Gostom prijazna Druga violina
Zaradi prijaznega sprejema (natakarji zelo radi poklepetajo z gosti) in dobre postrežbe (strežejo domače jedi) gostilnico obiskuje vedno več domačih gostov in turistov. Lokal je v celoti prilagojen invalidom (dostop, stranišča …), vsako sredo in soboto prirejajo ustvarjalne delavnice za otroke.
V CUDV Dolfke Boštjančič si prizadevajo čim večjemu številu varovancev omogočiti delo po njihovih sposobnostih, saj, kot pravi pobudnica projekta, direktorica Valerija Bužan: »Ljudje s posebnimi potrebami ne potrebujejo pomilovanja, treba pa jim je ponuditi priložnost!« Tako v Dragi pri Igu pridelujejo gobe šitake, skrbijo za živali, imajo čebelnjak in obdelujejo senzorni vrt, do katerega lahko dostopajo tudi tisti, ki so na vozičkih. Zelenjavo, ki jo pridelajo v rastlinjaku na Igu, uporabljajo tudi v Drugi violini.