Koledar rekreacije 2011 - brezplačno oglaševanje vaše prireditve

16. november 2010 23:00

Že dvajset let smo vam v pomoč z nagovarjanjem ljubiteljev zdravega načina življenja s športom preko najrazličnejših medijev in tudi letos smo se trudili z najavami vaših dogodkov v rubrikah Razgibajmo se, Bodi aktivna, MigiDur, Minute za rekreacijo, Vabilo na pot, Razmigajmo Gorenjce…, ki jih objavljajo časopisi in revije, radijske postaje, spletne strani in ponudniki mobilne telefonije. V letu 2010 smo v Koledar rekreacije zajeli kar 4814 dogodkov, ki ste jih organizirali v 1177 društvih, najave nanje pa je objavljalo več kot trideset medijev. S tem smo skupaj k zdravemu življenjskemu slogu spodbudili na tisoče novih rekreativk in rekreativcev in o rekreativnih vsebinah obveščali že prepričane.

V letu, ki prihaja, nameravamo s takim načinom obveščanja in osveščanja javnosti nadaljevati, saj s partnerskimi mediji dosegamo praktično vso populacijo in precejšnjo odzivnost. Spet bomo na prvi četrtek v novem letu v Poletu objavili tekaški, kolesarski, smučarsko-tekaški, plavalni in morda še kateri koledar dogodkov za leto 2011; v nekaterih partnerskih medijih bomo svoje vsebine še razširili, letnemu obveščanju pa bomo dodali še nekaj novih pomembnejših medijev. Še naprej pa bo osnova, z novim letom prenovljen, spletni portal www.rekreacija.si, ki bo namenjen predvsem rekreativcem, posredno pa tudi komunikaciji z vami – organizatorji prireditev. V ozadju strani je namreč spletni aplikacijski sistem (www.sportnicenter.si), ki omogoča organizatorjem enostaven, hiter in brezplačen vnos podatkov (le brezplačno geslo si morate prej pridobiti), po novem pa boste tam našli tudi nekaj koristnih napotkov v zvezi z vašim delom.

Mi vas torej s podatki za brezplačno objavo pričakujemo do četrtka, 25. novembra, pošljite pa jih na naslov: Športna zveza Ljubljane, Celovška cesta 25, 1000 Ljubljana, po faksu 01/232-39-56 ali po e-pošti koledar@rekreacija.si.

Za dodatne informacije o vpisu nas pokličite na 041/537-097 ali vprašanje pošljite po e-pošti.

Športni pozdrav,

Žiga Černe
Športna zveza Ljubljane


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media