Moda za v vodo

Moda za v vodo

Dobro počutje | jul. '10

 

Moda za v vodo

Če nameravate kupiti nove kopalke, nikar ne posegajte po klasičnih, enobarvnih krojih. Privoščite si živahne barve in vzorce, saj poživijo kopalke in prikrijejo tudi katero od pomanjkljivost na postavi. Le zakaj se ne bi tudi na počitnicah pokazale v kar najlepši luči?

Ker kopalk ne kupujemo vsak dan, si vzemimo dovolj časa in potrpljenja za izbiro. Moda enodelnih kopalk se nadaljuje tudi letos. Še posebej je uporaben tankini, saj zgornji del lepo pokrije trebuh, dolžino pa lahko same prilagajamo s trakovi ob straneh. Ker je videti kot majčka, ga lahko nosimo tudi h krilu ali k hlačam tudi ob drugih priložnostih.

Če se v kopalkah na plaži ali ob bazenu ne počutimo preveč sproščeno, si nabavimo veliko ruto ali pareo in jo zavežemo okoli pasu, če pa je dovolj velika, okrog prsi ali okoli vratu.

Kako udobno se bomo počutile v kopalkah je seveda odvisno od materiala, saj se mora dobro prilegati in oblikovati postavo. Kopalke blagovne znamke Felina, ki jih predstavljamo na teh straneh, so narejene iz kakovostnih materialov, ki so močni, a prožni, a se kljub temu hitro sušijo. Posebna prednost je tudi v tem, da so kopalke na voljo tudi v večjih številkah in s košaricami od A pa vse do F, G in celo H.

  1. A.   Ž.

 

SLIKA 1

Enodelne kopalke z zanimivim »vojaškim« vzorcem, v katerem se prepletajo barve od bele do olivne in črne, so na voljo v velikostih od 38 do 48 in s košaricami od B do E.

 

SLIKA 2

Enodelne kopalke s podloženo košarico v rjavo črni kombinacijo so še posebej primerne za bolj polne postave. Na voljo so v velikostih od 40 do 52 in s košaricami od B do E, v velikostih od 40 do 50 pa tudi s košarico G.

 

SLIKA 3

V živahnem tankiniju z modnim živalskim vzorcem vas bodo zagotovo opazili ... Zgornji del ima podloženo košarico. V velikosti od 38 do 50 so na voljo košarice B, C, D, od velikosti 38 do 48 pa tudi košarica E.

 

SLIKA 4

Enodelne kopalke z razgibanim retro vzorcem lepo poudarijo postavo. Velikosti: od 38 do 46, košarice pa B, C in D.

 

SLIKA 5

Za vse, ki imate rade žive barve, so tele enodelne kopalke z razgibanim vzorcem kot nalašč.  Na voljo so v velikostih od 40 do 52 in s košaricami od B do E.

 

SLIKA 6

Dvodelne kopalke z nepodloženim nedrčkom in klasičnimi jazz hlačkami lahko poživite s pareom. Na voljo so v velikosti od 38 do 44 in košaricami od B do E.

V kombinaciji z obleko v enaki barvi boste urejene tudi za kosilo. 

 

SLIKA 7

Elegantnim enodelnim kopalkam v vedno modni črno beli kombinaciji lahko snamete naramnice. So v velikostih od 38 do 46 ter s košaricami B, C in D. Če si nadenete še obleko, ste že nared za večerno potepanje.

 

OKVIR:

Izberite najlepši model

Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri, ki smo jo pripravili s podjetjem Lango iz Ljubljane. Na dopisnico napišite, kateri model kopalk vam je najbolj všeč, pripišite podatke o sebi in nam jo do 1. avgusta pošljite na naslov Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, s pripisom »Moda kopalke«.

Izžrebali bomo tri nagrajenke, ki bodo dobile darilni bon v vrednosti 40 evrov, unovčile pa jih bodo lahko v prodajalnah Felina.

 

Seznam trgovin


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media