Večgeneracijski center na Šmartinski

21. maj 2019

 Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana se je nedavno preselil v nove prostore,  v bližino nakupovalnega središča BTC, točneje na Šmartinsko cesto 134A v Ljubljani (poslovna stavba Gradis, 1. nadstropje).

Poleg klasičnih učilnic, ki so opremljene z najnovejšo tehnologijo, interaktivnimi tablami, pametnimi projektorji in računalniki, so pridobili še druge prostore. Tako imajo še učilnico za skupno učenje otrok in staršev skupaj z igralnico za otroke, dve plesno telovadni dvorani ter računalniški učilnici, prostor za druženje ter profesionalno šolsko kuhinjo, ki nudi možnost izobraževanj za srednješolske programe in Nacionalne poklicne kvalifikacije, prirejali pa bodo tudi kulinarične večere in druge dogodke.  

Na novi lokaciji deluje tudi   Večgeneracijski center Ljubljana – N'šPlac. V njem, občasno pa tudi na drugi lokaciji, prirejajo kreativne, jezikovne in kuharske delavnice, delavnice za zdravo življenje in skrb zase ter nova spoznanja in sodobno tehnologijo, različne gibalne aktivnosti (joga, tibetanske vaje, 1001 gib, različni plesi …) in miselne aktivnosti.

Delavnice so brezplačne, a prijave nanje so obvezne na e-naslov: natasa.turk@cene-stupar.si ali nina.zivkovic@cene-stupar.si; oziroma po telefonu na št.: 030 600 410, 030 646 939.

Več informacija na: www.cene-stupar.si

Center za izobraževanje Ljubljana že od leta 1959  ponuja pestro ponudbo izobraževalnih programov za vse generacije, v formalna in neformalna izobraževanja vsako leto vključijo preko 12.000 oseb.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media