Ljubljanska zelena milja

29. avgust 2018

Na hipodromu v Stožicah v Ljubljani bo v nedeljo, 2. septembra, vse v znamenju konj in zelenja.  Kasaški klub Stožice prireja kasaške dirke, katerih osrednji točki bosta dirki Ljubljanska milja ter Državno prvenstvo za 3-letne kasače. Začelo se bo ob 14. uri, vstopnine na hipodrom ni.

Obenem pa bo potekal bogat spremljevalni program. Posebej izpostavljamo sejem rastlin pod naslovom V Stožce po rožce … Tiste, ki bi želeli menjati, prodati ali razstaviti karkoli povezanega z rastlinami, vabijo, da čim prej brezplačno rezervirate stojnico preko FB ali na naslov:  info@kasaski-klub-stozice.si. Prinesite lončnice, ki vam jemljejo preveč prostora, pobrskajte med knjigami o negi rastlin ali prinesite potaknjence in jih zamenjajte za takšne, ki jih še nimate.

Posebej zanimivo bo dogajanje za otroke,saj se bodo lahko udeležili delavnice S pravljico okrog sveta ali risarske delavnice, izdelovali bodo lahko značke, jahali ponije in spoznali osnove, pravila in opremo kasaškega športa (od 14. do 18.30, Mala šola kasaštva).

Za ljubitelje vrtnarjenja pa bo zagotovo zanimiva delavnica urbanega vrtičkanja za vse Vrtnarimo z Roza biciklom (od 14. do  18:30) ter delavnica o delanju potaknjencev (ob 17. uri).


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media