Na srečanje Vzajemnosti pride tudi Alfi Nipič

Prosti čas | mar. '15

Alfi Nipič

 Vabljeni v Novi Vinodolski od četrtka, 28., do nedelje, 31. maja 2015

Naše srečanje se vse bolj bliža in  sedaj vam že lahko izdamo, da ga bo s svojim nastopom popestril Alfi Nipič. S svojimi največjimi uspešnicami nas bo zabaval kar dva večera. Poskrbeli bomo tudi za presenečenje, ki vas bo še dolgo spominjalo na naše srečanje in druženje z glasbeno legendo. 

Nastanjeni bomo v »Novem Resortu & SPA«, novejšem počitniškem naselju, ki je v neposredni bližini Novega Vinodolskega, in sicer v hotelu »The View« s 5 zvezdicami in v apartmajskih hišah s 4 zvezdicami z lepim pogledom na Kvarnerski zaliv. Razvajali se bomo lahko v enem največjih SPA-centrov v Evropi in se kopali v notranjih ali zunanjih bazenih z ogrevano morsko vodo. V naselju so tudi teniška igrišča in igrišče za mali nogomet.

PROGRAM

Prvi dan si bomo na poti ogledali Reko s Trsata, kjer stoji starodavna utrdba. V Novem Vinodolskem nam bodo po pijači dobrodošlice domačini pripravili kulturni program, po večerji pa sledi zabava ob glasbi. Drugi in tretji dan bo tudi več predavanj: Marije Merljak o zdravi prehrani, dr. Tomislava Majića, specialista internista kardiologa, o skrbi za zdravo srce in ožilje in Davorja Špeharja o skrivnostih vrtnarjenja.

Vsako jutro se boste lahko razgibavali s Savino Vybihal, čas pa bo tudi za izlete na otok Rab, Plitvice ali z ladjico do otoka Krka, zvečer pa se zabavali ob živi glasbi.  Četrti dan, v nedeljo,  se bomo po zajtrku odpravili proti Zagrebu, kjer si bomo z vodnikom ogledali znamenitosti hrvaškega glavnega mesta.

Cena: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, z avtobusnim prevozom in programom, vstopom v SPA-center z uporabo bazena, savn, interneta je od 199 evrov, odvisno od izbranega tipa nastanitve, za izlete je potrebno doplačilo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta (parkirišče v garaži – doplačilo 5 evrov na dan).

Prisrčno vabljeni!

Za dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Palma na brezplačno telefonsko številko 082 80 9000 ali obiščite eno izmed Palminih poslovalnic.


Vaši komentarji


© 2022 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media