Modra srca kot simbol solidarnosti

26. januar 2018

 Da bi otroci in mladostniki iz socialno šibkejših okolij imeli boljše možnosti za šolanje, NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že dvanajsto leto zapored organizira akcijo Podarite nam modro srce. Tudi letos bodo v učni sklad podarili 20.000 evrov in jih namenili za štipendije.

 Vabijo pa tudi vse prebivalce, da se pridružimo akciji Podarite nam modro srce in v znak podpore od 29. januarja do 27. februarja izdelujemo modra srca in jih lepimo na okna stanovanj, poslovnih prostorov, šol, vrtcev in drugih ustanov.

Dober namen bodo podprli tudi ambasadorji akcije, ki tokrat prihajajo iz športnega sveta. Saša Dončič, košarkarski trener in oče Luke Dončiča, nekdanji svetovni boksarski prvak po verziji IBF Dejan Zavec, smučarski as Rok Perko, član slovenske zlate košarkarske reprezentance Matic Rebec in nekdanji olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus bodo s svojimi zgodbami o vztrajnosti, uspehu in ljubezni do športa spodbujali osnovnošolce k uresničevanju svojih talentov in sanj, ter k izdelovanju modrih src.

Okna, okrašena z  modrimi srci, fotografirajte jih ter fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu z oznako #NIVEAmodrosrce ali jo oddajte na www.NIVEA.si/modrosrce. Na ta način boste sodelovali v tedenskih žrebanjih za privlačne nagrade.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media