Še lepše z Vzajemnostjo

Dobro počutje | okt. '14

Vrisk zadovoljstva — Kot smo napovedali v prejšnji Vzajemnosti smo eni od bralk omogočili brezplačno friziranje in ličenje. Prva srečna izžrebanka je Gorenjka Cirila Šimon iz Hraš pri Smledniku.

Gospa Cirila je že nekaj let je naša zadovoljna naročnica, sicer pa Vzajemnost že dolgo pozna, saj je bila nanjo naročena tudi njena mama. Prebere skoraj vse, najraje pa ima članke o modi in vrtu; revija pa ji je všeč tudi zato, ker v njej ni politike. Povedala je, da je bila vso delovno dobo prodajalka z dušo in srcem, zadnjih 15 let pred upokojitvijo je delala v trgovini Mass v ljubljanskem BTC. S sodelavkami se občasno še vedno družijo.

Gospo Cirilo sta uredili frizerka Tanja Bolčina in vizažistka Vesna Lasič

V želji po spremembi je napisala dopisnico in jo poslala na uredništvo. V tistem tednu je imela posebno srečo, saj je prejela kar dve nagradi – na radiu Sora je za pravilni odgovor prejela gledališki abonma, pri nas pa je bila izžrebana za preobrazbo. Na uredništvo je prišla nasmejana in polna energije, pravi pa, da je vedno dobre volje. Kdaj pa kdaj pazi vnučke, sicer pa skrbi za vrt, rada hodi tudi na telovadbo – zaradi gibanja in seveda druženja. Je mati dveh hčera, prva živi v Celju, druga pa doma, vesela je, da ima vnuke blizu. Najbolj pa je srečna, kadar se dobijo vsi skupaj, takrat se spet počuti mlada.
Spremembe se je zelo veselila, zato se je odločila prepustiti strokovnim rokam. V frizerskem slonu Harologi v neposredni bližini našega uredništva je prijazna frizerka Tanja Bolčina gospo Cirilo najprej pobarvala – izbrali sta rdečkasto oranžni ton barve – potem pa jo je malo ostrigla in s tem še poudarila njen veseli obraz. Da je nova frizura prišla še bolj do veljave, je za ličenje poskrbela vizažistka Vesna Lasič, ki dela za podjetje Oriflame. Zeleno-rjavi toni so poudarili Ciriline oči, rdečilo na ustnicah pa njen nasmeh. Na koncu je gospa Cirila kar zavriskala od veselja in zadovoljna odšla po vnučka, za zvečer pa si je zaželela veselo in prijetno družbo.

OPOMBA:
Če si želite novo frizuro in nasvete, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti urednistvo@vzajemnost.si s pripisom: Še lepše z Vzajemnostjo! Ne pozabite napisati vaše podatke (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, če ga imate, telefonska številka) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembe. Morda bomo izžrebali prav vas.

Besedilo in fotografije: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media