Želite izvedeti več o kitajski kulturi?

6. marec 2019

  Konfucijev inštitut v Ljubljani  vabi na serijo dogodkov pod naslovom Kitajska čajanka: Vpogledi v tradicionalno kitajsko kulturo. S kitajsko profesorico Wang Qian in študentko sinologije Hano Belladonno Meško boste vsak četrtek dopoldne uživali v preizkušanju tradicionalnega kitajskega čaja, se veliko naučili o tradicionalni kitajski medicini, blagodejnosti kitajske vadbe tai ji quan in se ne nazadnje preizkusili tudi v osnovah tradicionalne kitajske kaligrafije, pisanju kitajskih pismenk s čopičem in tušem, ki je bojda med drugim eno najmočnejših preventivnih sredstev proti Alzheimerjevi bolezni. Srečanja potekajo vsak četrtek od 10.00 do 11.30, in sicer od 7. marca do 11. aprila 2019, v Konfucijevi učilnici (atrij) na ljubljanski ekonomski fakulteti, Kardeljeva ploščad 17.

Dogodki so brezplačni in potekajo v angleškem jeziku. Prijave na uvodno srečanje zbirajo na e-naslovu: ciljubljana@ef.uni-lj.si.


Konfucijev inštitut v Ljubljani je neprofitna organizacija, ki deluje pod okriljem Državnega urada za kitajski jezik s sedežem v Pekingu (HANBAN). Ustanovljen  je z namenom poučevanja kitajskega jezika in spoznavanja kitajske kulture, promoviranja poslovnih priložnosti ter povezovanja dveh kultur Kitajske in Slovenije. Glavni poudarek inštituta je na poslovnem učenju jezika.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media