V dnevne centre aktivnosti vabijo moške

27. oktober 2018

 V Ljubljani je sedem dnevnih centrov aktivnosti –DCA Gosposvetska, DCA Tržaška, DCA Kunaverjeva, DCA Puhova, DCA Povšetova, DCA Rudnik in DCA Zalog, v katerih potekajo mnoge aktivnosti, ki jih vodijo prostovoljci. Tudi udeležba na dejavnostih je odlična, le da pri vseh prevladujejo ženske. V dnevnih centrih si zato želijo, da bi se jim pridružilo več moških. Še posebej pa iščejo upokojence iz Ljubljane in okolice, ki si želijo peti v pevskem zboru in igrati v dramski skupini. 

V DCA Rudnik deluje nov upokojenski mešani pevski zbor. Primanjkuje pa moških, ki bi se radi naučili pravilno večglasno peti, saj zbor vodi strokovna zborovodkinja. Vabijo upokojence, ki radi pojejo, da se jim pridružijo. Vaje so vsak torek od 12.30 ure do 14. ure v  DCA Rudnik, Pot k ribniku 3a, Ljubljana.

Moške člane pa išče tudi dramska skupina Božekako, ki deluje V DCA Tržaška (Tržaška 37, Ljubljana). Člani skupine so upokojenke in upokojenci, ki so v zadnjih dveh letih pripravili že tri predstave in sicer deli ameriškega dramatika Tennesseeja Williamsa Zločin! Potacane petunije in Temna soba ter satirično komedijo Oblast, delo Branislava Nušića. Nastopajo največ v dnevnih centrih, z veseljem pa se odzovejo tudi vabilom na nastop kje drugje.

Moške, ki si želijo igrati, vabijo, da se jim pridružijo. Pridite kar v DCA na Tržaški cesti 37 vsak ponedeljek ob 12.15 uri, ko ima skupina vaje, ali pa pošljite elektronsko pošto na naslov:  vlasta.krizman@gmail.com.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media