Ugodne počitnice - Črna gora

Ugodne počitnice - Črna gora

v Ulcinju v  hotelu s trimi zvezdicami

 

odhod: 11. junija  in 18. junija 2010  (8/9 dni) 

 

1. dan:

Ob 21. uri odhod avtobusov iz Grosuplja ter vožnja s krajšimi premori v Dubrovnik.

2. dan:

Prihod v Dubrovnik v jutranjih urah in sprehod po mestu. Nadaljevanje kratke vožnje do Boke Kotorske in do enega najlepših zalivov na Jadranu. Sprehod po starem delu Boke Kotorske in ogled katedrale. Nato vožnja skozi Budvo do Ulcinja. Po prihodu dobrodošlica in nastanitev v hotelu Mediteran Resort 3*- v hotelskem kompleksu z bazenom, lepo peščeno plažo, športnimi objekti in z dobro kuhinjo. Vse sobe v hotelu so klimatizirane in imajo televizijo.

V času bivanja v hotelu boste imeli ''pol penzion'', to je zajtrk in večerjo z vključeno pijačo (2 dcl vina/sok/negazirana voda).

 

V času počitnic bo organiziran poldnevni avtobusni izlet:

- do Ulcinja in do Ade Bojane,

- do Skadrskega jezera.

8. dan: Po zajtrku predvidoma ob 9.00 odhod iz hotela in vožnja do Budve, sprehod po starem delu mesta in ogled znamenitosti. Nadaljevanje vožnje do Kotorskega zaliva in s trajektom prek zaliva ter naprej do hrvaške meje in nato mimo Dubrovnika, Splita, Šibenika in Zadra po avtocesti proti domovini. Na poti krajši premori. Prihod avtobusa v Grosuplje v zgodnjih jutranjih urah.

 

Cena počitnic in izletov:  333 evrov /najmanj 45 oseb v avtobusu/ in

349 evrov /najmanj 40 oseb v avtobusu/

Cena vključuje:

- avtobusni prevoz na omenjeni relaciji,

- 7 polpenzionov v hotelu v dvoposteljni sobi (zajtrk, večerja in prenočevanje),

- turistična taksa,

- izleti in prevozi po programu in dva poldnevna izleta.

 

Doplačilo:

-         enoposteljna soba 75 evrov in

-         celodnevni izlet v Skader v Albanijo - približno 30 evrov

Po zajtrku vožnja skozi naselja in vasi do črnogorsko – albanske meje. Po obmejnih formalnostih vožnja skozi albanske vasi do Skadra, mesta kontrastov, kjer se je ustavil čas. Obisk mesta in ogled katedrale ter osrednjega trga z džamijo. Sprehod in ogled lepo urejene stare promenade s tipičnimi majhnimi trgovinami, kjer boste lahko kupili znameniti albanski konjak.

V popoldanskih urah vrnitev po isti poti v hotel. /Potrebujete potni list za Albanijo!/

- celodnevni izlet »ČRNOGORSKA TURA« - približno 40 evrov z vstopninami

Peljali se bomo mimo Bara, Petrovca do Budve in po slikoviti gorski cesti čez Lovčen v Cetinje, nekdanji sedež črnogorskih vladarjev, zdaj pa muzejsko mesto. Ogledali si bomo cetinjski manastir in dvorec kralja Nikole, se sprehodili po cetinjski promenadi in si privoščili dobro kavo. Sledila bo vožnja do narodnega parka Lovčen ter do Njegoševega mavzoleja ter naprej skozi Njeguše na Bukovico, kjer bomo okušali njeguški sir, pršut in vino. Ko se bomo po eni najlepših gorskih cest spuščali z Lovčena, bomo občudovali zaliv Boke Kotorske v vsej njegovi lepoti in veličini, se zapeljali po cesti ob obali in se ustavili na razgledni točki nad Sv. Štefanom, nato pa se bomo mimo Petrovca, Bara odpeljali do Ulcinja.

PLAČILO: akontacija ob prijavi 100 evrov, preostanek plačila je možen pred odhodom.

 

Prijave in informacije:

KOMPAS Ljubljana, telefon 01/234-41-40 ali v poslovalnicah Kompasa (Kranj, Ljubljana, Koper, Domžale, Škofja Loka, Ajdovščina, Portorož, Ptuj, Maribor, Nova Gorica)-do zasedbe prostih mest.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media