Čarobna simfonija v Arboretumu Volčji Potok

24. maj 2018

V nedeljo, 27. maja, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+. Manjkalo ne bo glasbenih točk, odlične kulinarike ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!

V čudoviti naravi arboretuma boste lahko prisluhnili glasbenikom in skupinam: Pepel in kri, Nuša Derenda, Manca Izmajlova, Alenka Godec, Slavko Ivančić, Alenka Gotar, Ansambel Anžeta Šustarja, Oberdixie Band ... Nastopili bodo tudi učenci različnih pevskih šol ter folklorne skupine in pevski zbori društev upokojencev.

Sprehodili se boste mimo živahnih stojnic s predstavitvami klubov in društev, delavnicami, demonstracijami in predavanji. V kulinaričnem kotičku vas pričakujejo različni ponudnike hrane in pijače, z okusnimi prigrizki in obroki. V delavnicah boste lahko izpopolnili svoja vrtnarska znanja, osvežili znanja tujih jezikov, uživali v kakšni plesni točki ali pa se preizkusili v športnih dejavnostih.

V parku si lahko ogledate še druge zanimivosti, med drugim: razstave kitov  in dinozavrov v naravni velikosti, razstavo tropskih metuljev,  razcvetene grme slečev, kiparsko razstava, razstav kaktusov, in orhidej in druge ... 

S predhodno spletno prijavo na www.carobnasimfonija.si (podstran Kupon ugodnosti) si zagotovite KUPON za nakup vstopnice po znižani ceni. Spletna prijava bo možna do vključno nedelje, 27. maja 2018.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media