Naj v Odprti kuhni kuhajo namesto vas
Zakaj bi v tej vročini kuhali doma? In zakaj ne bi v tem poletju poskusili čisto nove okuse in neznane jedi, ob tem pa morda še koga znanega srečali in poklepetali? Če vas mika, pridite ob četrtkih in petkih (kadar ne dežuje!) na Pogačarjev trg v Ljubljano, kjer že zadnjih o sem let kuharski mojstri z vseh koncev Slovenije kuhajo v živo in na stojnicah prodajajo svoje jedi.
Tako gostinci kot gosti upoštevajo priporočila za preprečevanje morebitnih okužb s koronavirusom. Zato je ponudnikov hrane manj, mize in stojnice redno razkužujejo, med stojnicami je več prostora, manj je miz in sedišč, za zdaj Odprta kuhna tudi ne gostuje v drugih krajih.
Veliko pozornosti posvečajo okolju, zato uporabljajo biorazgradljiv pribor za enkratno uporabo ter povratne ali biorazgradljive kozarce in pazijo na ločevanje odpadkov.