Festival o zdravju in za zdravje 

2. februar 2018

V Cankarjevem domu se danes popoldne odpira četrti festival celostnega zdravja, na katerem strokovnjaki z različnih področij predstavljajo tradicionalne zdravilne tehnike, od kitajske in indijske (ajurvedska) medicine do homeopatije. Pester program bo potekal tri dni in sicer v petek od 16. do 20. ure ter v soboto in nedeljo od 9. do 20. ure.

 Med drugim bodo predstavili homeoterapijo za živali, zdravilno moč gob, apiterapijo, terapije prosti stresu in še marsikaj drugega. Veliko pozornosti pa bo namenjene pomenu hrane kot hranilu in zdravilu – kako hrana vpliva na zdravje in kako lahko tudi povzroči bolezen (o tem bodo predavali: Biljana Dušić, dr. med., svetovalka ajurvedske medicine, mag. Petar Papuga, dr. med., specialist za akupunkturo, dr. Maruša Hribar, mag. farm, strokovnjakinja za homeopatijo, Sanja Lončar in drugi). 

Vse dni bo odprta razstava Skrivnostne moči zdravilnih zeli v drugem preddverju. Za otroke pripravljajo brezplačne delavnice s področja joge in gibanja. V nedeljo, 4. februarja, se lahko z Betko Šuhel Mikolič povzpnete na Šmarno goro (zbor na parkirišču v Tacnu ob 6.30).

Podrobnejši program najdete na naslovu: www.festival-celostnegazdravja.si

 Na prireditve na odprtem odru, ter oglede prodajne razstave ter razstave Skrivnostne moči zdravilnih zeli je vstop prost, za udeležbo na predavanjih in delavnicah za odrasle pa je vstopnina 15 evrov ali 25 evrov za dva dni.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media