Natečaj za zgodbe mojega kraja

6. februar 2018

 Mestna knjižnica Ljubljana v sodelovanju s knjižnicami Osrednjeslovenske regije od 8. februarja pripravlja natečaj za najboljšo zgodbo z naslovom Zgodbe mojega kraja: o njegovih ljudeh, zgodovini, naravni in kulturni dediščini. Vabijo vse, ki radi pišete in ste že dopolnili 65 let, da napišete kratko, resnično zgodbo iz preteklosti vašega kraja. Morda se spominjate sami ali pa je vašo pozornost vzbudila zanimiva pripoved, stare fotografije, zapiski.

 Sodelujete lahko z le eno zgodbo, ki naj ne presega 1.600 besed, lahko je tipkana ali v obliki rokopisa. Zgodbe do 15. aprila 2018 pošljite po pošti na naslov Mestna knjižnica Ljubljana, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana, s pripisom »za natečaj Zgodbe mojega kraja« ali po elektronski pošti na mojkraj@mklj.si. Ne pozabite navesti svojih podatkov: ime in priimek avtorja, leto rojstva, stalni naslov, morebitni e-naslov in telefonsko številko.

 Žirija bo v maju izbrala deset najboljših, ki bodo objavljeni na spletni strani Mestne knjižnice Ljubljana (www.mklj.si) in na portalu digitalizirane kulturne dediščine slovenskih pokrajin Kamra (www.kamra.si). Ti avtorji bodo prejeli knjižne nagrade, najboljši trije pa še dodatno nagrado in sicer: 2 enodnevni vstopnici za Terme Snovik, 2 karti za vožnjo z ladjico po Ljubljanici ali 2 vstopnici za obisk Arboretuma Volčji potok.

Pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani Mestne Knjižnice Ljubljana www.mklj.si. Za dodatne informacije pokličite na 01 308 51 75 ali pišite na e-naslov mojkraj@mklj.si.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media