Dobrodelna rokometna tekma v boju proti raku dojk

5. marec 2019

 V Športni dvorani Kodeljevo bo popoldne potekala prav posebna rokometna tekma.  Med sabo se bodo pomerili ženska članska ekipa Rokometnega kluba Krim Mercator in moška članska ekipa Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Ali povedano drugače: na parketu bo potekal športni boj med aktualnima ekipama državnih prvakov v moški in ženski članski konkurenci: 23-kratnimi državnimi prvakinjami iz Ljubljane in 22-kratnimi državnimi prvaki iz Celja! 

 Rokometašice in rokometaši pa se bodo pomerili za dober namen:  v pomoč slovenskemu združenju Europa Donna, ki zbira nekdanje tolarske bankovce za pomoč bolnicam z rakom in njihovim svojcem. 

Vstopnina: Tolarski bankovci ali dobra volja (če nekdanjih tolarskih bankovcev nimate, lahko v roza škatle za dober namen oddate tudi kakšen evro).

Vsak obiskovalec tekme prejme brezplačen krof!

Dobrodelna akcija napolni nas z upanjem - stari tolarji za nove začetke z zbiranjem starih slovenskih tolarskih bankovcev pomaga pri nadaljnjem razvoju programa roza za psihosocialno pomoč bolnicam z rakom in njihovim svojcem.  Če najdete doma še nekdanje tolarske bankovce, jih za dober namen oddajte v roza škatle v Mercatorjevih trgovinah ali v NLB poslovalnicah do 1. marca 2019


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media