in 2016. Vsak prijavitelj lahko sodeluje z največ dvema barvnima digitalnima fotografijama za posamezni mesec. Barvne fotografije v resoluciji, ki omogoča izdelavo povečav 50×40 cm s 4.000 pikami po daljši stranici mora oddati digitalno kot JEPG (.jpg) datoteke po elektronski pošti na naslov: bia.rakar@dopps.si.

Podrobnejše informacije, pravilnik in prijavnico najdete na spletni strani:

www.skocjanski-zatok.org/ponudba/dogodki/fotografski-natecaj-2018/


Vaši komentarji


© 2018 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media