Ljubiteljica živali in rož

Dobro počutje | sep. '15

ŠE LEPŠE Z VZAJEMNOSTJO

Borka Robič pred preobrazbo ...

Borka Robič iz Adergasa pri Cerkljah na Gorenjskem je skromna gospa, ki ima od nekdaj rada živali, še posebej muce. Rada tudi vrtnari in skrbi za rože. S prijavo na našo stilsko preobrazbo pa si je zaželela spremembo svojega videza.

Po poklicu je računovodkinja, ki je pred leti ostala brez službe, izdalo jo je še zdravje in je zaradi težav s hrbtenico delno invalidsko upokojena. Pred leti je živela v bloku, zdaj pa s partnerjem Stanetom uživa v hiši. Razveseljujeta ju tudi Stanetova vnuka Tim in Kaja. Trenutno skrbijo za dve muci, do pred kratkim pa so imeli tudi psičko – zlato prinašalko, ki pa je zaradi starosti umrla. S hčerko Ano, ki je pred leti odšla v Avstralijo, je v stiku prek spleta. Za 50. rojstni dan jo je obiskala in bila nad daljno deželo zelo navdušena.

Sicer pa Borka tudi rada bere, veze in kvačka. V Vzajemnosti najprej pogleda strani z ročnimi deli, potem pridejo na vrsto križanke in recepti pa tudi mali oglasi. Revijo je spoznala pri tašči, potem jo je naročila očetu in sebi. Vzajemnost je zelo pohvalila in tudi akcijo stilske preobrazbe, ker bralkam omogočamo, da jih strokovnjaki polepšajo. Presenečena in vesela je bila, ker smo tokrat to možnost ponudili njej.

... in po njej.

Frizerka Tanja iz salona Harologi je Borki najprej pregledala lasišče z mikrokamero, ker je potožila, da ima težave s srbenjem lasišča. Zaradi oblog, podobnih prhljaju, je bilo lasišče slabo prekrvavljeno, zato ji je naredila piling lasišča in las, jih globinsko očistila in nahranila z vitamini in minerali. Potem je Borki še svetovala, kako naj za lase in lasišče skrbi doma. Zaradi nege lasišča je morala barvanje las odložiti na kasnejši čas, zato je sledilo striženje. Frizerka se je odločila za krajše resasto striženje, takšna pričeska je preprosta za vzdrževanje in primerna za vse priložnosti.

Vizažistka Vesna, ki predstavlja podjetje Oriflame, je pri ličenju uporabila zlato olivno senčilo, z maskaro je poudarila trepalnice, s pudrom prekrila rdečico na obrazu in z bronzerjem poudarila lička. In Borka je vsa zadovoljna zasijala v novi podobi.

Če si želite novo pričesko in nasvet, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti urednistvo@vzajemnost.si s pripisom: Še lepše z Vzajemnostjo! Ne pozabite napisati svojih podatkov (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, če ga imate, telefonsko številko) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembo. Morda bomo izžrebali prav vas. 

Besedilo in fotografiji: Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media