Odprt arhiv za vse obiskovalce

Gremo na izlet

Zaradi posebnih razmer je dostop do članka odprt za vse obiskovalce strani.

Renski slapovi in Otok cvetja

Tridnevno potovanje, odhod 24. septembra

Z udobnim turističnim avtobusom, ki bo imel odhod v poznih večernih urah iz Maribora, Celja, Ljubljane, bomo potovali prek Italije do Lugana. Ogledali si bomo mestno središče, po želji in za doplačilo obisk Švice v malem, za sladko okrepčilo pa bomo poskrbeli v muzeju čokolade. Pot bomo nadaljevali ob Luganskem jezeru ter se skozi predor Gotthard odpeljali do Luzerna – za marsikoga najlepšega švicarskega mesta. Sledi ogled najpomembnejših znamenitosti, namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

Po zajtrku vožnja v Zürich, kjer si bomo ogledali ožje mestno središče, nato pa se bomo odpeljali k slikovitim Renskim slapovom. Pot bomo nadaljevali proti Bodenskemu jezeru, kjer bomo uživali v ogledu botaničnega razkošja na otočku Mainau. Večerjali in prespali bomo v hotelu v okolici Feldkircha.

Tretji dan se bomo odpeljali do kneževine Liechtenstein in si ogledali njeno glavno mesto Vaduz. Na Tirolskem si bomo ogledali glavne znamenitosti Innsbrucka, nato pa nadaljevali pot po Brixenški dolini. Sprehodili se bomo po turističnem središču Kitzbühla, nato pa se prek prelaza Thurn spustili v dolino reke Salzach in se po dravski dolini v poznih večernih urah vrnili domov.

Cena: 219 evrov (min. 45 potnikov) za naročnike, njihove družinske člane in prijatelje, če potujejo skupaj.

 

Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestne in druge pristojbine, dva polpenziona v hotelu ali penzionu s tremi zvezdicami, vstopnine: Renski slapovi in botanični park Mainau, zunanji ogledi, stroški spremstva in organizacije potovanja.

Doplačila: enoposteljna soba 30 evrov na noč; vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja in znašajo od 5 do 15 evrov.

Popusti: 15 odstotkov za otroke do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi skupaj z dvema odraslima.

 

Otok Krk – Baška: od 7. do 10. oktobra (4 dni/ 3 noči)

Na prijetne štiridnevne jesenske počitnice v hotelu Corinthia *** tik ob morju vas bomo popeljali z avtobusom, ki bo odpeljal iz Maribora, tako da boste lahko vstopali v Slovenski Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni in Ilirski Bistrici. Z vami bo ves čas tudi spremljevalec agencije Palma.

Izkoristite ugodno ponudbo in si tako naberite energijo za hladne jesenske in zimske dneve.

Cena: 114 evrov samo za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane ali prijatelje, če potujejo skupaj.

Cena vključuje: avtobusni prevoz, pristojbine, pozdravno pijačo, 3 polpenzione, kopanje v notranjem in zunanjem bazenu, turistično takso, spremljevalca in organizacijo letovanja.

Popusti: 50 odstotkov odrasla oseba na dodatnem 3. ali 4. ležišču; 100 odstotkov otrok do 12. let starosti na dodatnem ležišču z dvema odraslima osebama v sobi.

Doplačilo: enoposteljna soba za tri noči 24 evrov.

 


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media