Zadovoljna in pomlajena

Dobro počutje | apr. '15

ŠE LEPŠE Z VZAJEMNOSTJO

Gospa Danica pred preobrazbo...

Ljubljančanka Danica Klančič je že deset let upokojena in od tedaj tudi naročena na Vzajemnost, ki jo celo prebere, najbolj pa so ji všeč nasveti. Zase pravi, da je bolj zapečkarska, nima rada potovanj, rada pa kolesari. Za stilsko preobrazbo se je prijavila, ker si je zaželela malo spremembe, predvsem pa pomladitve.

Kmalu po upokojitvi ji je umrl mož, kar jo je zelo prizadelo, saj se je veselila tretjega življenjskega obdobja, ko bi imela z možem več časa zase. Pravi, da je bilo nekaj časa zelo težko, a življenje gre naprej. Vesela je, da ima hčerko Renato in da se z njeno družino dobro razume. Po smrti moža je veliko časa posvetila prav vnukoma Marku in Karin, ki sta odganjala njeno žalost in ji prinašala radosti življenja. Zdaj sta zrasla in jo vse manj potrebujeta, še vedno pa je presrečna, ko so skupaj.

... in po njej.

Gospa Danica je vedno nosila daljše lase in bila v glavnem brez ličil. Zaželela si je spremembo, a daljšim lasem se ni hotela odpovedati. Frizerka Tanja iz salona Harologi ji je naredila paževsko pričesko, lase je pobarvala v čokoladno barvo in jih poživila z oranžno rdečimi prameni. Oblikovala in pobarvala ji je tudi obrvi.

Frizerka Tanja pri delu.

 Vizažistka Vesna, ki predstavlja podjetje Oriflame, je gospe Danici najprej polt izenačila s tekočim pudrom, z rjavo olivnimi toni ji je poudarila oči, poudarila pa ji je tudi obrvi in lička. Ustnice pa ji je namazala z rdeče rožnato šminko.

Gospa Danica, vidno pomlajena, je bila s spremembo zadovoljna. Svojo novo podobo je šla najprej pokazat hčerki.

Če si želite novo pričesko in nasvet, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti urednistvo@vzajemnost.si s pripisom Še lepše z Vzajemnostjo. Ne pozabite pripisati vaših podatkov (ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, če ga imate) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembo. Zaželeno je, da nam pošljete tudi svojo sliko. Morda bomo izžrebali prav vas.

Besedilo in fotografiji: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media